גניבת "יכולות".

wicca_sphere

New member
גניבת "יכולות".

אם אפשר בעקרון לשאוב אנרגיה מאדם אחר, למה שלא יהיה אפשרי גם לשאוב ממנו "מתנה" או "יכולת" שהוא קיבל?

Zipadidoda

New member
קודם כל

למה אתה לא מדבר איתי באייסייקיו? זה בעיה כי אתה באינויזיבל אז אני לא רואה אותך... למה הפסקת?

Zipadidoda

New member
ודבר שני (ניזכרתי עכשיו)

יש לך כבר ניסיון אם העברת יכולות לא? אתה לא היית זה שעשה מדיטציה או משהו כזה אם חברים שלו והיכולות בינכם יחתלפו? אלה שיכולים להדליק את האור אם המשחבה בלה בלה בלה?

wicca_sphere

New member
כן זה אני

אבל הבעיה היא, שלא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם בצורה מושלמת... אני רוצה שמישהו פה יסביר לי איך עושים את זה כדי שאחזיר את המצב לקדמותו

Justin Angel

New member
בראוו

*ג´סטין נותן לספירי דוגי טריט* ברכותיי, אתה מתחיל להשתמש בטרמינולוגיה נכונה. המילה כשרון מייצגת דברים כמו טלפתיה, טלקניזיס , ראיית העתיד וכדומה אבל המילה "יכולות" היא מילה כוללת גם לכשרונות וגם ליכולת מג´יק. ולכן השתמשת בטרמינולוגיה נכונה... בכל מקרה זה בלתי אפשרי. תחשוב לרגע על יכולת מסוימת כעל בניין, ועל התודעה שלך כקרקע. כמובן שאם כלים מתאימים אתה יכול לקחת בנין מאדמה של מישהו אחר, אבל עם הקרקע החדשה לא חזקה מספיק הבניין יתמוטט ברגע שישימו אותו שם. וגם הבניין יגרום נזק לאדמה (40 טון של אפר לא בדיוק מעלה את הערך של האדמה). כלומר, אתה כן יכול לקחת יכולת, אבל בלי טעם. ברגע שתסיים את תהליך העברה לא רק שלא תקבל את היכולת, אלא שרוב הסיכויים שתגרום נזק מאוד לא נעים לעצמך. אבל תרגיש חופשי לנסות אם אתה לא בטוח שאני צודק.

wicca_sphere

New member
אבל איך...

קודם כל אני מעדיף בורגר אם לא אכפת לך ג´סטין... אנחנו השפויים אוכלים אוכל נורמלי
. יכול להיות שאתה צודק... אני לא יכול לסתור אותך או לאשר כי בנושא הזה אין לי אפילו קמצוץ של ידע. אבל היה לי מקרה עם חברי שבטעות החלפנו כשרונות... והמצב לא הכי חזר עד היום... איך זה אפשרי? (אתה תומך באפשרות שזה צירוף מקרים או שזה הכל בראש שלנו?)

Justin Angel

New member
טוב טוב

*ג´סטין זורק לספירי דוגי טריט שנראה כמו המבורגר* יותר טוב? :) בכל מקרה, יש כאן שתי אופציות: הראשונה, שניכם מטורפים. השנייה, הכל בראש שלכם.

למעלה