גנים ועוד

yaet1

New member
התפנה מקום אצל מטפלת

לכל המעוניין. התפנה מקום אצל מטפלת מקסימה ברח' עמק האלה. כרגע נמצאים אצלה ילד בן 11 חוד' שנמצא 4 ימים בשבוע עד הצהריים, וילדה בת 5 חד' שנמצאת חמישה ימים בשבוע עד 16:30. כאמור, התפנה מקום נוסף. המטפלת עובדת כל יום עד 17:00. לפרטים: אליס - 08-9728840. אני ממליצה עליה באופן אישי, פרטים נוספים במסר.

Neta558

New member
גנים ועוד ../images/Emo85.gif

מחפשים גן? כדאי להריץ חיפוש בפורום, המלצות רבות כבר ניתנו כאן בעבר

pokpok

New member
מעון בבוכמן

אני עובר בסוף השנה למודיעין בשכונת בוכמן. בני יהיה בן שנה וחצי בספטמבר. האם ישנו מעון חילוני מומלץ בשכונה או בקירבת מקום ?

spiky1

New member
אני רשמתי את בני למעון נעמ"ת

ברעות. מרחק הליכה מביתי בבוכמן. שמעתי המלצות רבות על המעון. בהצלחה לבנה

yaet1

New member
מעון תאנה ברח' נחל צין

מעון מומלץ. אבל בגלל שהוא מבוקש, אין הרבה מקומות. ההרשמה נפתחת ביום ד'

lah

New member
משפחתון או מטפלת

שלום רב אני חדשה בפורום הזה. אני אמא לילד מקסים בן חודשיים וחצי ואני מחפשתת יחד עם חברה נוספת משפחתון או מטפלת לשני הילדים שלנו, החל מהראשון ליוני. אשמח מאד להמלצות יום טוב

lah

New member
שכחתי להוסיף

אנחנו מחפשות מישהי שמטפלת ב2 ילדים מקסימום 3 ואני גרה בשמשוני וחברתי בקייזר אבל- מה שחשוב לנו זה למצוא מישהי טובה והמיקום רק בעדיפות שניה

גן טרום חובה

מבקשת המלצות לגן טרום חובה באזור בוכמן ואם אפשר יותר פרטים לגבי שעות הגן והצהרון תודה רבה גלי

יש מתחם של 4 גנים ברחוב דן

אמיר, ארבל, ארגמן ואדיר. שלושת הראשונים חילוניים, האחרון דתי. ענבל שלי בארבל, בטרום חובה. אין מילים לתאר עד כמה אני מרוצה, אוהבת את הגן ואת הגננת ובכלל, הופתעתי לטובה מכל העסק הזה. משיחות עם הורים אחרים הבנתי שגם אמיר וארגמן טובים, במיוחד אמיר. על אדיר אני לא כ"כ יודעת כי לא דיברתי עם הורים אבל אני חושבת שהוא חובה. חוץ מאלה יש את המתחם ברח' יצחק רבין, אבל אני לא כ"כ מכירה. לגבי הצהרון, התחיל ברגל שמאל והיתה תחלופה של הצוות אבל ברגע שזה התייצב, אני מאד מרוצה. ענבל מאד אוהבת את המטפלות של הצהרון וזוכה להמון חום ואהבה. בצהרון נתנו אופציה לרשום עד 16:00, 16:30 ו17:00, כאשר כל חצי שעה מעלה את המחיר החודשי (שמתחיל ב724 ש"ח) ב-110 ש"ח. יש צהרון באמיר, ארבל וארגמן, כאשר ילדי אדיר מועטים מצטרפים לצהרון באמיר. ב-16:00 נכנסים כל הילדים שנשארים לאחד הגנים ונשארים עם צוות של 2 מטפלות, אחת מארבל ואחת מאמיר. אבל חשוב לדעת שהצהרון מתחלף כל שנה ואי אפשר לדעת מי יהיה המפעיל בשנה הבאה. אגב, לגן ארבל יש אתר באינטרנט, מומלץ להכנס ולטעום קצת מהאוירה. אני מצרפת קישור רחל

שלום רחל,

לא ידעתי על קיומו של המתחם. אני גרה ברח' בנימין וראיתי רק את גן תבור, האם את יודעת איך הוא? מה לגבי שעות הפתיחה של הגן 7:30 זה נכון? אני מתלבטת כי אני עובדת רחוק,בהדסה ע"כ בירושלים משרה מלאה ולא רוצה להיות בלחץ על הכבישים אבל מצד שני (כרגע הילד איתי בגן במקום העבודה והבעיה היא שאין לו חברים בסביבה) וחוץ מזה במילא בגן חובה וכיתה א' הוא יצטרך להיות במודיעין לכן אני מתחילה כבר להתעניין. בספטמבר הוא יהיה בן 4 תודה רבה, גלי

M i r a

New member
גן בבוכמן

חייבת להוסיף לרחל (מה העיניינים רחל?) שגן אמיר מאוד מומלץ. הגננת והסייעת מקסימות. ושוב להדגיש את דברי רחל, גם גן ארבל נחשב למצויין.

המלצה על מטפלת

מאחר ולאחרונה הרבה הורים מחפשים מטפלת שאפשר לסמוך עליה ואמינה, אני ממליצה לכם בחום על מטפלת חמה ומסורה, אימהית ואחראית שעובדת בביתה וגרה בשמשוני. מטפלת עד 2 ילדים מגילאי 3 חודשים עד שנה. לכל המעוניין לפרטים שישאיר לי אימייל ואשלח לו את הפרטים שלה. כרגע התפנו לה שתי מקומות. מומלץ בחום!

מישהו יכול להמליץ על גן דתי

מישהו יכול להמליץ על גן דתי במתחם ספדי או מירומי או גבעה C.

sil2006

New member
../images/Emo91.gifהמשפחתון של מירים

היי, אני ממליצה בחום על המשפחתון של חמותי וגיסתי (למרות שתחשבו שזה לא אובייקטיבי
) כדאי לבדוק...יש להם המון המלצות... (שי לא אצלה) - במגדלי לוקי -עד 7 ילדים מגילאים 9 חוד' עד 18 חוד'. - מ7.00 עד 16.00 פרטים נופים ניתן במסר...

למעלה