גם אני התראיינתי אצלם
לא הייתי משתמש במילה התעללות, אבל המבחנים שלהם היו ממש מוזרים, לדוגמא לכתוב תוכנית C על נייר כך שמישהו יעתיק אותה למחשב והיא תעבור קומפילציה, לינק, תרוץ, ותעשה מה שהיא אמורה לעשות במכה ראשונה. ביום שהתראיינתי החברה הייתה ממש שוממת. נאמר לי שכמה אנשים לא עבדו באותו יום, אבל - * היו הרבה חדרים ריקים. כמעט בכל חברה שהתראיינתי או עבדתי בה צריך לחפש חדר ריק, או אפילו להזמין חדר ריק מראש, בשביל ראיונות. רק בג'נגו היה המון מקום ריק - חדרי עבודה ללא אף עובד בהם, וחדרי ישיבות שרק מחכים שמישהו ייכנס אליהם. * החדרים נראו חשופים - מחשב או שניים בחדר שבכל חברה נורמלית היו מכניסים אליו לפחות ארבעה אנשים, והשולחנות נקיים מספרים, הדפסות, תמונות, לוחות שנה, ושאר דברים שמשדרים שמישהו עובד לידם. * הבנתי שהרבה מועמדים עבדו על המחשב שכתבתי עליו קוד, מה שיצר אצלי רושם שבאופן כללי העובד שאמור לעבוד על המחשב הזה לא נמצא לידו חלק ניכר מהזמן. יצא לי להתראיין פעם בחברה תקופה קצרצרה לאחר שנכנסה למשרדים שלה - הבניין עוד היה בסטטוס של אתר עבודה ופועל ליווה אותי מהשער בגדר עד לדלת החברה - וגם שם היה צפוף יותר וחשוף פחות מבג'נגו.