גמר חתימה טובה

גמר חתימה טובה ו...

צום קל לכולם!! תודה למי שאירח לי חברה אתמול בשיא השעמום :) עד שדין יחזור מהמילואים אני אצום בשקט כדי שאני אהיה רזה ויפה לקראת השידור שלנו לפני הטיסה ליוון (בסוכות)
נשיקות חמות לכולם אנג'ל

גמר חתימה טובה לכל חברי הפורום

ובמיוחד גמר חתימה טובה לתפוז ... כי בשנה אחרונה ממש הפגינו זלזול בשדרים...התקלות הרבות שהתרחשו במשך השנה הניתוקים הרבים ..ובמיוחד התקלה האחרונה שרבים מהגולשים ואני ביניהם לא יכולים להתחבר לבלוג TV או לציאט....חבל שאין עוד אתר ישראלי כמו בלוג TV...בשימחה הייתי עובר לשדר שם...שנה טובה לכולם.....

אוחח עלייך אנג'ל

אוחחחחח היית מדהימה אתמול מקווה לעוד שידורים שלך שלחתי לך מסר שיהיה לך צום קל מאמי

גמר חתימה טובה לכולם

וצום קל ומועיל לשמנים שבנינו
אני זזתי לארוחה מפסקת, מאחלת שהחטא האחרון שלכם כבר בוצע, ולא יהיו עוד אחרים אוהבת אתכם

רiנה

New member
צום קל וגמר חתימה טובה

סליחה אם פגעתי, סליחה אם שיקרתי, סליחה שלא הייתי כשהיה צריך אותי, סליחה אם לא הקשבתי, סליחה אם יותר מדי דיברתי, סליחה אם השתיקות שלי הטרידו, סליחה אם לא עזרתי, סליחה אם התערבתי יותר מדי, סליחה אם גרמתי לעצבות, סליחה אם הלחצתי, סליחה אם הוכחתי, סליחה אם לא אהבתי מספיק, סליחה אם אהבתי יותר מדי, סליחה אם גרמתי לרע, סליחה אם לא גרמתי למספיק טוב, סליחה אם לא הסברתי, סליחה אם הארכתי בהסברים, סליחה אם נעלמתי, סליחה שהייתי יותר מדי, סליחה שהייתי פחות מדי, סליחה שהייתי חסרת טאקט, סליחה אם לא נתתי, סליחה אם נתתי יותר מדי, סליחה שלא חייכתי כשרצית, סליחה אם החיוכים שלי לא נראו אמיתיים, סליחה על כל מה שעשיתי במתכוון, סליחה על כל מה שעשיתי שלא במתכוון, סליחה אם שכחתי משהו, סליחה שלקח לי הרבה זמן לומר: "סליחה". סליחה על הכל...

גמר חתימה טובה..וצום קל...ו...

טפי ענקקק למי שלא צם!!! אבל חתימה טובה וזה לכולם.. אנשים!!!תצומו תתפללו!! אולי שנה הבאה יהיה יותר טוב.. וכמו שאני אוהב להגיד החיים הם חפלה ואנחנו בפלה ומי שלא בא לא טועם!!!! ווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעע אני שונא לא לאכול.....

../images/Emo4.gifחייב להגמל מעמבה עד הצום !!!

מוכן לצום..רק תנו לי שלוק של עמבה מדי פעם..אני לא יכול בלי.. אני מוכן לצום יומיים רק חייב עמבה..לא בלי עמבה אבליז... אנשים יקרים..שחיפי אטפוו... שיהיה למי שצם צום קל..שיעבור מהר..ואחר כך אודרוב לאוכל... מאחל שכל חטאינו ישארו מאחור ותנתן מחילה וסליחה לכלנו. ולמי שפגעתי ,או הכאבתי,מבקש סליחה ומחילה.. אני אחזור בשנה הבאה..שנון יותר..חד יותר אהבל יותר.. עירקי יותר.. אוהב את כולכם..בבקשה תסלחו. חופף. וכדברי הגורו שלי..וווווועעעעעעעעעעעעעעעעעע

soofgania

New member
חופפי נעלמת!

סולחים לך אבל רק הפעם קפיש?!התגעגעתי המוןןןןן! מה עם שחףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף???????????

soofgania

New member
רק אם תבטיח

שלא תעלם יותר אקנה לך דיו.. רק תגיד על מה זה בדיוק התבזבז או יותר נכון על מי.. ושחףףףףףףףףףףףףף לאן העלמת אותה אהה?

000ק0ית 23

New member
כיפור הגיע ...זה הזמן לכפר...

חושבת על כל השנה האחרונה , חושבת על הטוב והרע, אך כשכיפורים מגיע תמיד נחשוב על הרע שנגרם לנו וגרמנו לזולת. לא משנה מה קרה או מה יקרה, תמיד ללמוד לסלוח... אנו נשמות טובות כולנו, אך לפעמים הדרכים של הזולת או שלנו הן אלו שגוררות את נשמתנו הטהורה אל דרך השטן והרוע. כולנו בני אדם , אנו צריכים לסלוח לכל העולם. כיפורים זה יום אחד בשנה אשר מלמד את האדם לעשות חשבון נפש עם עצמו לגבי כל מעשיו ,זה יום שבו הוא צריך ללמוד לתקן את דרכיו, וללמוד לסלוח לאלו שהזיקו , ברגע שתלמד לסלוח ולוותר , ברגע שתהיה אדם טוב יותר , ולא רק תצום לשם הכוונה לצום אלא תבין את המשמעות של הצום ומשמעות היום הזה ...תראה ותיווכח שהעולם יהיה טוב יותר. לסיום אומר לכל הנשמות הטהורות......אם אי פעם פגעתי אז סליחה.....אם איי פעם נפגעתי אז אני סולחת.....זו הגדולה בבנאדם לדעת לסלוח ...לתת את הסליחה לזולת....רק חבל שאי אפשר לדעת לשכוח..... "צום קל, וגמר חתימה טובה"!!!!! ממני רונית -סקסית23 "חומר למחשבה"!!!!!!!! "תתחילו ליישם"!!!!!!

000ק0ית 23

New member
והצעד הכי חכם הוא...

לא לחכות לכיפור על מנת לעשות מעשים טובים , אלא פשוט להיות אדם טוב ....

למעלה