איך "פלא-גן" או הגן של אביטל בנחל שורק, גם בגבעה C? מישהו מכיר את הגנים אישית? צריכה בבקשה עוד המלצות כדי להחליט. הבנתי שהדעות חלוקות לגבי "גן בשיא"-אבל בכל-זאת-מילה טובה (חוץ מאמא של ענבל והתאומים).
שנתיים) והיו מאוד מאוד מרוצים, אם הגן נמצא עדיין באותו מקום- הנקודות שאת צריכה להרגיש נוח זה עניין הקומות, ונושא החצר- שזו בעצם מרפסת.. אז תלוי לאיזה גיל (לדעתי לגילאים בוגרים זה פחות מתאים. אנחנו נהנינו שם בקייטנה בקיץ. בין שתי האופציות, זו עדיפה.
של פלאגן. אני הלכתי לשם והמקום מבחינתי ירד מהפרק קודם כל בשל המספר הגדול של הילדים שם שלא מתאים לנו (הבן שלי יהיה בן שנתיים וחודשיים ולגיל הזה אנחנו עדיין לא בבקו"ם, סורי), החצר הקטנה יחסית למספר ילדי הגן והתחושה שלמרות מספר אנשי הצוות עדיין יש ילדים שמסתובבים ככה סתם אחד מושך לשני וכאלה, דברים שברור שיהיו בגן אך לא מתאימים לי לגיל שנתיים, יהיה לילד מספיק שנים להתמודד עם מצבים כאלה בחייו העתידיים. אלה המינוסים. אבל יש המון פלוסים נתחיל מזה שאביטל היא בן אדם שעושה רושם נבון. המקום גם עשה רושם של בגדול עם השקעה לכיוון הבטיחות. אין לי כל כך במה להמשיך כי לא בדקתי לעומק, אני ברגע שראיתי את כמות הילדים עשיתי אחורה פנה. אבל כאמור חברה שלי שהילדה שלה היתה שם בגן מלאת שבחים על אביטל, על הצוות ועל הגן עצמו.
גן עם מעט ילדים גיליתי ש"קצת" פיספסנו את ההרשמה. המסגרות עם מספר קטן יותר של ילדים כבר מלאות ואין מקום. צריך יהיה להתפשר על גן שבו כ-25 ילדים. האם את מכירה גנים לגילאי שנתיים בספטמבר שיש להם עדיין מקומות פנויים? (רצוי בגבעה C).מה את תעשי? אשמח לשמוע.
אני קודם כל לוקחת נשימה עמוקה ואחרי כמה שבועות מורטי עצבים שבהם ראיתי מקומות שהיו פשוט מתחת לכל ביקורת החלטתי: 1) להרגע מתוך מחשבה שבכל מקרה לא אכניס אותו למסגרת של 25 ילדים גם אם הגננת בסדר ולא לשום מסגרת של 10-12 ילדים בהם המטפלת לא נראית לי מבחינת אישיותה. כך שכל המרוץ הזה אחרי הגנים ה"מבוקשים" אינו רלוונטי לי (אגלה לך סוד-היה לי מקום ביותר מאחד מהגנים המבוקשים, וויתרתי בלב שלם לאחר ששקלתי הנתונים מחדש). 2) לבנות על זה שהמטפלת שלנו כיום (במשפחתון שלו שבו כל ההורים רוצים להמשיך רק שמתקשים עם הרעיון שאין שם חצר אלא רק מרפסת) תמצא בית פרטי עם גינה מרווחת (היא מחפשת) וברגע שהיא תמצא יש לנו מסגרת לשנה הבאה, אנו נצרף אלינו עוד כמה ילדים שנה הבאה כי אנו כהורים רוצים שלילדים בגיל שנתיים פלוס יהיו יותר מ-4 ילדים בקבוצה.... וכל מה שנותר זה לקוות לטוב מבחינת מציאת הבית ולהתחבר עם מתווכים שוים...
ברח' נץ החלב 5. לפי מה שהבנתי ממנה יהיו שם 18 ילדים בשנה הבאה, סביב גילאי שנתיים עם ליסיטה (גננת) ועוד שתי מטפלות (כנראה שבשנה הבאה תהיה מטפלת נוספת). אני חושבת שנשארו מקומות ספורים לשנה הבאה (אבל יתכן שאני טועה כי דיברתי איתה לפני שבועיים). מהתייעצות עם גננות והורים בעיר הבנתי שמדובר בגן מצויין ובצוות ותיק ואיכותי מאד. עבורי 18 ילדים זה עדיין הרבה בגילאים הללו ולכן נהיה במסגרת אחרת, מצד שני - אני יודעת שהרבה הורים רושמים לגנים עם מספר ילדים גדול יותר ולא נרתעים מכך. אני מאמינה שבסופו של דבר דמות המטפלת/גננת שמלווה את הילד, היא הדבר המרכזי והחשוב בחיפוש מסגרת בגיל הזה ולכן נראה לי שהמסגרת הזו שווה בדיקה.
מי היה היום בגן של המתנ"ס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
היה שם כזה ש-מ-ח!!!(ב09:00 בבוקר כבר לא היה מקום ..) בכל אופן, אע"פ שזאת הייתה העדיפות השנייה שלנו, נרשמנו. הגננת(אנה) נראית פשוט מקסימה, חמה ואוהבת וכך גם שתי הסייעות,. הגן הוא גן נורמאלי, עם מרחבים לכל ילד, פינות משחק, וחצר נהדרת. על פניו נראה שהם מקבלים המון חום ואהבה, מקווה שיהיה בסדר... מי נרשם לגן צופית????
סימה,רחל,אורנה,סול - כולן מלאות אהבה לילדים, לצערנו.. החליטו לפתוח שנה הבאה רק שנתון 2004 ואנחנו נאלץ להפרד.. ואכן- גן אמיתי, הרבה עושר וגירויים לילדים , מתקבלים תמיד בשמחה ואהבה למרות כמות הילדים,