ג'נדרקוויר

ליטל ו

New member
ג'נדרקוויר

שלום אנשים, לקראת המצעד, הבנתי עד כמה מפריע לי שהמינוח לזהות שלי בקהילה - ג'נדרקוויר - פשוט לא מוכר (או לא מדוייק) במקומות רבים בקהילה. אני צריך שאנשים יכירו את המילה, כבסיס לתקשורת מינימאלית. תארו לעצמכם שבכל פעם שהייתם רוצים לצאת מהארון, להציג רעיון שקשור לקהילה, מה שלא יהיה, הייתם צריכים להסביר מחדש מה זה בכלל הומו/לסבית/טרנסג'נדר. בקיצור, העלתי דף אינטרנט עם הגדרה קצרה ופשוטה, וכמה שאלות נפוצות. תעשו לי טובה, זה משגע אותי, כנסו לרגע ותקראו את זה. אני מבטיח שזה קצר, ומבטיח לתת סוכריה ומדבקה לכל הקוראים שיביעו רצון :) http://genderqueer.bravehost.com השתדלתי שההסבר יהיה קצר וברור. אם הוא לא ברור, אם יש שאלות, בקשות או משהו בסגנון - אנא הביעו :)

Woking

New member
loud and clear

מעולם לא נתקלתי במונח קודם, אבל ההסבר ברור וממצה. יפה!

Woking

New member
שששששששש

בוא נשמור את זה ביננו. יש לי שם של אנטיפת, שהרווחתי ביושר, ואני לא רוצה שהחלקה קטנה תהרוס את מה שבניתי במשך שנים.

Woking

New member
ואם יותר לי

שאלה: עברית היא שפה קצת בעיתית, כי יש בה gender כל הזמן. איך ג'נדרקוויר מסתדר/ת עם זה?

ליטל ו

New member
אישית,

אני מחליף בין דיבור בלשון זכר ובלשון נקבה, כשאנשים לא מסתדרים עם הנזילות בפניה אלי, אני מבקש שידבקו בלשון זכר, ובעיקר אני מצטט הרבה את השיר של יונה וולך. שפה סקסמאנייקית

Woking

New member
אתה יכול לעשות חיקוי של ליזי

ולהשתמש ב"אנחנו". חזור אחרי "אנחנו לא משועשעים!".

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

*מהנהן* לא ציינתי באתר, אבל לג'נדרקווירים יש דם כחול, וחיבה לעריפת ראשים ומשחקי קריקט בפלמינגואים. אלה שולי הקהילה המביכים שאנחנו מנסים להסתיר ;) (מקווה שאף אחד כאן לא יקח את החלק הזה ברצינות :) )

odedee

New member
בוודאי שיקחו את החלק הזה ברצינות.

בשביל מה ההנהלה פה אם לא בשביל לתפוס את הגולשים כשמתחלקת להם איזו פדיחה מבדחת או יציאה מוצלחת? ועכשיו, דקלמי בבקשה את "You are old, father William".

ליטל ו

New member
Do you think, at your age

it is right? *חיבה*
יקחו ברצינות - אה, מצויין. I live in fear of not being misunderstood ;) אבל בעניין האוף טופיק - אני לא מכיר את הנורמות כאן, אבל לא רוצה לאמלל אנשים שכל חטאם הוא הבטחה לתפוז לשמור על סדר... האם זה גורם להם לתלוש שיערות, להתנפח עד כדי סכנת התפוצצות, או שאר תופעות לוואי לא נעימות?

odedee

New member
מותק

אנחנו באותו גיל, אם לא שמת לב
חוצמזה אני מטפח את הצד הילדי שבי ולעולם לא אתן לו לגווע. אל תידג לנורמות, אם הנורמות היו חשובות לנו עד כדי כך לא בטוח שהיינו איפה שאנחנו. אגב התנפחות עד סכנת התפוצצות, זה תיכף קורה.

ליטל ו

New member
והאם אני, בגילי, עומד על הראש?! ;)

אליס לא היתה מרשה כדבר הזה. נורמות - Awwwww
צ'ארלי, אהמ, ג'וני דפ - הידד! הבחור הזכיר לי את נפלאותיו עם האייליינר, המחווה לקית ריצ'ארדס, ובעיקר שליחת הידים החיננית אל אורלנדו בלום :)

ro99

New member
סטופ! ../images/Emo18.gif

זאת פלישה לשטח שלי! אני מלכת הפורום עם אחריות בלעדית לעריפת ראשים ומשחקי קרוקט (לא קריקט! croquet - עכשיו אתם רואים מה קורה כשחובבנים מתיימרים לאצולה?) בפלמינגואים! נא להשתחוות מיד!

ליטל ו

New member
LOL

טוב, אז בממלכה *שלי* משחקים קריקט, ועושים את זה the Krikkit way! (שכוללת גניבת אבזרי Cריקט על ידי רובוטים אלימים, במטרה להשמיד את היקום כפי שהוא ידוע לנו, אם אני לא טועה :) ). צריך לעשות חוזה שלום ולאפשר לכל מני עמותות לשלוח נציגים ללמד את המשחקים בממלכות השכנות, על מנת לקדם תקשורת בין העמים. או, את יודעת, פשוט לנסות להרוג זא"ז, כמו אנשים מתורבתים :) האמת שמעולם לא עמדתי על ההבדל בין המשחקים (רק על עלילות מספרים של דגלס אדמס בנושא :) ). משהו בנוגע להרבה אנשים מיוזעים שמייצבים מוטות עץ בשלשות, לעומת חבורת אנשי אצולה פולטי-שנינויות שעסוקים במשחק אינטריגות חצר במקביל לקרוקט. ואולי סוסים.

למעלה