גניבת זרע או לא?

ramoni1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

sharon30a

New member
לחלוטין גניבת זרע

לא יכולה להבין נשים שכאלה. משום מה מרגיש לי שלא בכדי היא לא "טרחה" לתדע אותו שהיא לא מוגנת...ברור שהיה פה טריגר ל- wishful thinking מאד לא הוגן. לא מוסרי. ומקווה בשבילו שלא ייצא מזה דבר. ואתה יודע מה? גם בשבילה ובשביל התינוק אם וכאשר יוולד לעולם מנסיבות כל כך טהורות! אפילו אמפטיה אין לי לאשה שכזו. שכנראה מאד מרירה ומתוסכלת בחייה שמגיעה לעשות מעשה שפל ומגעיל שכזה.

3 שרונית

New member
לחלוטין לא גנבת זרע

אולי לא חכם מצידה ובטח לא חכם מצידו, אבל זה ממש לא גניבת זרע!!!! נראה לי שאת שופטת אותה בחומרה רבה מידי, לא מבינה איך את מצליחה להגיעה מזוג שנסחף למין לא מוגן לבחורה "מרירה ומתוסכלת" .

sharon30a

New member
שימי לב מה היא כותבת

"...היא מתקרבת בצעדי ענק לגיל 40 וטרם מצאה את האחד. הרצון לילד הולך ומתחזק והיא חשה איך החלום הזה עלול לחמוק מבין אצבעותיה. הכירה מישהו, בפגישה הראשונה נסחפו ולמרות היותה הבחורה הכי זהירה בעולם לא עידכנה שהיא לא מוגנת והוא לא טרח לשאול. הדאגה שלה כפולה, מחלות למיניהם והריון. היא רוצה ילד ואם זה יקרה עכשיו שוקלת להשאיר את ההריון"... כאילו דא? נורא מגלומני ויומרני בראות עיניי כל המהלכים שלה. מבין השורות אני הצלחתי לקרוא ניואנסים יומרניים שמובילים למטרה אחת. בחורה בת 40. כמהה לילד. לא טורחת לעדכן בדבר אי מוגנותה. שוקלת (עאלק) אם וכאשר יהיה להשאיר.. כאילו... מה עובר לה בראש אם לא המטרה לילד? ומבחינתה כל האמצעים כשרים להגשים זאת? אפילו במחיר של סטוץ ללילה עם זר לחלוטין? בעיניי היא גם בחורה נורא קלילה ובטח לא זהירה ש
בלי אמצעי הגנה! ואני לא מדברת על הריון, אלא על מחלות!! וזה ברור שזה כנראה דפוס אצלה.. ז"א אם עם אחד שפגשה זה אך עתה עושה מה שעושה בלי לשמור על עצמה, קל וחומר שעם כולם היא כזו... רחמנא ליצלן.. ועליו? מה אגיד... זה ידוע שבד"כ עם גברים כש הX עומד הראש ב- Y אבל כנראה שגם הוא לא חכם במיוחד (בלשון המעטה)אם הוא מוכן לקיים יחסים עם מישהי זרה מבלי להזהר. אבל...שוב..זו רק דעתי.

3 שרונית

New member
באמת בואי נשים לב

"היא" כותבת?? "היא" זו בחורה שמספרת על החברה שלה ו"היא" מספרת ש " נסחפו ולמרות היותה הבחורה הכי זהירה בעולם לא עידכנה שהיא לא מוגנת והוא לא טרח לשאול" אז אני יודעים שהיא בד"כ זהירה, והיא לא נסחפה, היא לא טרחה לעדכן, הוא לא טרח לשאול. כל שכל מה שאת יכולה לקרוא בין השורות זה את דעתה של הכותבת. אבל כמו שאמרת, זו דעתך .

ramoni1

New member
שרונית יקירתי

גניבת זרע באבו הבועה גניבת זרע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני יסביר לך למה אני חושב כך: כי אם היא מאוד הייתה רוצה לא ודגש הלא! הייתה מעוניינת בהריון היא הייתה דואגת לכך נכון? ועוד משהו... הרי הם ניסחפו למיטה מחרמנות ולכן כול זה היה רצון לזיון טוב וכייף, <ואולי יהיה המשך מי יודע..> לא הייתה כוונה ביכלל להביא ילד נכון? ונכון הגבר גם אשם שלא ישתמש באמצעי מניעה, ואבל.. ואבל גדול מאוד.... היא היתה צריכה לידע אותו על זה ועוד משהו... קיבנימאת לנו אין דעה בעיניין? אהה? או שאנחנו רק צריכים להיות מיודעים לעיניין? ביחיאת שרונית אני מופתע מימך....? את יודעת משהו, אם היא לא תירצה להפסיק הריון <במידה ויש הריון> מאחל לאותה בחורה שתפיל טיבעי ושלא תיזכה להביא ילדים לעולם כי יש אנשים שהם אסון נורא שהם יהיו הורים!!!

לא נסחפת??????

מה עוד תאחל לה - שתמות? אז אם יש הריון - שניהם אחראים לו. היא הפשיטה אותו, קשרה ואנסה??? הוא כן נזהר? וזה שהוא גבר נחשב לנסיבות מקלות? וזה למה - הוא מפגר ולא אחראי למעשיו? המשפט האחרון שלך העלה לי פיוז ללא שום קשר למהות הדיון. לא מאחלת דבר כזה אפילו לאויבים (שאין לי). שיהיה לך יום טוב.

ramoni1

New member
לא . לא ניסחפתי ביכלללל

הבחורה יודעת שיש מצב שהיא תכנס להריון... ונניח שהיא לא הייתה ממש רוצה בהריון, היא בטוח היתה דואגת לזה נקודה. ועוד דבר לגבי המישפט שלי בסוף. כן יש אנשים שמביאים ילדים לעולם ולא לוקחים אחריות, ילדים זה לא בובה !!!!!!!!! מה יהיה שהוא יגדל אהה? מה אביו יגיד לו ?למה אימו לא איתו ? אהה? בעצם יגיד לו אתה הגעת לעולם בטעות, סטוץ???? נו באמת מספיק עם התמימות..... וכן אני מאחורי הדברים שכתבתי. אני אומר את מה אני חושב ולמרות שיהיו אנשים שלא יסכימו איתי

אתה מתנהג כמו תינוק מגודל

רוקע ברגליים ואומר - אני לא אחראי. יש לי חדשות בשבילך- לא רק שאתה אחראי אז גם יש לך דרך למנוע מצבים לא נעימים שכאלה. אבל אתה יודע מה הבעיה? אתה מעדיף להעביר את האחריות הלאה. יש כאן שיעור גדול מאוד עבורך וכדאי שתלמד ממנו.

3 שרונית

New member
בוא נבדיל

יש מונח מישפטי (גם לא מדוייק אבל נניח) שנקרא "גניבת זרע" , ובמקרה הזה יקירי זה לא העניין. עכשיו, יש את מה שכל גבר שני מנפנף בו אחרי שקיים יחסים לא מוגנים, שהוא מה שאתה והרבה אחרים קוראים "גניבת זרע" שזה פשוט שם אחר לטיפשות, חוסר אחריות והטלת האחריות על הצד השני "כי אני רק רציתי לזיין היא צריכה לדאוג להגנה" מצטערת מותק, לא תופס. ולאחל למישהו הפלה, ועקרות זה דבר נורא ואיום... החיים הם קארמה יקירי, תזהר במשאלותייך.

אישה חכמה את...

זו לא גניבת זרע לטעמי. קודם כל חשוב לזכור שמי שכותבת את ההודעה היא חברה ולא אותה אישה ולכן היא כותבת את הסיפור מנקודת המבט שלה. בנוגע למקרה עצמו - חברים יקרים - תשתמשו בקונדום. תפסיקו להטיל אחריות על מישהו אחר. לא רוצים ילדים? לא רוצים מחלות? תשתמשו בקונדום. גם אם היא אומרת שהיא לא רוצה ילדים. גם אם היא אומרת שהיא עברה עיקור. גם אם היא אומרת שהיא לוקחת גלולות. שימו קונדום ולא תהיו מופתעים.

felka

New member
אני מבקש הסבר מפורט למה

עובדה שהיא שומרת זרע של גבר ומביא ילד לעולם קשורה ליחסי מין לא מוגנים... אין ספק שיחסים לא מוגנים זאת בחירה של "שני הצדדים". אני גם מטיל ספק ביושר לגבי רצונות שלה: אולי היא עושה את זה במודע. נניח שאני שיכור תחת ונותן למישהו 10000 שקל. האם אני אשם בזה שהייתי שיכור קשור לזה האם הוא יחליט להחזיר לי אותם? דעתי היא כזאת: מכיוון שאנו , הגברים, לא יכולים להביא ילדים לעולם לבד נותן לכן יתרון ואחריות. אם אני מספיק אידיוט לא להשתמש בקונדום אני יהיה אחרי. אבל אם אישה עשתה את זה במודע רוב אחריות נופלת אליה כי לי אין זכות להחליט על עתידה של גוף שלה... במילים אחרות: כאשר יש לי יכולת שאין לאחרים, נופלת אלי האחריות לשימוש ביכולת ותוצאות.

שאלה לי אליך

לפי המסורת - עונה לך בשאלה על שאלה
היחסים הלא מוגנים באחריות של שניהם - כבר התקדמנו. יפה. מכאן - ההריון (ההיפוטטי) באחריות של שניהם. גם כאן נראה לי שאנחנו מסכימים. עכשיו אתה שואל - מה הקשר? אז קרה. זה לא אומר שההריון חייב להסתיים בתינוק. שתהיה הוגנת ו"תחזיר" את הזרע. אחלה הגיון... עכשיו תנסה להכנס לנעליים של אותה בחורה. כן, קשה, אני יודעת, אבל בתור בחור אינטליגנטי - תוכל להתמודד. סומכת עליך. היא מתקרבת לגיל 40. רוצה תינוק. ויש לה בבטן. וברגע זה אתה מעביר אליה את האחריות? ברגע זה מצפה שתעשה החלטה בלתי אפשרית? הגבר כבר עשה את שלו, יאן לו מה לעשות בנדון, לה יש אפשרות, ורק היא נושאת בתוצאות. האם באמת אנלוגיה של החזר חוב נראית לך מוצלחת?... פלקה, איכזבת.

felka

New member
מתוקה, מצטער שאכזבתי אותך

אבל זה חלק מהחיים כמו ששמת לב חובות ..,. איך בדיוק הבנת שאני רוצה החזרת חובות... גבר עשה את שלו .... אמירה מאוד חזקה ... האם הוא עשה את שלו מתוך אמונה ששני הצדדים רוצים את אותו הדבר או שצד אחד החליט החלטה חד צדדית בלי לתקשר.... תודה על המחמאות! כמו שאמרתי... שאלה לא קלה

פ ו ז מ ק

New member
אין פה קשר לרצון הגבר, עם כל הכבוד.

וכל מה שאני כותב, אני כותב כגבר. אמנם, לגבר יש זכות להביע דיעה. כלומר הוא יכול לבקש מהאישה שתעשה הפלה, במקרה כמו שתואר (בין אם פנצ'ר, או בין אם לא היו אמצעי מניעה כלל) אבל כאן זה מסתיים. גבר לא יכול להכריח את האישה לעשות הפלה. ואם כתוצאה מיחסי מין כאלה נולד גם תינוק, אז לתינוק יש זכויות. בין הזכויות האלה, הן לדעת מי אביו, ולקבל כלכלה סבירה. הכלכלה - זה המזונות. ולמזונות זכאי ילד בלי קשר אם הוריו נשואים, לא נשואים, או שזה אפילו "קטע" של לילה אחד בלבד. המזונות הם של הילד, ולא של האמא. וזו למעשה נקודת המפתח כאן - ומסיבה זו, לרצון הגבר אין כל השפעה כאן. הילד הוא שלו - בין אם ירצה בכך או לא. לא רוצים ילדים לא "רצויים" ? תשמרו על הנחש בתוך המכנסיים, או שתקפידו להוציא אותו רק בצורה מבוקרת
(נכון, עדיין יש פנצ'רים, וכאן אין לי ממש תשובה של "מה לעשות". אבל הילד שנוצר אם נוצר - עודנו ילד).

שאלה לי אליך

לפי המסורת - עונה לך בשאלה על שאלה
היחסים הלא מוגנים באחריות של שניהם - כבר התקדמנו. יפה. מכאן - ההריון (ההיפוטטי) באחריות של שניהם. גם כאן נראה לי שאנחנו מסכימים. עכשיו אתה שואל - מה הקשר? אז קרה. זה לא אומר שההריון חייב להסתיים בתינוק. שתהיה הוגנת ו"תחזיר" את הזרע. אחלה הגיון... עכשיו תנסה להכנס לנעליים של אותה בחורה. כן, קשה, אני יודעת, אבל בתור בחור אינטליגנטי - תוכל להתמודד. סומכת עליך. היא מתקרבת לגיל 40. רוצה תינוק. ויש לה בבטן. וברגע זה אתה מעביר אליה את האחריות? ברגע זה מצפה שתעשה החלטה בלתי אפשרית? הגבר כבר עשה את שלו, יאן לו מה לעשות בנדון, לה יש אפשרות, ורק היא נושאת בתוצאות. האם באמת אנלוגיה של החזר חוב נראית לך מוצלחת?... פלקה, איכזבת.

כמובן שאתה אחראי

אני מפרידה את הנושא לשני מקרים - גם אם היא עשתה זאת במודע, ואני מסכימה שלא זו הדרך הנכונה, עדיין הוא היה צריך לשמור את החבר שלו במכנסיים או לפחות לבוש היטב בגומי הדוק. הריון לא מתכונן כתוצאה מסטוץ או מערכת יחסים קצרה וארוכה יכולה לקרות גם בגיל צעיר יותר, השאלה מה עושים עם זה והם זה הופך אוטומטית לגניבת זרע. לא כל הנשים מסוגלות לעשות הפלה וזה לא קשור לגיל ו/או למצב המשפחתי שלהן. אני בהחלט חושבת שיש אחריות משותפת כשזה מגיע להריון, אבל אם אתה במערכת יחסים ואתה לא מעוניין ילדים, תדאג שלא יהיו לך. אל תסמוך על הצד השני ועל הרצונות שלו.

חייבים לעשות את ההפרדה

בין הריון שנוצר כתוצאה מיחסים לא מוגנים לבין הריון שנוצר כתוצאה מפנצ'ר באמצעי המניעה. בעוד שבמקרה הראשון הגבר חייב לקבל עליו אחריות להריון ולילד גם אם הוא מעוניין בהפלה, במקרה השני חייבת האישה להתחשב בדעתו של הגבר. במקרה השני האישה אמנם אחראית על הגוף שלה, אבל לא לבד.

רק שיר

New member
לא ניתן לעשות רציונליזציה

ולהפריד בין מקרים ואני מדברת מנקודת מבטה של אישה. כאמור כל אישה אחראית על גופה ואני לא רואה הבדלים בין הריון שנוצר מפנצ'ר לבין הריון של שגעון בסקס. מה שכן שני אחראיים חייבים להיות בשני המקרים!!!!!!

למעלה