גן הלמידה..

Ez sLeeP

New member
גן הלמידה..

מכירים את החלקיק התורשתי הזה שמספק לאנוש כלשהוא את היכולת להתיישב על עכוזו בכל מקום אשר ירצה וללמוד? אז אין לי את זה. חסכים, רבותיי, חסכים. ומה במקומו יש לי? את היכולת להירדם בכל מקום. ויעד על-כך אופיר. זוהי הודעת ייאוש אחת מיני רבות, שתעטר את דף הפורום עד לבחינה המיוחלת בספרות (מתכונת, עוד לא בגרות, אינשאללה) מחר השקם בבוקר.

lollapalooza

New member
יקירי

המוני בהצלחה
ואני אפילו לא אעיר לך על ההשקם בבוקר
ראית איזה נחמדה אני

צריך עזרה?

אני מוכנה למסמר את התחת שלך לכיסא!! ואם זה נשמע כואב מדי אז אפשר גם להשתמש בדבק מגע... בהצלחה במבחן בובון שלי! חסרת לי היום בערבית [וגם לדניאלה... היא נוראאאאא נטפלה אלי] בינתיים נאבדה לי העדשה!!!! אההההההההההה!!! אבדה עדשה!! כל המוצא נא להשיבה לנושי... פרס למוצא הישר!! [סיכריה על מקל שמצאתי מתחת לספה בחיפושי] נושי.

נדבוש...

המוני בהצלחה לך!!!! יוו מתכונת... אני מדחיקה את המחשבה.. יש לי עוד שלושה חודשים של שקט...

painapple

New member
בהצלחה!!

אל תיכנע לעיוורת, עוד יחזור הניגון, ויהודה הלוי הוא אקרוסטיכון אחד גדול. הגישו אותי על 88. שנה שעברה. אני מרגישה מוצלחת |מוצלחת|.

מיטקין

New member
רק שניה אלתרמן אהובי שם?

וזה "עוד חוזר הניגון" חחח מצטער על התיקון...

painapple

New member
כן כן, יש כמה שירים שלו..

ואני יודעת שזה עוד חוזר הניגון.. אל דאגה .)

נדבוששששששש ../images/Emo187.gif

הייתי באה אלייך למסמר להדביק אותך לכסא אבל הייתי הולכת מיד!! כי אם הייתי נשארת לא היית לומד!!! אז בכל אופן תחרבש!!! וכמה שיותר .. ואמממ אל תשכח את נושא החירבוש ,אני בטוחה שהיית מעדיף לעשות בגרות על שירי המשורר ע.לידר ולקרוא את סיפוריו של א.קיסוס אך צר לי כל מה שיש לנו זה את ח.נ.ביאליק ואת ש"י. עגנון (ומי שילכלך עליהם ..)

Ez sLeeP

New member
הודעה #2.

נשאר עוד רק ללמוד על המחזה, ולחזור קלות על ביאליק. אני מניח שעד 2 בלילה הכל ייגמר לטובה ובשעה טובה, אגמור את יומי על משכבי בשלום. ונסתכלתי בשעון, והגיע הזמן להפסקת ערב+סקס והעיר הגדולה. לכל מדביקי הישבנים בע"מ, עד כמה שזה נשמע מפתה, אני חושב שאוותר. טימוש - אין את אלתרמן אהובך. למעשה, כנראה יש, אבל אני בחרתי שללמוד רק את שירת ביאליק וימה"ב. כך נימנע מסיבוכים יתרים. תודה הדס. באמת שכמעט והתאפקת. כמעט.

oooooOFIR

New member
נדב בהצלחה

אני יודע כמה חרא זה סיפרות זה היה אחד המקצועות השנואים עלי גם קיבלתי בו את אחד הציונים הכי נמוכים בתעודת בגרות שלי...

Ez sLeeP

New member
הלאווי, אבל הקלטות בבית מנוצלות

לשתי מטרות. האחת - אחותי האובדת בחו"ל, והשנייה - אבי היקר, שצריך את מנת פרויקט Y שלו. אגב, גלו'ש - היכן עצרתי להקליט לך?

Ez sLeeP

New member
הודעת ייאוש אחרונה בהחלט

אז נרדמתי. כן, לעיניהן של מירנדה, שארלוט, סמנת'ה וקארי, ולא בהכרח בסדר הזה. לא שלא תכננתי לפרוש בשלב זה של הערב, מבלי להרחיב את יריעת הבד האינפורמטיבי אודות זיגמונט יורם וחברי העלטה החשמלית שנחתה על טיילת ת"א בשנות ה-50, אבל לפחות תכננתי לעשות זאת בצורה יאה יותר. על-כל פנים, אשכים מחר עם קול התרנגול, ואסגור קצוות לא גמורים. רק שמישהוא יעדכן אותי כיצד הסתיים הפרק? רק ככה, שאוכל לסיים את האפיזודה השייקספרית הזו בנחת.. כל-טוב לכם, ואבי היקר - אין עליך!
נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
*בם.

סליחה. תאשימי את הדס בטירופי האחרון לתקן אנשים ביתר-שאת. אכן התאהבתי, מודה. "אנוש מלא כלימה ועוון, קח לירה ונגמור את החשבון.."

למעלה