גנדי צדק כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super giRl

New member
גנדי צדק כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי, טרנספר לערבים ומהר אי אפשר לסבול את הערבים האלה כבר, הורסים לנו את המדינה, הכל באשמתם הם כאלה עלוקות מוצצות דם והם פשוט רוצים את כל הארץ , לא חלק, לא חצי, את הכלללללל. אז לכל הנאיבים שיש כאן, צאו מהבועה כבר! ערבים=בהמות= להעיף אותם מפה ומהר. אי אפשר יותר, אין לי כוח יותר לחיות בפחד במדינה שלי!!!!!!!!!!! :-(
 

Stick

New member
תגובה על ההודעה הגזענית שלמעלה

עכשיו בלי שום קשר לדעות של ימין ושמאל, הדעות שלך הן גזעניות. גם ערבי שמשרת בצבא הוא בהמה? גם הערבי שמשלם מיסים ואינו עובר על החוק הוא בהמה? הכללות וסטריאוטיפים הם מקור לשנאה. האם את בכלל מכירה ערבי?? אם את אי פעם רוצה ל``הפסיק לחיות בפחד במדינה שלך`` את צריכה להכיר בעובדה שלא כל הערבים הם קיצונים. ואגב, מוטב לחשוב על פעולות יותר רציונליות למיגור הטרור מאשר טרנספר.
 

cassidi_o

New member
תגיד לי, אתה אוכל תפוח חצי רקוב?

או שאתה ממהר לזרוק אותו לפח.... בלי לחשוב פעמיים?
 

Super giRl

New member
אני גזענית? שיט , רק אל תעליב אותי

אני כן מכירה ערבים למען האמת, ואתה יודע מה? אני רוצה שהם יעופו מכאן,כולם. כולל הערבים הישראלים כי הם הבוגדים הכי גדולים, רק שתדע לך , יפה נפש יקר, שהערבים הישראלים מעבירים מידע לערבים מהשטחים כדי לעזור להם לבצע את הפיגועים יותר טוב, ב``הצלחה`` יותר גדולה...ההבדל היחיד בינהם הוא שהערבים הישראלים גם חולבים את המדינה מביטוח לאומי ומשתלטים על העבודות פה (בעוד יש אבטלה לאזרחים ישראלים). אז תעשה לי טובה, רוצה לקרוא לי גזענית? בסדר אני עדיין מעדיפה להיות ``גזענית`` מאשר מתה. פשוט צריך טרנספר לכולם , בדרכי שלום זה לא ייפתר. וכן, גנדי הוא מלך.
 

מורני !

New member
אם אנחנו נוהגים להתבטא בצורה כזו..

מעליבה.... איך נגיע לאנשהו? למה לקרוא לה ילדה טיפשה? הרי אינך מכיר אותה ... רק את מה שהיא מציגה כאן... גם אני מאוד מאוד מתנגדת לדעותייה... אבל יש דרך לדבר.. תרבות דיבור אנשים.. סופר... טרנפסר? יחי גנדי? הכללות? תספרי לי איפה את חיה אני אשמח לשמוע... כל עניים ההכללות הזה הוא לא לעניין בכלל... ואם את מתחילה בזה את אף פעם לא ידועת מתי ואיך זה ייגמר... כגון - נשים לא יודעת לנהוג... זו הכללה מכוערת ביותר.. ואני משווה את זה להכללה שלך. בבקשה... תהיי גם את פתוחה לדעות של אחרים... אל תשללי ישר..
 

Super giRl

New member
מה אתה אומר.....

עכשיו אני גם טיפשה? מוזר, אף פעם לא אמרו לי את זה.... בעצם, אני מבינה את התיסכול שלך, אחרי הכל, אתה איש שמאל במציאות כ``כ כואבת...כיצד תוכל לדבר כעת עם חבריך הערבים? עם יאסר שאתה כ``כ אוהב? אני מרחמת עליך ועל אנשים כמוך, כי הם, הם אלה שהרסו לנו את המדינה, כל יפי הנפש למינהם, שכ``כ מתחשבים בערבים העשוקים, שלפעמים שוכחים קצת שהם יהודים...שוכחים שהדת של הערבים קוראת לרצוח, אז אוקיי, אם אתה אוהב ערבים לך לחיות איתם בעירק או משהו, פשוט תפסיק לטפח אותם בארץ שלי,כן תתפלא , ש ל י, כי כל האיכפתיות הזאת שלך מערבים פשוטו מחליאה אותי, ואח``כ מתפלאים איך יש פיגועים? כי שמאלנים כמוך גורמים לערבים לחוש חזקים, לחוש שמגיע להם, שאין להם מה להפסיד, כמו שהשרוף אמר , ידיך מגואלות, מצטערת , עד כמה שתנסה להדחיק זאת ולקרוא לי ``טיפשה`` ושוב, תפסיק להעליב אותי, דעה של איש שמאל כמוך כ``כ חשובה לי. אני אבכה בסוף.
 

מורני !

New member
אני מבינה

שכמה שאני לא אבקש.... עדיין לא תצליחו לדבר בינכם באופן תרבותי??? אז איך לעזזאל אתם מצפים משני עמים למצוא פיתרון לבעיותייהם????
 
למעלה