גן-חיות.

Boo9ie

New member
גן-חיות. ../images/Emo15.gif

ישנה תיאוריה הטוענת שלכל אדם מתאימה חיה. זוהי תיאוריה די מפורסמת, ההתאמה היא הן באופי והן בצורה החיצונית. נו, ככהזה. הנדריקס הוא תוכי (עומר, אתה יודע שאני אוהבת אותך, אבל עדיין, הוא תוכי, תתגבר על זה.) ג'ון פול ג'ונס הוא סוס גרייס סליק היא ארנב לבן בארט הוא עכבר. כמובן, מהשיר הסוגר את 'דה פייפר'. [ווטרס-הוא-פרצוף-תחת-מן-הסתם] ג'ון לנון שיהיה חזיר, מגיע לו. (למרות שאחרי זה הוא ניסה להפיל הכל על פול.) לו ריד העיד על עצמו שהוא חתול רחוב, אני חושבת שזה הצליח לא רע. אבל זה לא באמת משנה. מה או מי היא ג'ניס ג'ופלין? היא האישה, האגדה, הכינים, הגברת הראשונה של הבלוז ונקבה לבנה עם קול של זכר שחור מיוחם. ושוב, אחרי ההארכה שנתתי, אם תוך 24 שעות לא אמצא לה חיה, אאלץ לחזור לברירת המחדל שלי, הצב. לא יקום ולא יהיה שג'ניס תהיה שריונר. עדיין, תנו כבוד למלכה! בוגי, שלקחה את הנושא ברצינות תהומית משהו. On stage I make love to twenty five thousand people; and then I go home alone

pasteran

New member
מה רע בשריונרים?../images/Emo46.gif

המחשבה הראשונה שלי הייתה שג'ניס היא קרפדה, בגלל הקול שלה. אבל היא זמרת טובה מדי בשביל זה. ג'ניס היא אריה - חיה זכרית עם שאגה אדירה ורעמת שיער אימתנית. אמיצה, חזקה עם פה גדול. ועם ג'ופלין היא האריה מיטשל היא הלביאה. ככה ממלכת החי. ומי למשל יהיה שיבוטה?

noosh

New member
../images/Emo12.gif גם אני חשבתי על אריה

האמת, גם חשבתי על תוכי בגלל הקול, אבל לג'ניס מגיעה חיה יותר גדולה מתוכי

MajorWinters

New member
החיה הכי גדולה? טרקוס כמובן../images/Emo19.gif

אמרסון הוא טרקוס לייק הוא רפטייל כזה... ואגב. אני אמנם גונב את זה הרעיון המקורי הוא של Pure Alice הוא מהפורום, והוא חברי הטוב בחיים. אני גרופית שלו שימו לב לתמונה המצורפת

silvermarlin3

New member
מממממ

לדעתי היחיד שיכול להתמודד עם ג'ניס ז'ופלין בקול ...ואיך שהיא משתמשת בו זה רוברט פלאנט הם גם די דומים בסגנונות פחותאו יותר...טוב אבל זו דעתי

כן, יש להם קול דומה...

ב How The West Won (בדיסק לייב של ה 3 דיסקים) היה קטע שאבא שלי שאל אותי מה ג'ניס ג'ופלין מופיעה עם לד זפלין :)

Another Girl

New member
ג'ון לנון? חזיר? ../images/Emo12.gif

הישמרי לך מסינתיה,שלא תראה את זה.

סינתיה ראתה את זה! ../images/Emo46.gif

והיא מוחה כנגד זה בהפגנה שתיערך היום בכיכר מלכי ישמעאל! די לכיבוש החיות! מספיק עם קיפוח החזירים! ג'ון לנון לא חזיר, הוא חתול אצילי וגאוני.

פנגו

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

מצחיק... יש לי כמה... ג'ים מוריסון הוא לאטה אל תשכחו ! הלאטה הרשמית של הסיקסטיז... פרנק זאפה...ממ.. או יותר חייזר או הכלאה של אדם, עם כול מיני דברים אחרים חחח..

ThePiper

New member
בקשר לג'ניס...

אני הייתי נותנת לה דווקא קוקר ספאנייל בצבע חום =) לפייג'י הייתי נותנת כלב עם שיער שחור ומתולתל, כמו של חברה שלי (מה שלא אומר לכם הרבה בוודאי). לווטרס, למרות שהתיאור פרצוף תחת הולם בהחלט, הייתי דווקא נותנת דג כלשהו (חבל שהוא לא שקט גם כמו דג). לא הכי קשור, אבל אקסל הוא מקק. דילן הוא כבשה במשבר אשיות שחושבת שהיא תיש. וזה בינתיים כל מה שעלה לי לראש... אה! לנון ממש לא חזיר, יותר דומה לכלב אפגני ^^

noosh

New member
פייג' הוא כזה כלב מתולתל

ורטוב מגשם חחח אל תצחקו עליי, באמת, תראו!

noosh

New member
שניה, נשתכלל ../images/Emo3.gif

הנה, תוצאה מסודרת יותר

noosh

New member
ואם כבר אז כבר....

גם פלאנטי הוא כלב מתולתל ורטוב, רק בלונדיני

למעלה