גנים ועוד

cr

New member
הגן השני - קנגרו הוא לשנתונים שציינ

שציינת..

cr

New member
לצערי לא כיוון שכרגע עדיין לא ידוע

מי תהיה הגננת, אולם.. אני מקווה שדורית- המנהלת.. לא תאכזב, סומכים עליה שיהיה צוות טוב,

כן, אבל בקנגרו אין מקום לדעתי../images/Emo26.gif

אפילו ברשימת ההמתנה! היום בבוקר היו שלשה זוגות הורים שעשו תורנות מ12:00 בלילה של היום הקודם רק כדי להיות ראשונים בבוקר ולתפוס את המקומות שנותרו. (פשוט ישנו שם על הספסל בחוץ!) ברשימה שהייתה מונחת שם, היו כ20 ממתינים. היו רבים שהתאכזבו.

כן, היא גדולה, זה החיסרון. בכל זאת,

אחרי שראינו את הצוות ואת המרחבים בגן ואת הדרך שהגן מתנהל אני בטוחה שיהיה בסדר. (יש גם גנים עם יותר אנשיי צוות אבל הרבה פחות טובים- מבחינתי זה חסרון גדול יותר.)

תמתמר

New member
תודה על המידע, מעניין מה מחלקים שם

שזה כל כך אטרקטיבי
ולדעתי 30 ילדים זה ה-מון גם לגילאי שלוש-ארבע.

../images/Emo152.gif כנראה שרק אלה שהתמזל מזלם

ותפסו מקום ידעו.... בכל מקרה,בהצלחה בחיפושים

איפה יש גן דומה למתכונת של גן המתנס

כלומר - מרחב של גן עירייה גננת +יותר מסייעת אחת עד אחר הצהרים ????

תשובות לשריתי1:

רק גני עיריה הם עד אחת היחיד שאני מכירה שמקביל לזה הוא הדמוקרטי יצירתי, שם יש אופציה בעצם להמשיך עד חט"צ. בכל מקרה זה עד ארבע, לא עד אחת (ואגב - גם המתנ"ס). אולי יש עוד, לא מכירה. בהצלחה

יש גם את המונטסורי ברעות ובנאות

קדומים, אבל אני לא יכולה להמליץ עליהם- ממש התרשמתי לשלילה (ואני מאוד עדינה...) בשורה התחתונה- אין למודיעין הרבה מה להציע בתחום הגנים הפרטיים וחבל!

ב נ ה

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

בזמן שחיפשתי מסגרת לבתי לשנה הבאה בקרתי גם בגני המתנ"ס,התרשמתי מאד מהגננת(אנה) מהמרחב וכו..חוץ מכמות הילדים הגדולה(30 ילדי שנתון 2004 עם שלושה אנשי צוות,נראה לי יחס שרחוק מלהיות אידאלי), מאד לא אהבתי את שיטת הרישום שם,הממש מזלזל בנרשמים,הרישום נפתח ליום אחד בשיטת כל הקודם (והישן על הספסל מערב קודם)זוכה.מובן לי שהביקוש רב על ההיצע אבל יש גם צורות יותר מכובדות לנהל רישום לגן. לא אהבתי...

מסכימה איתך לגבי שיטת הרישום

ולגבי יחס מטפלות-ילדים שאינו אידאלי אבל.... הצוות עצמו עשה רושם כל כך טוב, חם ואוהב והיינו צריכים להחליט איפה אנחנו מוכנים להתגמש(או במילים אחרות מה מפריע לנו יותר): שניתאי יבלה את השנתיים הבאות בתוך דירה/בית פרטי שלא יאפשר לו את המרחב והחופש לו הוא כל כך זקוק, או למצוא צוות טוב(כמו זה שבמתנ"ס) ולסמוך עליו שיטפל כראוי בבן שלי(והלב אומר שניתן לסמוך). אנחנו מתכננים לשוחח על נושא המטפלות עם מנהלת המתנ"ס, ואולי עם תוספת תשלום יהיה ניתן להוסיף מטפלת. לדעתי להכניס ילד לבית/דירה(!)(ועוד לבית שמשמש למגורים) זה יותר גרוע מכמות הילדים בגן מסודר, בעל פיקוח ועם צוות חם ואוהב. זו דעתי.

למעלה