גן הלמידה..

lollapalooza

New member
גם אני לא. אוף.

ונדבי- אני משפיעה עליך
יששששששש עוד צעד בדרך להשתלטות על העולם.

השתלטות על העולם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מה קרה לשלום, בטחון וצדק? |פיס|:[

נדב-

אני אגיד לך מה אני עושה (מאוחר מידי אבל לא חשוב) דבר ראשון- אני על ריטלין ...אז...זה איכשהו עוזר. אבל ...אל תאבד תקווה! תשיב את עצמך, עם כוס ובתוכה משהו עם קפאין,תקרא גם אם אתה לא רוצה. אתה רואה שאתה לא מצליח? קרא לחבר שישב וילמד איתך! שיקריא לך את החומר ויחזיק אותך. ו....תישן בלילה! תחיב את עצמך ללכת לישון ב-10!! ו...יש שביתה היום-זה נדחה או מתקיים בכל זאת?

לא הבנתי

איך הצלחת בחצות עשרים ושבע גם לראות אוז וגם להקליד הודעה? ממש סופרמן. ואגב אוז, אתמול הפרק נראה יותר קיצ'י מפינת אור. חוץ מזה שרק מישהו אחד מת, וגם את המוות שלו כמעט לא ראו. אולי אני טס עוד כמה שבועות לNY, לשבועיים לדודה שלי.

Ez sLeeP

New member
כוחותיי הן ללא גבולות,

ועל-כן, אני יכול להיות בו זמנית בשתי מקומות, ואף יותר. אבל בכל אופן, סדר העדיפיות שלי נבנה כהלכה. מה שכן, היתה המתכונת היום. בתי ספר פרטיים כשלי אינם נתונים לגחמות הרשויות המקומיות לצערינו, ובשכר הלימוד הבומבסטי כלולה גם חברת האבטחה הכושלת שמספקת לנו ממיטב הפדופילים והאנלפביתים כשומרים הגונים. וואטאבר. ואיך היה? הunseen היה זוועתי. לו הבנתי את כוונת השיר העילג הזה. גרוויטציה של איזה כותבת אחת. שכחתי את שמה. היא משלבת קונוטציות לביאליק, שכוחת-הכישרון הזו. שיהיה לה לבריאות. אני בעד שבתור אנסינים, יופיעו שיריי. מי איתי? אז אכן התעוררתי עם קול התרנגול הוירטואלי שבראשי, והשלמתי את קריאת המחזה האהוב עליי, ילדי הצל *ללא שמץ סרקזם*. בן ציון תומר הכוסון. נשרי, פגרי המתוק, אם יכולתי הייתי קופץ על טיסתך ככלבה מטורפת, ואף נדבק לורידך בכל הטיול הזה. ניו-יורק אהובתי, מחכה לי. יום נעים לכולנו, אולי זה הזמן להשלים שעות שינה.

נדבוש..

מחזיקה לך אצבעות.. אל דאגה.. לפי כשרונך קשה לי להאמין שספרות הוא מקצוע שתתקשה בו.. יהיה בסיידר!!

למעלה