גמישות FLEX של הנעל

לא מכיר נעלי פריסטייל

אבל כל הנעליים האלה ב €200 עם פלקס 70-80 שנקראים entry level הן פשוט נעליים גרועות. הן לא עולות חצי מנעל רגילה כי הלשון שלהן רכה, הן עולות חצי כי חסכו שם על הכל. פלסטיק יותר דק, פחות אפשורויות כיול, ריפוד ספוג הכי זול, באקלים גרועים, טיפים לא ניתנים להחלפה וכו' וכו'. cest la vie.

marceloros

Member
מנהל
אז כמה צריכה לעלות לי נעל "טובה" ?

מה שאני מכיר זה 350-400 יורו, באתר בעונה.

יש גם ב 600 - 700 אבל זה עשוי להיות overkill לישראלי ממוצע

שגולש רק שבוע- שבועיים בשנה. המחירים שראית זה בערך מה שגם אני שילמתי, 390 יורו אבל הנעל הייתה מוזלת מ 450 אם אני זוכר נכון. בטווח הזה של 350-400 ראיתי מבחר יפה של כל החברות. לפעמים אפשר למצוא מחירים טובים בסוף עונה ועל דגמים שהוחלפו.

marceloros

Member
מנהל

Cמן רשום

New member
קצת בעייתי מה שאתה אומר

כי יש גם סדרות שהולכות מפלקס 70 עד 130 כמו למשל וולקל Ten.2 שהזכרתי קודם.

שאלה מעניינת

אני לא ישבתי לבדוק את כל הסדרה אבל יש לי תחושה חזקה שאם תשים את ה70 ליד ה 130 תראה הבדלים באיכות החומר ואיכות הבניה.

I Gabe

New member
מסכים עם הבוס, מניסיון

כשקניתי את הנעליים בסקימולטור היה לו זוג דלבלו בקשיחות 110 במידה שיצאה לו לפני הסרגל מדידה. אבל כשניסיתי לא היה לי נוח. אז הוא הביא מידה יותר גדולה שהיה לו רק 85. אמנם שתיהן היו מאותה סדרה של אותו יצרן והמראה הכללי היה זהה, אבל במבט מקרוב היה ברור לחלוטין שה 110 יותר איכותית. האבזמים היו יותר גדולים וחזקים, היתה אפשרות לכוון גובה עקב, היתה אפשרות שבמקרה שלי הייתה מאד רצוייה, לכוון את רוחב המפתח למעלה (יש לי רגליים עבות) וגם בסוליה היה משהו שונה. הן גם עלו יותר. שלי בערך 800 ש"ח והשניות עלו בערך 1200.

הבעייה בארץ זה לא המחירים, זה המבחר

כפי שכתבתי פה יותר מפעם אחת, הסוד להתאמה טובה של נעל הוא היכולת למצוא את הנעל המתאימה ביותר לצורת הרגל שלך. בארץ גם בהנחה שמי שמוכר באמת יודע מה הוא עושה ואני יודע שזאת הנחה בעייתית כשלעצמה, עדיין ימכור לך מה שיש לו ולא מה שהכי מתאים לך כי פשוט אין לו מספיק מבחר להתאים לך התאמה טובה.

נכון שלחלק גדול מהאנשים יש כף רגל סטנדרטית למדי ויותר קל להתאים להם נעל אבל מי שהרגל שלו סוטה מהנורמה, תהיה לו בעייה בארץ.

bazzik

New member
לעדכן אותכם...ותודה על הטיפים

קניתי, salomon qst pro 100 חדשות של עונת 2017/18
אול מאונטיין, פרי רייד. התרשמתי מהנוחות המדהימה, משקל הנעל הנמוך....מאד
יושב טוב לבעלי רגל צרה 100-102 ושטוחה יחסית. מחזיק היטב את הקרסול.
יש גם ריביוז טובים ביו טיוב.
הנעל מתומחרת לא זול, לפלקס 100 עלות כ 500$ . לפלקס 120 כבר מעל 600$
מצאתי אתר גרמני שמוכר את הנעל ב 280 אירו. שלחתי אותה ישר לפנסיון האוסטרי...
קרדיט לסקי פס שעשו לי אינטרודקשן לנעל. לא בציניות.

למעלה