ג'נגו? Jungo

motior

Member
ג'נגו? Jungo../images/Emo163.gif

הוזמנתי לראיון שם, הצצתי באתר שלהם, ואני מתבייש להגיד שלא לגמרי הבנתי מה הם עושים. מישהו מכיר ויכול להסביר, או לנדב פרטים אחרים על החברה? תודה מראש

TheReverend

New member
רוצה לדעת בדיוק מה שואלים שם?

עשה חיפוש בפורום היו הרבה דיונים על החברה ועל השאלות החוזרות שלה בפורום.

motior

Member
תודה!

אבל אני מתראיין לתפקיד מנהל פרוייקט - אני מקוה שהם לא ירצו לשאול אותי שאלות C... בכל אופן, אחרי מציאת הפרטים הישנים, אני לא בטוח שיש לי מה לחפש שם.

איש25

New member
מכיר טוב

והמבחנים שלהם מטורפים, חברה שנויה במחלוקת אך לא הייתי שולל אותה על הסף אם כן הצלחת להתקבל. המוצר שלהם זה פלטפורמת RESIDENTIAL GATEWAY - רשת ביתית הנמצאת EMBEDDED בתוך המודם, הפיתוח הוא על טהרת הC.

dbase

New member
לגבי ג'נגו

הוזמנתי לראיון כמנהל פרוייקט. לא רק C, אלא רמה מאד מאד מאד מוזרה של C, שאלות מוזרות, אנשים מוזרים, זלזול. יש מאות אנשים שהם התעללו בהם. שמע לי - עזוב אותם.

noamavnon

New member
גם אני הזומנתי להתראיין שם ..

לפני 4 שנים הזומנתי להתראיין שם ופשוט פתחו לי את התחת והיה לי ראיון ממש שלא ראיתי אף אחד . נתנו לי כול פעם נושא וביקשו ממני לפתור אותו ואחרי זה לקחו ממני את הדף ,בדקו וחזרו אלי ...תנסה לפתור בדרך אחרת . ממש הרגשתי שיצאתי משם - כאילו ..פתחו לי את התחת . אחרי זה התחלתי לעבוד במיקרוסופט לבסוף . לפני חודש הם פנו אלי ולא יכולתי להגיע לראיון אז אמרתי לה שאני יכול ביום אחר אז היא אמרה לי או ביום הזה או שאנחנו ניצור איתך קשר במידה ונצטרך . אתם קולטים ? אז ..ויתרתי .

גם אני התראיינתי אצלם

לא הייתי משתמש במילה התעללות, אבל המבחנים שלהם היו ממש מוזרים, לדוגמא לכתוב תוכנית C על נייר כך שמישהו יעתיק אותה למחשב והיא תעבור קומפילציה, לינק, תרוץ, ותעשה מה שהיא אמורה לעשות במכה ראשונה. ביום שהתראיינתי החברה הייתה ממש שוממת. נאמר לי שכמה אנשים לא עבדו באותו יום, אבל - * היו הרבה חדרים ריקים. כמעט בכל חברה שהתראיינתי או עבדתי בה צריך לחפש חדר ריק, או אפילו להזמין חדר ריק מראש, בשביל ראיונות. רק בג'נגו היה המון מקום ריק - חדרי עבודה ללא אף עובד בהם, וחדרי ישיבות שרק מחכים שמישהו ייכנס אליהם. * החדרים נראו חשופים - מחשב או שניים בחדר שבכל חברה נורמלית היו מכניסים אליו לפחות ארבעה אנשים, והשולחנות נקיים מספרים, הדפסות, תמונות, לוחות שנה, ושאר דברים שמשדרים שמישהו עובד לידם. * הבנתי שהרבה מועמדים עבדו על המחשב שכתבתי עליו קוד, מה שיצר אצלי רושם שבאופן כללי העובד שאמור לעבוד על המחשב הזה לא נמצא לידו חלק ניכר מהזמן. יצא לי להתראיין פעם בחברה תקופה קצרצרה לאחר שנכנסה למשרדים שלה - הבניין עוד היה בסטטוס של אתר עבודה ופועל ליווה אותי מהשער בגדר עד לדלת החברה - וגם שם היה צפוף יותר וחשוף פחות מבג'נגו.

הנה השרשור היחיד שזכרתי ומצאתי

במנוע החיפוש של הפורום - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=308&msgid=20307193 עברתי את כל המבחנים המוזרים והגעתי למנהלת כוח האדם, שאפילו רצתה שאדבר עם ה[ס]מנכ"ל הרלוונטי, שהיה עסוק באותו רגע. אני כבר לא בטוח אם התקשרו להגיד לי שלא מצאתי חן בעיניו או שסתם לא טרחו לחזור אחר-כך.

WSAEWOULDBLOCK

New member
הייתי שם לפני כמה שנים

עברתי את השאלון שהמזכירה נתנה לי. עברתי את הבעיה של הרשימות (כן גם אני נירקבתי שם 4-5 שעות), ויצאתי משם כמו אחרי צום, או מבחן במתמטיקה בדידה, חיוור עייף ובלי דם בפנים. דרך אגב, התקשרתי לחברת השמה ששלחו אותי לשם, והבחורה שם דיברה אליי ברשמקול של הטלפון. אז ברגע שאמרתי לה שעברתי את הראיון הראשון - היא צעקה לכולם בחדר: "יש כאן מישהו שעבר את הראיון ב JUNGO " - דבר שהוביל למחיאות כפיים מכל מי שהיה שם בחדר. אח"כ היא אמרה לי שרב האנשים שהיא שלחה לשם לא עברו את הראיון הראשון (גם כאלה עם 10 שנות נסיון...). בפעם השנייה, ראיין אותי איזה חייזר כעור ושחצן בטירוף, עם שיער ארוך ומדובלל, ושאל אותי שאלות מטורפות על משהו שקשור להסתרת משתנים שמקבלים מ- DLL, בקיצור משהו שפותחים MSDN או ספר בשבילו. בסוף הוא עוד אמר לי: "כנראה שאתה עוד צריך ללמוד איך לכתוב ב- C". אז אני רוצה לומר לו בהזדמנות זו, מעל במה זו (אם אני כבר כאן): "אתה טיפש ומכוער, וזה שהבולבול שלך לא ראה אור יום במשך 25 השנים האחרונות, לא נותן לך את הזכות להתנהג כמו חרה". עוד דבר, ב - JUNGO כותבים דרייברים, ב low level ורק ב - C. אם אתה מחפש מקום ללמוד בו טכנולוגיות חדשות, זה לא המקום.

למעלה