גן-חיות.

Abbe Faria

New member
מזל טוב בוגי...

הצלחת ליצור את הדיון הכי הזוי (ובזוי) בהסטוריה של הפורום
כל הכבוד לכל העוסקים והמשתתפים בשרשור זה

Boo9ie

New member
לא יפה, אבל שטויות.

אומנם זה נשמע כמו פעילות לשעות של שעמום, וזה באמת מה שזה. בחיי שאני משועממת. ופייפר, אנ'לא יודעת איך לומר לך, מילים לא אומרות מילים. אבל משום מה דילן והכבשה, מאוד הצחיקו אותי, כלומר גם מאוד וגם הצחיקו.

אמכבר צב, אז.

לאונרד כהן, או מאיריאל. רוברט פריפ הוא איזשהו סוג של נמר אכזרי שטורף חיותקטנות. [מישהו זוכר את החידונים בצ'אט?] נ"פ- נוודי האוכף - בלאדי

ThE RhythM

New member
בואי נסגור על זה

שהנדריקס תרנגול מצד אחד- צבעוני ופסיכדלי, אבל גם גבר-גבר בואי נאמר שהכרבולת מסמנת את הליפה הנהדרת שהיתה לג'ימי חוצמזה...גם הנדריקס יכול להעיר אותך בבוקר (?!)

נראה לי ש.

מעבר לזה שהנדריקס לא חי כבר 34 שנה (תקנו אותי אמני טועה), זה מכבר לפחות 37 שלא חי בבוקר. נ"פ- נוודי האוכף- אושכי בושכי

Boo9ie

New member
.

באמת, תתחבר לצד המתקדם בך, תהיה גבר ותראה את הדימיון בין הנדריקס לבין התוכי השרמנטי שהשגתי לך מצד שמאל. ממש שתי טיפות ויסקי.
בוא נסיים כאן.

slowhand1

New member
נראה לי

שהתכוונת שאחרי ששותים כמה טיפות וויסקי אז הג'ימי התוכי נעשים דומים אחד לשני

חחחח... באמת הזוי! גם לי יש כמה...

ג'ניס נראית לי כמו חתולה אפורה פרועה שכזאת... :) חשבתי על קלפטון בתור זאב, ככה בודד כזה, חכם ומחושב... מה דעתכם? אה וברור שבואי הוא זיקית נכון!?

TheFly

New member
אוטוסטרדה

ניתן אף לפתח את הרעיון (ההזוי משהו) כפי שהגדירו בלשון עדינה ולא אופיינית מספר חברים פה. קשר או דימיון בין בני האדם לחיות הוא נושא שעולה מידי פעם לכותרות ולא רק כאן , אך בואו תראו כאן את סרטון פרסומת אמנם העוסק בדימיון בין בני אדם למכוניתם, מכאן נשאלת השאלה לאיזו מכונית דומה האמן החביב עליכם
.

פנגו

New member
הי ! ומה בדבר ניל יאנג ?

אני מנסה למצוא לו חיה הולמת...יש הצעות ?

פנגו

New member
סוס פוני על טריפים וגיטרה ../images/Emo6.gif

או שזה ארתור לי חחח

Nimi Chaplin

New member
הנדריקס מזכיר לי

כלב פןדל שחור, כמו אלו עם השיער העומד.. לא בגלל הפנים רק בגלל השיער

למעלה