גמני רוצה

NoKi2sh

New member
כן.

האורביטל העילי(הליקס אורביטל) שלי,יומיים אחרי החירור ,במצב נוראי ביותר...היום אני עם עגילי זהב,שרשרת כזו,קווי זהב אני קוראת להם,בגלל שעגילי לחץ מיד עושים לי אינפקציה מטורפת וגרמים לאוזן המסכנה שלי להתנפח למימדי כדור פורח קטן. לא פירס מומלץ...בכללללל! גם כואב רצח.

Dark Angel 141

New member
אמ.....

אני עוד חודש עושה עגיל בלשון ואז נתחיל שיכנועים כדי שאמא תסכים לעשות אינדסטריאל... וזהו לבנתיים

A lost angel

New member
אין לי כ"כ הרבה תכנונים..

אני חושבת כרגע על:
אנדרגראונד\עגיל בלשון שוב, אמא כבר הסכימה, עכשיו צריך להחליט בעצמי מה לעשות.
סרפס באוזן, נשמע לי ממש נחמד. ואת הקעקוע הבטחתי לאמא שאני אעשה כשימלאו לי 16, בעוד חצי שנה, ואני עובדת על עיצובו ברגעים אלו ממש..

BloodyRose

New member
התכנונים שלי

אני מתה לעשות אנטי טראגוס, אבל מה לעשות שהדד ליין (גיוס
) מתקרב ובא, ועד שהעגיל יחלים ואני אתרגל אליו - אני אצטרך להוריד אותו קעקועים? כבר מספר חודשים אני מתכננת לעשות קעקוע נוסף בקרסול, גם כן יושפע ממוטיב הורדים, ומה כרגע עוצר מבעדי לעשות אותו? הפחד

אני שוקלת לעשות עוד הליקס

אבל טיפה יותר פנימה באוזן ז"א
זה יכול לצאת ממש יפה..

‡NoK

New member
תחברי אותם יחדיו לאורביטל?

או שמא תבחרי בלברט סטאד\מוט\חישוק ממש גדול?

לאברט סטאד

אולי אני אחבר אותם בפרסה אני עדיין לא בטוחה.. בינתיים אני מתכוונת לשים בהם לאברט סטאדס [אבל ייקח זמן עד שאני אעשה את זה..]

ladybug2

New member
ווואו... התוכניות שלי..

פירסינג
ברידג' מדוזה סייד ליפרינג (לא בטוח עדיין) טראגוס אוזן שמאל דה-יית' להמשיך את ההרחבות עד 10 לפחות לחדש את העגיל בפופיק (אולי) אולי לעשות פרוייקט ביטמה,להמשיך את הקיים הליקס קדמי ו... זהו.. קעקועים יש הרבה שאני רוצה אבל זה בגדר פנטזיה ולא יכולה לומר מה באמת יצא לפועל..

ליאן.

New member
הליקס - אולי.

בנוסף לסיבות שכבר הזכרתי (ילדותי, כואב), קצת מרתיע אותי לנקב את הסחוס..

ליאן.

New member
חבל שאמרת את זה..

עכשיו נזכרתי איך הרגשתי את קצה המחט קורעת את העור וכשבסוף היה מעיין 'טיק' כזה, שעשה לי צמרמורת.. הסחוס שלי באוזן עבה לפחות פי שלוש מהאף. בחלק ה'רך' לא היתה לי בעיה להתחורר 3 פעמים לפני שנים.. וכן, בא לי עוד.. אני אוהבת עגילים. אבל אני מרגישה שזה אולי קצת מטופש, מיותר, ילדותי.. למישהי בשנות העשרה זה אולי חמוד, אבל בגיל יותר מאוחר, זה נראה קצת.. לא לעניין.

S H I L G I

New member
חחח מגניב../images/Emo3.gif

מתכננת: אינדסטיאל אם יהיה לי אומץ: טראגוס עגיל בלשון/בשפה/בסנטר קעקועים: על כתף ימין/שמאל: (כנראה ימין) ציור של סוס או יוניקורן..משהו חלומי

S H I L G I

New member
אה וגם

עוד הליקס..מתחת לזה שיש לי עכשיו ואם אני לא טועה אפשר לקחת את ההליקס שיש לי עכשיו ולהוסיף לו עוד חור=אינדסטיאל..זה נכון?

‡NoK

New member
תלוי באיזו זוית הוא ממוקם.../images/Emo13.gif

אם הוא נמצא על הסחוס הרך יותר באפרכסת זה כנראה יהיה בלתי אפשרי.. מצורפת תמונה להמחשה. בד"כ כשעושים הליקס יחיד הוא ממוקם במיקום הזה (מסומן בעיגול אדום..התחתון מבין החורים)... ובאינדסטריאל המיקום הוא קצת יותר פנימה. תמונה מBME

cafe au lait

New member
אמממ...

פירסינג - הליקס הולך להיות הבא בתור, באוזן ימין... כנראה בסוף השנה :) קעקוע - אמנם יש לי עוד כמה שנים חביבות עד לזה, אבל החלטתי שאני רוצה לקעקע בגב תות ובננה או דובדבן ובננה וקווים שחורים לצד. אין לזה סיבה אני פשוט אוהבת פירות חחחחחחחחחחחחחחחחחח ובמיוחד תות דובדבן ובננה

shpluck

New member
העגיל הבא שלי יהיה-

אם יהיה בכלל כי כרגע אין חשק לכלום אולי אינדסטריאל או אולי פיטמה?

cha ching

New member
יש לי תכנונים לעוד שניים

אנדרגראונד והליקס נוסף.. (את ההליקס הבא רציתי עוד מאז שעשיתי את הקודם..) ואחרי שאני אסיים עם אלה אני בטח אהיה מאושרת ומסופקת לחודש, ואז אתחיל לחשוב "וואי! אני רוצה את זה!" "וגם את זה!" "וזה יהיה האחרון! מבטיחה!!"

למעלה