גמר חתימה טובה

eithanv

New member
תגובתי לסקסית

סקסייייייייייייייייית יקרה אני מסכים אם כל מה שרשמת ומקווה שאם פגעתי בך או העלבתי אותך תסלחי לי ושתהיה לך ולכול עם ישראל גמר חתימה טובה

uniqniro

New member
גמר חתימה טובה וצום קל לכולםםם

ושכל משאלות ליבכם יתגשמו (כולל פנטזיות) אמן וגם אמן שלי

000ק0ית 23

New member
כיפורים הגיע....זה הזמן לכפר...

חושבת על כל השנה האחרונה , חושבת על הטוב והרע, אך כשכיפורים מגיע תמיד נחשוב על הרע שנגרם לנו וגרמנו לזולת. לא משנה מה קרה או מה יקרה, תמיד ללמוד לסלוח... אנו נשמות טובות כולנו, אך לפעמים הדרכים של הזולת או שלנו הן אלו שגוררות את נשמתנו הטהורה אל דרך השטן והרוע. כולנו בני אדם , אנו צריכים לסלוח לכל העולם. כיפורים זה יום אחד בשנה אשר מלמד את האדם לעשות חשבון נפש עם עצמו לגבי כל מעשיו ,זה יום שבו הוא צריך ללמוד לתקן את דרכיו, וללמוד לסלוח לאלו שהזיקו , ברגע שתלמד לסלוח ולוותר , ברגע שתהיה אדם טוב יותר , ולא רק תצום לשם הכוונה לצום אלא תבין את המשמעות של הצום ומשמעות היום הזה ...תראה ותיווכח שהעולם יהיה טוב יותר. לסיום אומר לכל הנשמות הטהורות......אם אי פעם פגעתי אז סליחה.....אם איי פעם נפגעתי אז אני סולחת.....זו הגדולה בבנאדם לדעת לסלוח ...לתת את הסליחה לזולת....רק חבל שאי אפשר לדעת לשכוח..... "צום קל, וגמר חתימה טובה"!!!!! ממני רונית -סקסית23 "חומר למחשבה"!!!!!!!! "תתחילו ליישם"!!!!!!

סופגי תעשי לי גמר חתימה טובה

גמר חתימה טובה אנשים ויאללה שיפתחו הבלוגים כבר הרבה זמן לא עשיתי טרור! ומשה יעיראקי תראה סימן חיים

גמר חיתיה טובה!!

יאא אבינשנש אני רואה שחזרת אלינו זו כבר בשורה טובה אח יקר!! אני הרגע סיימתי לאכול את הארוחה אחרי הצום ואני חייבת לציין שהיה קל ביותר!! מקווה שגם אצלכם זה עבר ללא כל כניעה לאוכל ולמים... שתיהיה לנו גמרא חתימה טובה, שנה ללא שקרים, ללא אכזבות, ללא מוות, ללא מלחמה, שנה עם הרבה שמחה בלב, יושר וכנות!!! אוהבת מלא מלא, פולינה

נשנש? נשנש?????????????????????????

את רוצה מכות????????????????? נשבע לך אם לא היית אחותי רק על המשפט הזה הייתי מוכיח לך שאני לא נשנש אבל מכיוון שאת אחותי אני נאלץ להוכיח לך דרך סופגי אז סופגי תתפשטי אני מגיעעעעעעעעעעעעעע גמר חתימה טובה מאמי אוהב המון ויאללה תבואי תבקרי אותנו קצת

למדתי את זה מקובי

תלונות אליו >>>>>>>>>>>>>>>>> יצאתי עם מישהו מירושליים והייתי שם הרבה דווקא בהזדמנות לא אשכח אותך...

אחות קקע

היית בירושלים ולא עשית טלפון? גם ככה הייתי בבסיס זה בסדר נסלח לך מחר חוזרים לבסיסססססססססססססססססססססססססססססססס

למעלה