-גניבת טופיק מה - BB-

Kryptonite

New member
-גניבת טופיק מה - BB-

עם איזה שירים הייתם רוצים שבריטני תופיע במיני טור המתקרב, באיזה רצף, איזה תלבושות/ריקודים/לייב פלייבק וכו' וכו'. יש לכם יום לנחש, מחרתיים בבוקר כבר נדע את התשובות

Britney Style

New member
לפי דעתי

זה גם לפי הסדר
1.טוקסיק 2.שיר חדש קיצבי 3.סלייב (מורידה בגד ונשארת עם בטן חשופה) 4.BOMT-OOPS (מחרוזת של שני השירים במיקס קיצבי ומהיר) ~הפסקה~ 5.בלדה חדשה (בריטני נכנסת בשמלת כלה נפוחה ושרה על אהבה נכזבת) 6.סאמדיי (מתיישבת על פסנתר ומנגנת תוך כדי שירה) 7.שיר קיצבי חדש (רקדנים נכנסים בסערה וקורעים את שמלתה בפראיות
בריטני נשארת בחליפת סדו-מאזו כמו באוניקס) 8.MP (סיום המופע)

Britney Style

New member
פלייבק -לייב

טוקסיק - פלייבק שיר חדש - פלייבק סלייב - בלייבק עם חלקים בלייב BOMT+OOPS - פלייבק בלדה חדשה - לייב עם זמרות ליווי סאמדיי - לייב שיר קיצבי - פלייבק MP - פלייבק

הכל מושלם, חוץ מ...

מהסיום. מי פרוגטיב לא נראה לי מתאים לסיים מופע, צריך שיר פ33ה שישאיר את הקהל במתח לפעמים הבאות.

tali44

New member
.......

*Baby one more time (לייב) -תרקוד בתנועות קלות. *Overprotacted (חצי חצי) -שתשלב בין 2 הריקודים ורק בסוף יהיה פלייבק. *TOXIC (לייב) -גם הריקוד המפורסם ושבסוף רק יהיה פלייבק. *שיר חדש וקצבי. (לייב) -ריקוד מהמם בלי מאמץ יתר, שישאר לה אוויר גם לשיר. *בלדה חדשה(לייב) -תעמוד\תשב על כסא\ליד פסנתר.... ותשיר. *שיר חדש קצבי (לייב) -שתשיר ובקטע של הריקוד יהיה רק מנגינה. אני רוצה תלבושות יפות, צבעים 'אמיתיים' (כאילו נגיד אדום חזק ומהמם או צבעים כלה מהממים) ורקדנים בסדר מסוים ומתחלף.

Kryptonite

New member
הסט ליסט האידאלי -

MP פתיחה מושלמת -שיר חדש- Toxic -הדמו ששמענו במכונית- -בלדה חדשה- Someday -BOMT -שיר קצבי חדש-

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

../images/Emo207.gif "להראות כמו בריטני ספירס"

תוכנית בשם "looke-a-like" וכל פעם אומן אחר...הפעם בריטני ספירס...

רחלי פ

New member
../images/Emo26.gif

* זה לא לפי הסדר השירים שאני חושבת היא תשיר הם: Baby one more time Toxic Everytime My Prerogative Oops!...I Did It Again I'm A Slave 4 U Boys Me Agains The Music לפני ש-ITZ יצא בהופעות שבריטני עשתה היא הופיעה עם כמעט כל השירים האלה. השירים שאני רוצה שהיא תשיר הם: Baby one more time - פלייבק Toxic - פלייבק Everytime - לייב My Prerogative - פלייבק I'm A Slave 4 U - פלייבק Boys - פלייבק (Someday (I Will Understand - לייב שיר קצבי חדש - פלייבק שיר קצבי חדש - פלייבק בלדה חדשה - לייב

YugiBoy

New member
זה ממש הופעה ? טור? חשבתי ש

חשבתי שהיא סתם עולה לשיר שיר-2 ונגמר סיפור... נחמד לשמוע!! לא נראה לי שהיא תשמיע חומר חדש... אולי שיר אחד חדש בסוף..

YugiBoy

New member
אני מקווה, אמרו כל כך הרבה דברים שאי אפשר

לדעתלמה להאמין... גם אם המקור אמין.

avnner

New member
אוקי קודם כל שתופיע בלי פאה

זה מגניב עם שיער קצר אנשים לא יפסיקו לטחון על זה... ולהלן סדר האירועים חח: 1 ATWK 2 TOXIC 3 I'VE JUST BEGUN 4 שיר חדש בסגנון של ATWK 5 בלדה חדשה 6 קיצבי חדש

shay08

New member
לדעתייייייי../images/Emo70.gif

Toxic בלייב [מעניין לשמוע בלייב
], עם הריקוד הידוע מהעבר
MP בפלייבק בריקוד נועז מתמידדדדד
שיר קצבי חדש בפלייבק בלדה חדשה בלייב DS בפלייבק עם 2 רקדניות מאחור ולבוש חשוף וסקסי
שיר קצבי חדש בפלייבק BOMT גרסת האוניקס הוטל בלייב
Everytime בלייב

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifאמממ

התחלה עם My prerogative אח"כ שתעבור ל And then we kissed... ואז את Everytime... אח"כ 2 שירים חדשים.. אחד בריטניסטייל קצבי כזה... והשני בלדה חדשה... אח"כ שתעשה סתם להיטים כאלו כמו טוקסיק, בום בום, סלייב.. ואז שתסיים עם שיר חדש

למעלה