האמת- את צודקת
הילדה שלי בת שנתיים ושמונה, ילדה מדהימה וטובה, ותודה לאל לא נתקלת בבעיות מיוחדות איתה (כשעברה לחדר שלה, הליכה, פרידה במעון וכו') התחלתי לגמול אותה בתחילת חופשת הפסח זה לא הולך חלק- כמו שחשבתי שיקרה היא עושה על הריצפה היום בצהרים עשתה פיפי וקקי בסלון המצחיק הוא שיש לי 2 כלבים, וזה מזכיר לי כשהם עושים בבית... ופתאום כאילו יש לי עוד משתינה קטנה בבית, בנוסף אליהם... בקיצור, זה כן תהליך אבל מצד שני, אין ברירה, חייבים לעבור אותו. קחי נשימות ארוכות תשתדלי לעשות את זה בסבבה ואני כל כך שמחה שאת מדברת גם על הקשיים בגידול של הילדים לפעמים גם לי בא להתפוצץ. לפני כמה ימים הגן שלה הורידו לי 8000 שקל, על כנראה, טעות בחיוב שהם עשו ועלו על זה. ואני רתחתי מזעם על הבנק ועל הגן. ואוכל לברר את זה רק אחרי החג עם הגן. וגם- ניקיתי את חדר הזבל בבניין ונחתכתי מזכוכית. בקופת חולים אמרו לי לגשת למוקד רפואי. את צריכה לראות אותי עם דם. לא יודעת מה לעשות, והילדה עם הבובה והמשחקים. אני מסבירה לה שאמא נפצעה ויש לי דם. זה לא מעניין אותה אז לקחתי אותה ואת הבובה והעגלה ואיזה צרחות..... לא חשוב שאני עכשיו מלאה ברגשות אשם שהיא בכתה גם בבוקר כשביררתי עם הבנק על פשר ההורדה של ה 8000 שקל וגם על כך שנפצעתי והייתי חייבת לעלות לדירה לשים משהו על הדימום. קשה הקטע הזה. אולי ארשום הודעה בפורום על זה, נראה איך הורים אחרים מתמודדים עם סוגיות כאלה. בכל אופן, אני איתך בקשיים!!!!! גם אני מתרגזת ומתעצבנת לפעמים!!!! תרגישי טוב. שיבא. חג שמח.