גניבה לאור היום

ח ל ב ה

New member
אמת ויציב!

יצא לי לערוך קניות בשעת לילה מאוחרת במגה בול וזכיתי להנחה של 10% על כל הקניה, בקניות גדולות זה יוצא מאוד משתלם (מה גם שאין תורים ארוכים וזה נחמד), ידוע לי שיש סניפים שנותנים את ההנחה הזאת גם במוצאי שבת, צריך לבדוק.

אם כבר עופות במחיר כזה...

אז א: בעדן טבע יש "טבעוף" נחמד מאד ב: יש עופות אורגניים קפואים, יקרים למדי. פעם אחת רק קניתי והתמשתי למרק - וווואו! איזה טעם! האמת שגם המרק עצמו היה ממש מוצלח, ככה שאולי זה השילוב של ההתלהבות... :)

בדוק אבדוק!

המממ? ניקול?

לפי זה שאני לא יודע, מיהי ניקול, זו בטח איזו דמות טלוויזיונית שכולם מכירים... אני לא רואה טלוויזיה, אני... הפורום הזה מספק לי מספיק בידור...

passioneta

New member
תזהר

בקצב הזה (וגם בזכות הקצב הזה) עוד יקראו לך "מתנשא"

yb2011

New member
טעות מוחלטת אילן

לא שלך אלא של הקצב שלך. מ1.5 קילו ירכיים מקבלים בערך 0.75 קילו פרגיות. ואני במקרה קצב לשעבר.

yb2011

New member
טעית בחישוב

"זה בטח יוצא דומה ל27.99" טעות מוחלטת. שכחת שצריך להוריד לא רק את העצמות, אלא גם את העור והשומנים, ושכחת גם את הגודל של העצם שנמצאת בירך. אני במקרה קצב לשעבר, ואני מודיע לך שכאשר אתה מוריד את העור, העצמות, השומנים והישבן מדובר בפחת שעומד בסביבות ה50 %. לא מאמין לי? גש לסופר וקנה לך ירך עוף. שקול אותו פעם אחת כפי שהוא נקנה ושקול אותו אחרי כן אחרי שהורדת את הכל.

elley

New member
ראשית, תודה לכולם, החכמתי מהדיון

שנית, לפותח השרשור: גניבה אולי לא, אבל הם נופלים פה בקטע של "אמת בפרסום", ויכול להיות פה חשד להונאה (מכירה של מוצר א' תחת מצג שווא שהוא מוצר ב'). מצד שני, אם חזה העוף שממנו הורכבה המנה הגיע מעוף צעיר (כלומר, פרגית), גם מבחינת אמת בפרסום הם בסדר. אישית, אני לא חושבת שההבדל בין חזה עוף לירך עוף כזה קריטי למאכל הספציפי הזה ולכמויות שבהן הוא נמכר (צריך לקחת בחשבון שהם קונים בסדר גודל של מסעדה, ולא של בית פרטי, ויש סיכוי שהמחירים שהם מקבלים מהספק טיפה שונים ממה שאתה ואני מוצאים בסופר/שוק) אבל אתה יכול לקחת את העסק לאן שאתה רוצה. ושוב, תודה לכולם על הדיון. מעניין להפליא, כרגיל כאן

yb2011

New member
בפירוש לא

מדובר בחזה עוף רגיל לכל דבר ועניין. וקודם כל, גם אם אין הבדל איכותי בין חזה עוף לפרגיות, מבחינה עובדתית לפרגיות יש שם איכותי יותר מחזה עוף. ויתרה מכך. גם אם לא היה הבדל לא מבחינת המחיר ולא מבחינת האיכות, עדיין מדובר בהונאה. וברור לי שבמאכל הזה אין הבדל משמעותי בין חזה עוף לפרגיות, מדובר בעניין שיווקי. וגם אם המחירים שהם מקבלים זולים יותר מהמחיר בסופר, עדיין יש הבדל משמעותי בין מחיר של חזה עוף למחיר של פרגיות. האמיני לי, אני קצב לשעבר.

למעלה