הממממ...........
אני די עשיתי את רוב הפירסים שממש רציתי, אני רוצה עוד אבל לא רוצה שיהיה יותי מדי... ברגע שיהיו לי עשרה שקלים מיותרים אני עושה עוד עגיל בתנוך אני רוצה לשון מתה לגבה או ליפרינג אבל לא נראה לי שאעשה... בגלל שאני במד"א, ואסור :\ ומתה לנייפ. ושוקלת לעשות ספטום.... ממש נדלקתי על זה לאחרונה, אבל לא חושבת שיהיה לי יפה, אז העניין עדיין בשקילה. חחח ועם כל אלה, אני עוד לא רוצה שזה ייראה יותר מדי.... אבל בקטנהההה. ולגבי קעקועים, אני מתכננת שלושה קעקועים.... אולי ארצה לבסוף יותר, אולי פחות... אבל זה המצב לבינתיים אני רוצה לעשות בגיל 16 צמיד של חוטי תייל (שוקלת להוסיף לזה גם גולגולות על התייל) ברגל שמאל, למטה... שמעתי שהמקום מאוד כואב ואני די מפחדת מזה, אבל נתגבר.. ואני רוצה לעשות בעוד כמה שנים, אולי בגיל 20 קעקוע על שכם שמאל, קעקוע גדול יחסית של מעיין גולגולת ענקית ודהויה בשחור לבן עם עין גדולה באמצע ואולי חרב תקועה כזו בפנים, פשוט יש לי ציור מתוכנן בראש וקשה לי לתאר אותו..... אבל זה ממש יפה בעיני. אני מאוד מאוד אוהבת את כל הסגנון הפסיכודלי. וקעקוע שלישי אני רוצה על רגל ימין בחלק שבין הכף רגל לברך, משו גם יחסית גדול אבל עדיין אין לי רעיון למשו.