גמר הדוגמניות

V i s t a

New member
גמר הדוגמניות ../images/Emo197.gif

אמגגגגג היה גמר כזה טוב!! נכון שסשה לא זכתה ד.ד אבל לפחות אלה שניצחה היא יפה ומגיע לה :] ונכון שהגמר צולם מזמן? כיאילו זה לא באמת שידור חי, אמרו לי שצילמו אותו מזמן או משהו 0-0 בכול מקרה זה נראה אמיתיXD והכי חשוב שסשה עכשיו תצליח להתשתלב בחו"ל למרות שהיא נמוכה רצח אבל שם אוהבים רזות><" ובטח יש לה פניות וזה והיא פייבורטית במקום שני זה יפה :p
חח איזה מזל שנטלי או מישהו אחרת לא זכתה. ויוואו איך סטלה או מישהי שם לא זוכרת עיצבנה אותי "...אני בוחרת בסשה!....בעצם ...|בלהבלהבלה| אלה!" ד.ד.ד לא חשוב :] לעלע
טוב כן זהו תגיבו

לא ניראה לי שזה היה שידור חיי

כי היו מלא פאדיחות והפרעות בשידור .. וגם היא כזה עושה ' ניצא לפירסומות ואז היא כזה שותקת וזה ואז היא אומרת בעצם לא נעבור ישר לשופטים ... ' או שזה מתוכנן יש מצב ! וסשה ואלה הכי יפות שמה !!!!!!!!

V i s t a

New member
יכול להיות

שהם בכוונה תכוננו שככה זה יראה כיאילו זה שידור חי!XD

Dirty Pumpkin

New member
היא מדהימה!

אין מה להגיד, פשוט יפה! מה שמאכזב זה שהיא וסשה היו בערך דיי היחידות היפות ברמה של דוגמנות מכל הנבחרת.. אז זה היה צפוי נורא. בטופ מודל אי אפשר לדעת מי מנצחת כי לא נסגרים ישר על פייבוריטית. נראה לי שזה אחד החסרונות ב'דוגמניות'.

midnightcat

New member
לדעתי, נפילה לעומת העונות הקודמות

אלה די המשיכה את הקו הגברתני של ניראל, אבל בעונה הקודמת לפחות היו את נטלי ומימי בשלישיה המנצחת. ובעונה הראשונה היה את ליאת בלו, שהיא בכלל אחת היפות בארץ. ובעונה הזאת, היחידה שעוד איכשהו הייתה יכולה להקרא יפה זאת צליל (עם כל זה שיש לה עיניים קטנות ואזניים בעייתיות ורגליים עקומות), שהצבעתי עבורה. סשה חמודה. אלה יפה מרחוק, אבל איך שהמצלמה מתקרבת אליה והיא מתחילה לדבר- פחד אלהים. אם כבר יפות מרחוק, גם ללימור יש את זה. ומה מצאו בריטה הפקאצה הזאת?

Tamar Lev

New member
מהפרק הראשון ידעתי שאלה תזכה..

כ"כ צפוי.. :\ ממש אהבתי את ההפקה עם הבובות...הצלמת הזאת פשוט תותחית! ראיתם איך בתצוגה שיר זילזלה כזה? איכס לא אהבתי בכלל. וזהו גמר צפוי ולא משהו..

../images/Emo13.gif אלה ../images/Emo13.gif

איזה פנים מדהימותת.. תחלאס זה באמת היה צפוי שהיא תזכה אבל הכי מגיע לה לדעתי..

מדהימה שכמוה

אין פלא שזכתה פה אחד! לפני יומיים ראיתי בערוץ האופנה, בוורלד טור, שהיה מסיבה של הערוץ באומן 17 בת"א ואלה הייתה הברמנית שם, איזה מרגש היה לראות אותה, זוהרת כמו תמיד, מעניין ממתי זה.... אין היא פשוט בחורה קלאסית ברמות, דוגמנית לכל דבר! אני בטוחה שהיא תגיע רחוק מאוד גם בארץ וגם בחו"ל!

../images/Emo13.gif עוד אלה ../images/Emo13.gif

יש לה עיינים ירקות מדהימותת פשוט הוצאת נשימה.. אין מילים מדהימההה והיא תצליח אני בטוחהה

V i s t a

New member
היא באמת יפה

אם סשה לא הייתה משתתפת הייתה בעד אלה שתיהן היו הכי חזקות העונה

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gifהיא הייתה צריכה לנצח!

זו באמת התמונה הכי טובה מכל השאר.

למעלה