גמני רוצה

העגיל הבא שלי יהיה

אנדרגראונד!! עוד חודש ככה אני אעסה... (שהעגיל בשפה בצד יהיה בריא. )

יאללה.. שירשור תיכנון עתידי

פשוט תכתבו מה הפירסינג/קעקועים הבאים שאתם מתכוונים לעשות..
פירסינג
[אני נגמלת מהמילה פירסים
] לאברט [ברגע שיהיה לי כסף] רוק [כשיהיה לי חשק] ספטום [ברגע שיהיה לי אומץ]
קעקועים
טרייבל על המותן לכתוב משהו בלטינית על העורף ולכתוב SiS, לא יודעת איפה ולא יודעת איך

מממ אני לא בטוחה שאורביטל יכול

להיות עם ספירלה, בדרך כלל זה עם טבעת לחץ. בכל אופן.. ספירלה באיזה סחוס?

של האוזן השמאלית.......

למה לא? אורביטול זה חיבור של כמה חורים אם אני טועה (מה שכנראה קרה) אז אולי יש לך מושג איך קוראים לזה..

אורביטל זה חיבור של שני חורים

בטבעת לחץ. לפי מה שנאמזי הסביר לי, ההבדל בין אינדסטריאל לבין אורביטל [ולא אורביטול, אגב] זה התכשיט והמרחק בין החורים. ואיפה בסחוס של האוזן השמאלית? יש שם המון! את מתכוונת להליקס [Helix]?

coka

New member
הממממ...........

אני די עשיתי את רוב הפירסים שממש רציתי, אני רוצה עוד אבל לא רוצה שיהיה יותי מדי... ברגע שיהיו לי עשרה שקלים מיותרים אני עושה עוד עגיל בתנוך אני רוצה לשון מתה לגבה או ליפרינג אבל לא נראה לי שאעשה... בגלל שאני במד"א, ואסור :\ ומתה לנייפ. ושוקלת לעשות ספטום.... ממש נדלקתי על זה לאחרונה, אבל לא חושבת שיהיה לי יפה, אז העניין עדיין בשקילה. חחח ועם כל אלה, אני עוד לא רוצה שזה ייראה יותר מדי.... אבל בקטנהההה. ולגבי קעקועים, אני מתכננת שלושה קעקועים.... אולי ארצה לבסוף יותר, אולי פחות... אבל זה המצב לבינתיים אני רוצה לעשות בגיל 16 צמיד של חוטי תייל (שוקלת להוסיף לזה גם גולגולות על התייל) ברגל שמאל, למטה... שמעתי שהמקום מאוד כואב ואני די מפחדת מזה, אבל נתגבר.. ואני רוצה לעשות בעוד כמה שנים, אולי בגיל 20 קעקוע על שכם שמאל, קעקוע גדול יחסית של מעיין גולגולת ענקית ודהויה בשחור לבן עם עין גדולה באמצע ואולי חרב תקועה כזו בפנים, פשוט יש לי ציור מתוכנן בראש וקשה לי לתאר אותו..... אבל זה ממש יפה בעיני. אני מאוד מאוד אוהבת את כל הסגנון הפסיכודלי. וקעקוע שלישי אני רוצה על רגל ימין בחלק שבין הכף רגל לברך, משו גם יחסית גדול אבל עדיין אין לי רעיון למשו.

shpluck

New member
משעשע אותי כל פעם מחדש שאת

רושמת את השם של הפירס באנגלית בסוגריים מרובעות כל פעם

משעשע?

אני מוצאת את זה חיוני זה מראה איך מבטאים את זה ואני כותבת רק עם סוגריים מרובעים.. אני לא כותבת עם כאלה () עניין של הרגל

nickey

New member
הרשי לי לתקן אותך...

ההבדל בין האורביטל לבין האינדסטריאל הוא איננו במרחק בין חורים אלא בתכשיט עצמו. הרעיון הכללי של שניהם הוא אותו הדבר, שני חורים דרך עגיל אחד ויחיד, אך האינדסטריאל הוא מוט, והאורביטל הוא חישוק. זה החבר שלי שהוא גם פירסר הסביר לי.

אבל אפשר לחבר שני פירסים גם עם

פרסה או תכשיט אחר, שהוא לא CBR או בארבל.. ואז איך קוראים לזה?

למעלה