ג'ניפר בהריון?

ג'ניפר בהריון?

יכול להיות שג'ניפר בהריון?!??!! פשוט ראיתי אותה בדואט שלה עם בעלה בגראמי, והיא פשוט נראתה בו שמנה, אפילו שהיא היתה עם שמלה..... {בטח השמלה היתה כדי לטשטש את הבטן, כי בדרך כלל היא לובשת דברים צמודים וקטנים, והשמלה הענקית והזוועתית הזהו מזה לא מתאימה לה...} אקיצר, תענו לי בבקשה, פשוט לא שמעתי על זה כלום, לא בגיא פינס, לא באף אחד, אז אמרתי לעצמי שבטח בפורום ידעו על זה.... מקווה לתשובה!!!!

Lopezit

New member
היא לא בהריון

השימלה הזאת באמת מגדילה אותה פי 2 ולא מתאימה להתראי תמונה שהיא הייתה יומיים לפני הגראמי

Lopezit

New member
השמועה הזאת רצה יותר מידי חח

כולם שיגעו אותי היום כל פעם מישו אחר בא ואמר לי שהיא בהריון ובלה בלה רק אמרו שהיא חולהההההההה איזה עיתונאים קקות

QueIronia

New member
גם אותי מישהי שאלה אם ג'ן

בהיריון
אמרתי לה שהיא בהיריון כבר בפעם העשירית השנה, לפי התקשורת, אז שתסיק מסקנות לבד...

Lopezit

New member
רק העשירית?? חחח

זה גם מה שג'ן אמרה באיזה ראיון לרדיו לפני כמה זמן חח ששאלו אותה על כל השמועות של הריונות היא אמרה שאם לפי השמועות האלה היא הייתה כבר 7 פעמים בהריון חח

jloz

New member
שאלה דחופה איך אני משיג את

Step Into My World ואת He'll Be Back אני מוריד את זה באמיול אבל זה מוריד לי את im real remix ואני מת לשמוע ואני לא מתכוון לחכות עד שהאלבום יגיע בקשה תגידו לי מאיפה או עם משהו יכול לשלוח לי

jloz

New member
ברור שאני יקנה אבל מה קשור עכשיו

כאילו שאתם חיכיתם

Crunk

New member
בסדר...

כי אנחנו הולכים לקנות את האלבום. חשבתי שאתה לא הולך לקנות, ובגלל זה לא רצינו להגיד לך. עשכיו שאנחנו יודעים שאתה רוצה לקנות אז סבבה...

jloz

New member
טוב אז אתה יכול להגיד לי מאיפה

בבקשה כי אני מת לשמוע כבר אני קונה את האלבום ואני לא רוצה בכוונה לשמוע את כל השירים כי אני רוצה לשמוע מתי שאני יקנה אבל אני רוצה לשמוע רק את Step Into My World ו He'll Be Back וזהו את השאר אני ישמע מהאלבום

jloz

New member
משהו יכול לעזור לי כן או לא לפחות

תגידו מה הקטע?

jloz

New member
מזה אני לא מצליח לפתוח את זה מה אני

צריך לעשות?

Lopezit

New member
וואיייי איזה מפגרים../images/Emo122.gif

ידברו על זה היום בגיא פינס!! קלטו: "תגידו מזל טוב, הצהובונים מתרגשים משמועות על ההריון של ג`יי לו"
היא רק אמרה שהיא חולהההההההההההההההההההההההההה טיפשיםםםםםםםם

לא ראיתי בגלל מבחן בפיזיקהההה

גם ביטלתי רופא שיניים בשביל ללמוד לח-ר-אאאא הזה בת של עז המורה לפיזיקהה כלום לא ידעתייי ע-ו-ד פעם נותנת חומר שלא למדנווו!! כוס אמא שלהההה!! *הייתי חייבת להוציא תעצבים איפשהו חחח אתם יכולים להתעלם אם אתם רוצים* יש היום שידור חוזרשל גיא פינס ב5 וחצי נראה לי

Lopezit

New member
גם לי היה מבחן אבל ראיתי

אוףףףףףףףףףף אני שונאת את זה שבמקצוע היחיד שהולך לי טוב הייתה לי טעות מטומטמת מפגרת של איזה 10 נקודות שבהתחלה בכלל עשיתי תשובה נכונה ואז מחקתי ועשיתי משו אחר!!!!! וזה מתוסבך ולשרטט ולהסביר והכל... עזבו לא תבינו

למעלה