גניבת אנרגיות???

oxymoron

New member
גניבת אנרגיות???

היי מעולם לא התנסתי בכישופים במודע והאמת שאני גם לא מעוניין... אשמח אם תתיחסו למשהו.. קראתי כמה דפים אחורה ומצאתי ציטוט של אלמוג: "ישנם תת-תרבויות בחברה הישראלית אשר בה זה נחשב לגיטימי לגנוב אנרגיות למשל בתרבות הטראנס והסמים. על ידי גניבת אנרגיות בונים את האישיות הדרושה להשתיכות לחברה זו." משפט זה חדר אליי עמוק אבל מזה עמוק.. תוכל להסביר את עצמך בבקשה? אני יוצר טראנס כבר כמה שנים ומגיע להמון מסיבות לנגן בהם. את האנרגיה שלי אני מקווה שאני לא שואב מאף אחד... אבנים טובות לי, מדיטצטיה טובה לי.. סמים הזייתים לפעמים טובים לי אבל לא משהו מעבר לזה. אז נכון שבמסיבת טראנס, במקום קסום ביער עם אנשים רוקדים ומתפרקים (חלקם על סמים) קיים העניין שאתה מגיע למסיבה מסויימת ומרגיש אנרגיות מהרחבה, שהכל מתפוצץ, מחשמל. ובמסיבות אחרות "משעמם"... אך תוכל להסביר לי בבקשה איש יקר למה התכוונתה בלגנוב אנרגיות? אני רואה את זה כשיתוף אנרגיות של האנשים, אחד משפיע על השני. אני לא חושב שדרושה אישיות מסויימת כדי להשתייך לחברה הזו... אך למה הכוונה שאתה אומר אנשים בונים את האישיות ע"י גניבת אנרגיות??? אני מבולבל...

oxymoron

New member
קוסמים

קוסמים קוסמים אבל קצת מתעלמים. תנו לי פה קצה חוט בחייאת..

THE gray

New member
תן לאלמוג..

זמן לקרוא את ההודעה אני בטוח שהוא יתן לך את ההסבר הכי טוב.

nubis

New member
יקח לי קצת זמן להגיב עקב גישה

מוגבלת לאינטרנט. בברכה אלמוג

oxymoron

New member
אני אחכה...

בנתיים אם יש מישהו שמוכן להסביר לי בכלליות על גניבת אנרגיות ולמה התכוון המשורר, לאו דווקא בהקשר של מסיבות טראנס. שוב תודה ואהבה!

E c h o

New member
psy-vampires

הם קןראים לעצמם 'ערפדי אנרגיה' ואלו הם קבוצה של אנשים (שחלקן מאוגדים, חלקם לא) ברחבי העולם שנולדים עם רמות אנרגיה לא יציבות. גוף האדם בנוי כך שיוכל ליצור סביבה של הומיאוסטזיס- מצב יציב וקבוע (כמו למשל- חום גוף) ובנוסף, גוף האדם יוצר מצב אנרגיה קבוע (פחות או יותר) ויציב. אנשים שגונבים אנרגיה (רובם, אני לא כוללת פה את האנשים שעושים את זה בשביל הכיף האישי) הם אנשים שאינם יכולים לשמור על רמת האנרגיה קבוע בגוף שלהם, ובמצבים של רמת אנרגיה נמוכה הם צריכים לקחת אנרגיה מיצור חי אחר (בדרך כלל בני אדם, כיוון שלהם יש הרבה אנרגיה יחסית, ולקחת מעט אנרגיה מהם לא תפגע לטווח ארוך). ישנם אנשים שיכולים רק לקחת את האנרגיה הזאת במצב של דם, ויש כאלו שיכולים לקחת אותה ישירות מהאדם במצב טהור של אנרגיה. ערפדים בדרך כלל לא גונבים, אלא לוקחים מאנשים שהייפר, ומאנשים שמרשים להם. ערפדים שצריכים דם על אחת כמה וכמה לוקחים אותו מ'תורמים' שמוכנים. ערפד לא יחטוף מישהו ברחוב וימצוץ לו את הדם, אם לא מסיבות מוסריות אז מהסיבה הפשוטה של מחלות שרובנו לא רוצים להדבק בהם... רמות הארגיה במסיבות היא גבוהה מאוד, כי אנשים מתפרקים ונהנים, וישנם ערפדים שנמשכים לשם, כי מאוד קל לקבל אנרגיה (כמו שאנשים שאינם ערפדים מרגישים- האנרגיה של אנשים במסיבה היא משהו סוחף ומדהים). ההקשר לסמים לא הבנתי, כי כל מסיבה יכולה לספק את רמת אנרגיות גבוהה... אני יכולה להבין מההקשר רק את זה שאנשים רואים את ה'ערפדים' כאנשים 'רעים' וכל מה שהולך עם זה- לבוש שחור, מוזיקה כבדה, סמים, אלכוהול, אונס, רצח וכו וכו... זאת ראייה של אנשים צרי מוח (אלא אם מישהו יכול להסביר יותר טוב את ההקשר) שרואים את כל מה שהם לא מבינים (בדומה לכיצד אנשים רואים את המאגיה ) בתור משהו רע, ולכן מקשרים ישר לסמים, רצח אונס וריטוש חתולים... אני מקווה שהבהרתי לפחות חלק מהשאלה שלך אקו

oxymoron

New member
תודה

קראתי פה על ערפדי אנרגיה ועכשיו זה קצת מתחבר. בהקשר הסמים, אני רק יכול להבין שהוא התכוון למסיבות טראנס והעובדות הם שבמסיבות טראנס ישנם סמים בעיקר פסיכדוליים שמעליים את רמות האנרגיה בגוף. אם יצא לך לבקר במסיבת טראנס בטבע, במקום פתוח, בוודאי תסכים איתי שרמות האנרגיה שמה גבוהות. השאלה היא האם הדבר אינו טבעי שאנשים באשר הם ימשכו למקום כזה בו הם יכולים לקבל אנרגיות רבות ולהשפיע על המעגל הקוסמי באיזור.....?

Nizzan Cohen

New member
סתם ככה כדי להכניס פרופורציות...

גם אנשים שמעצבנים אחרים (שחייבים לעצבן אחרים), הם סוג של ערפדי אנרגיה. כלומר אתה מיתייחס רק לכאלה שעושים את זה ברמה אנרגתית טהורה... אבל כידוע, כל אדם, כל היום עוסק בחלופת אנרגיות. למשל שהוא אומר "בוקר טוב". אז אם אתה רוצה ליראות דוגמה לערפדות אנרגיה ברמה הכי בסיסית שלה, אז תיסתכל על המיקרה הזה : איש א' : בוקר טוב ! איש ב' : בוקר... איש א' ירגיש ברמה זו או אחרת שהוא השקיע אנרגיה ולא קיבל אותה חזרה. זו גם ערפדות אנרגתית. היא פשוט ברמה נמוכה יותר. או למשל אם מישו כל הזמן יורד על אחרים למרות שהם רבים איתו ונמנעים מחברתו ביגלל זה - זו ערפדות אנרגיתית. רוב חילפוי האנרגיה בחברה שלא עוסקת במאגיה היא ע"י דיבור ופעולות יומיומיות.

E c h o

New member
כמובן

שכל בני האדם מחליפים אנרגיות בינהם... לא אמרתי שלא, רק אמרתי שערפדים הם במצב יותר קיצוני. הם לא נותנים את האנרגיה שלהם הם פשוט לא יכולים לשמור עליה להרבה זמן, ולכן הם צריך 'להתמלא מחדש' מידי פעם... זה כמו אנשים עם סכרת של היפו (פחות מידי סוכר בדם), שצריכים לאכול סוכרים באופן קבוע כי הגוף שלהם , בגלל מחלה , מפרק יותר מידי סוכר. כמובן שכולנו צריכים סוכרים בדם, אבל יש אנשים שבעקבות מצב גופני צריכים יותר... אקו

Nizzan Cohen

New member
כן...

אבל ערפדים ברמה "נמוכה" כמו שאני תיארתי נפוצים יותר מכאלה שלוקחים אנרגיות באופן מכוון (כלומר עושים את זה *במטרה לקחת אנרגיות*). או לפחות ככה אני מאמין... מקווה...

nubis

New member
הסבר שידבר למי שזה אמור לדבר

גניבת אנרגיות - גרימת חוסר יציבות רגעית או קבועה לאישיות של אדם איתו באים בתקשורת על מנת לשאוב ממנו את החומרים המנטלים המרכיבים את האישיות. לגרום ריגשי, לעצבן, להציק, לנדנד, לזרות מלח על הפצעים, לצחוק על חשבון, להתכרכר, להפחיד, לשחק למישהו במוח, לסנג'ר ועוד ועוד ועוד דרכים שבהם אנשים גונבים אנרגיות אחד מהשני. בחברה המיין סטרימית זה נשמר ברמות סבירות כיוון שכוח אישי אינו העיקר אך בחברות שוליים שבהם כוח האישיות משחק תפקיד משמעותי הרבה יותר מהיכולת המקצועית או התפקוד הכלכלי בסולם החברתי המישחק שונה לגמרי. רק ללכת למסיבות לא עושה אישיות חלק מעולם הטרנס והסמים. זה מה שקורה לפני המסיבות בין המסיבות ואחרי המסיבות בבתים פרטיים בין אנשים שחיים את הסמים, בישיבות עם כאלו אנרגיות נמוכות שהדבר היחידי שמדברים סביבו הוא הבאנג.. תעביר את הבאנג... תעשה לי ראש.. אח שלי הכול בסדר?.. אחי שלי אל תהיה זבל תביא משהו לאכול, תהיה בן אדם ותביא משהו לשתות מי שיותר טוב במשחק פעיל פחות ומעשן יותר ומי שלא נהפך לסעודה אנרגטית. כמובן כמו בכול משחק אנושי סקס משמש כאש שמלבה את הכול..מי מזיין את מי מי רוצה את מי. סמים מערערים את היסודות של האישיות וגורמים לכך שאדם בעל אישיות חזקה שמבין את העקרונות הבסיסיים יכול בקלות רבה לתעל אדם אחר לעמדת הניטרף. אח שלי מי שמכניס אותך לסרטים רעים לא רוצה את טובתך ואם אתה מכניס אנשים אחרים לסרטים רעים...ואללה תתעורר ותסתכל במראה אתה תראה שם זבל אנושי. בשביל להשתייך לחברה כול חברה צריך לשחק את המישחק וזה התפקיד של האישיות..להיות מסכה בשביל השחקן. בברכה אלמוג

shataltal

New member
לא מסכים

לגמרי, וקצרה היריעה מהלכיל עד כמה אני לא מסכים. אני חושב שכבר מזמן לא נתקלתי בכזו רמה של צדקנות (Righteousness) מוטעה.

nubis

New member
אח שלי גיבור

תחזיר את הסרט שלך לבלוק בסטר פג תוקפו. בברכה אלמוג

למעלה