ג'נדרקוויר

odedee

New member
ברוך הבא

אז ספר קצת, איך זה להיות ג'נדרקוויר (אתה הראשון שלי. בפורום, כלומר)? מלבד הזהות המינית המיוחדת, איך זה מתקשר לנטיה מינית? האם אתה מחפש גבר או אשה, או ג'נדרקוויר אחרת? מענין לשמוע.

ליטל ו

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ברוך הנמצא :) אני, אישית, נמשך אל גברים מהצד ההומואי שלי, אל נשים מהצד הלסבי, אל ג'נדרקווירים אחרים באופן כללי, ובשורה התחתונה - אל אנשים שאני מחבב :) אבל ראוי לציין שזה משתנה מג'נדרקוויר לג'נדרקוויר.

ro99

New member
ברור מאוד ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם מסע ההסברה! צריך אבל לפנות אל מחוץ לקהילה, כי בתוך הקהילה זה יחסית מוכר (אם לא השם).

ליטל ו

New member
המון תודות ../images/Emo13.gif

מחוץ לקהילה - בהחלט יש בזה צורך, מקווה להגיע גם לשם :)

Noile

New member
ברוך הבא

ותמיד טוב ללמוד מילה חדשה. ועכשיו איפה הסוכריה והמדבקה שלי??

Nirvana0

New member
מצטרפת לברכות

תודה על המינוח וההסבר ... קראתי והפנמתי! אפשר לקבל שוקולד במקום סוכרייה :)

ליטל ו

New member
תודה, כולם! אתם מקסימים ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

סוכריות ומדבקות - היי, בכיף :) כל החפץ/ה סוכריה ומדבקה מוזמנ/ת בחום לשלוח לי כתובת, ואני מבטיח לשלוח סוכריה ומדבקה (היי, אתם חמודים להפליא, מגיע לכם :) ). שוקולד ימות בדרך, חוששני, אבל I'm game ללנסות (ניסויים זה כיף) :) בינתיים -
מצטער שזה וניל ;)

Noile

New member
אוסטרליה

יש מלבורן בפלורידה?? או שאם זה היה בדיחה אז לא הבנתי (זה בדרך כלל קורה לי...).

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

לא בדיחה, סתם יש מקום באותו שם גם בפלורידה :) ואוסטרליה - הו, איזה יופי! (אני מקווה) אנשים שמחים ורגועים! (או שזה רק כך כשאני פוגש אותם בישראל?)

Noile

New member
אפילו ישראלים../images/Emo123.gif

עצבניים מצליחים להרגע פה... טוב לא צריך להגזים... עדיין לא מגיעים לרמות האוסטרליות, אבל בכל זאת. וכשכל הדאגות בחיים מסתכמות אם הקבוצה שלך ב-FOOTBALL ניצחה בסוף שבוע...

ליטל ו

New member
../images/Emo23.gif

נשמע נפלא ביותר. ומזכיר לי את השיר ההוא משנות התשעים על לחיות בניו זילנד, אפילו שזה לא בדיוק

למעלה