גנבים

מקסים 45

Well-known member
מה שליאור לא ידע, זה שכמה דקות לאחר מכן עבריין המתמחה בסחר בכרטיסי אשראי ותעודות זהות באפליקציית 'הטלגרם', בסיוע האקר ובונה אתרים, הצליחו לגנוב את פרטיו מהאתר: מספר כרטיס אשראי ותעודת זהות ומכר אותם לאזרח בסכום של 3,000 שקל.

מאות ישראלים שהזמינו בשבועות האחרונים צימרים דרך אתר הזמנות, גילו שגנבו להם את פרטי האשראי ותעודת הזהות וסחרו מהם ברשת הטלגרם. "מי האמין שנופש תמים יהפוך לסיוט", אומר ב'. "החופשה הזו עלתה לי בבריאות" https://www.mako.co.il/travel-news/israel/Article-c00317678ecf671027.htm?Partner=makoApp

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לגנוב את פרטיו מהאתר: מספר כרטיס אשראי ותעודת זהות ומכר אותם לאזרח בסכום של 3,000 שקל.
מי נותן פרטי כרטיס אשראי בטלפון או באינטרנט?
איך אמרה הדודה שלי הזקנה, ז'ורז'ט?|בלונד|
"מי שהולך בערב לישון עם פרעושים, שלא יתפלא על כך שבבוקר הוא מתעורר לכל נביחת כלבים." |כלב| |מזיע|
באינטרנט אני נותן אך ורק את הפרטים של הויזה נטען שלי מטעם הדואר.
יש שם בד"כ בין 50 ל-100 דולר וזה המקסימום שהבני ז*נ*ת הגנבים יכולים לגנוב וגם זה בספק, כי אני בודק את היתרה מדי פעם בפעם.
כך גם את חשבון הבנק, בודק כל פיפס וזה קל אצלי כי אני פטור מלשלם עמלות.
אז הדף תמיד נקי משטויות.

מקסים 45

Well-known member
"מי שהולך בערב לישון עם פרעושים, שלא יתפלא על כך שבבוקר הוא מתעורר לכל נביחת כלבים." |כלב| |מזיע|
יש שם בד"כ בין 50 ל-100 דולר וזה המקסימום שהבני ז*נ*ת הגנבים יכולים לגנוב וגם זה בספק, כי אני בודק את היתרה מדי פעם בפעם.
אז הדף תמיד נקי משטויות.
רוב הקונים באשראי נותנים את מס' האשראי פלוס מס` ת.ז.כדי לבצע עיסקאות.

GoldenEyes

Well-known member
רוב הקונים באשראי נותנים את מס' האשראי פלוס מס` ת.ז.כדי לבצע עיסקאות.
תתפלא לדעת שרבים דורשים גם את 3 הספרות בגב הכרטיס.
מעבר לכך , ניתן להגדיר באתרי חברות האשראי שכל עסקה טלפונית תקבל הודעת סמס , ובעסקאות מחו"ל זה דורש קוד אימות שנשלח אליך לנייד ואותו עליך להקליד באתר על מנת להשלים את הרכישה.
גם לא כזה ברור לי מהכתבה הזאת איך משכו כסף מכספומט ללא הקוד הסודי.

קלייטון.ש

Well-known member
אז הדף תמיד נקי משטויות.
בויזה נטען אתה לא יכול להכחיש עסקה ולכן מה שיגנבו אבוד. בויזה מסודר מהבנק אתה יכול להכחיש את כל הגניבות ויזכו אותך כך שלא תפסיד כלום.
כמו שאמרו פה כל מי שקונה באינטרנט מוסר פרטי כרטיס אשראי.
גניבות מהסוג הזה הן סכנה רגילה בשימוש בכרטיס אשראי. לא חייב להיות אתר, יכול להיות כל סוחר גם רגיל. לכן יש ביטוח ויש הכחשה ומקבלים זיכוי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בויזה נטען אתה לא יכול להכחיש עסקה ולכן מה שיגנבו אבוד
כן, אבל שוב..
המקסימום שהם יכולים לגנוב ממני זה את אותם 50 דולר שנותרו בכרטיס.
דבר שמראש יגרום להם לוותר וללכת לתפוס פראיירים אחרים ושמנים יותר.
לא כן בכרטיס אשראי רגיל. אגב, אני מכיר לפחות שני מקרים שנגנבו סכומים לא קטנים באמצעות כ. אשראי
וחברת האשראי סירבה להחזיר את הסכום לבעל הכרטיס.
זה כלל לא כ.א.ל כל כך, כמו שאתה מתאר.

למעלה