גנבו לי את המדינה....

../images/Emo127.gif..המראיין ניסה...

לגרור אותה להתנצלות על בחירת האנשים במרכז אותה... והיא מחייכת ואומרת לו-"מה הבעיה?..בבחירה דמוקרטית בחרו בי..."- אסטרסיביות הפסיקה מזמן להיות מילה מגונה....

נגה...

New member
אמר משה ארנס שלדעתו אנשים

הנבחרים למקומות ריאליים אמורים לצמוח מתוך התנועה... אין לי שמץ עד כמה היא פעילה בתנועת הליכוד צחי הנגבי (הבן של..) היה פעיל בתנועה עוד מימיו כסטודנט ואולי לצורך השוואה אותו כנ"ל לגבי גילה גמליאל אם החשדות הקיימים כרגע לגבי "קניית קולות" נכונים בינם ובין הבחירה הדמוקרטית שלה אין ולו דבר אחד זולת הכסף מדבר נגה. לך בעקבות הכסף....

והוא...

היה מוכר כי הוא הבן של... לכן כשנבחר לא נערך איתו ראיון כזה, והיא הייתה פעילה בתנועה....אך בגלל שהיא לא הבת של...וכנראה לא עמדה באור הזרקורים, לכן כל התמיהה על הבחירה... החשדות הקיימים על "קניית קולות"...לא יותר כבדים מהכספים שהועברו לעמותת של ברק...אם אינני טועה... כך שכסף באמת מסובב את העולם...פעם כאן, ופעם שם....

נגה...

New member
מעניין...כי גם היו חשדות דומים לגבי

נתניהו ושרון בזמנו... אין כאן עניין של מפלגה כזו או אחרת יש כאן יותר עניין (לדעתי) של התפשטות נורמות מסוימות..מה שמוביל לצורך בשינוי השיטה גם בתוך המנגנונים של המפלגות וגם בכלל... נגה.

משה ארנס - איש חכם.

כל ה"חברים" האלו, באמת צמחו מהתנועה, הצמיחה כל כך מהירה, שרק בעזרת זבל אורגני אפשר היה לצמוח כל כך מהר. רק חבל שזה מסריח כל כך.

נגה...

New member
אהלן מוש..

אין לי בעייה עם הגברת, גם לא עם המוצא שלה. יש לי בעייה עם נפנוף דגלים מטופשים יש לי בעייה עם הנבחרים העתידיים למיניהם מכל המפלגות, שבינם ובין רווחת כלל אזרחי המדינה אין כל קשר. נגה. אמר מי שאמר שתאוות הכוח והשררה מעבירה אנשים על דעתם

מו שיקו

New member
נגנג

ברגע שאנשים עלו על השיטה שאפשר להבטיח הבטחות בלי לקיים לנפנף עם סיסמאות ולקבל תמורה אז אין סיכוי שהם ישנו את עצמם

נגה...

New member
נהייה ריאליים חלק דומיננטי בנושא

הפוליטיקה ככלל עוסק בנפנוף סיסמאות במיוחד בזמן הקדם בחירות ומי בכלל זוכר את המצע של מפלגה כזו או אחרת אחרי הבחירות??!! נגה. מי מביא לכאן מחקר המנסה להבין מדוע לא משתנים דפוסי הצבעה

פוליטיקה = זיהום

לא משנה איך מסתכלים על זה פוליטיקה היתה מלוכלכת והיא תשאר כזאת . אני מסכימה איתך נוגה , אף אחד לא זוכר כלום מההבטחות הניזרקות לחלל האוויר טרום בחירות .

מו שיקו

New member
בסדר

פוליטיקה=זיהום הם ממשיכים להבטיח בלי לקיים ממשיכים לנפנף עם דמגוגיות ושטויות אבל למה האנשים שבוחרים בהם לא רואים את זה? למה הם לא נעלבים? למה הם ממשיכים לתת להם קרדיט? למה הם לא שמים עליהם איקס? למה הם לא מייבשים ומענישים אותם? המאזוכיסטים האבסולוטיים.....

מו שיקו

New member
גיברת.......

אני לא במחקרים, אני לא גמרתי כיתה א... קונה בדולר מוכר בשניים מרויח בקושי 10 אחוז וזהו.. אולי נבקש משחר?

נגה...

New member
שום גיברת... ותראה מה מצאתי

Nelson, Phillip J Abstract Political behavior generates private benefits by helping people fit in with desired friends. A voter imitates other voters but at the same time they imitate him. An equilibrium solution requires exogenous variables: the narrow self-interest of the participants. The reduced form makes one´s vote a function of the narrow self-interest of others as well as one´s own. In accord with the model, a person´s party identification depends on his ethnic group´s current income as well as his own income. Copyright 1994 by Oxford University Press. ונכון שלא בא לך שאביא גם את הובס ודקארט לכאן בנושא?!!
נגה.

קצפת~

New member
איך היטבת לבטא.........

את שאני חשה בימים אלו. ועכשיו..עכשיו קוראים לנו לשים פתק בקלפי.... אבל למי זו השאלה? ואני....אני בימים אלה אבודה בבנק ההוא שבכותרות לא יודעת האם בשבוע הקרוב עדיין אהיה מועסקת שם..... חוששת, מבולבלת, כועסת על ועד "אימפוטנט" שמכר אותי בזול ומייחלת לימים טובים יותר המוצא האשכזי שלי ממש לא מעניק לי נקודות זכות אז מה יש לה לומר לי?

לי סתם מפריע..

שהחלטת שהיא "פרחה" לפי מה את קובעת ו/או יודעת שהיא פרחה? אני מצוטטת אותך "הפרחה הזו עם ציפורני החתול וגופיית הטייגר"

עדילוש

New member
אולי בגלל סגנון הדיבור שלה

קחי את אותן ציפורניים וגופיה ושימי על דליה איציק, סיגל שחמון, מיקי חימוביץ או לינור אברגיל וזה יראה אחלה.... אבל כשזה בא עם סגנון כ"כ פשוט מתלהם ובוטה זה נראה פרחי... אבל אם זה מה שהפריע לך.....שמחה בשבילך

למעלה