גמד ענק.

Damn it

New member
אוף. טלי זה ממש לא בסדר!

:-\ אני היחידה שלא קיבלה! אוף. [הייתם מצפים שאני כבר אתרגל לזה שמתעלמים ממני, לא?]

את יודעת מה באמת לא בסדר?

שאני העלתי תמונות והכנתי דל"צ בשבילך (ובנות אחרות שלא קיבלו) בשרשור הקודם, ואת רק מתלוננת שלא קיבלת כלום.

Damn it

New member
ווטפ.

אז יופי שהכנת, ובאמת נהדר, אבל מה את רוצה שאני אעשה? אני נכנסת לשרשור כל פעם שנוספות הודעות ומצפה לקבל משהו ומקבלת שיט. ואני משקיעה בשביל מישהי אחרת. וחוצמזה, למה לעזאזל את מתערבת? כוסעמק עצבנת אותי.

../images/Emo46.gif

אני השתדלתי והכנתי את כל הדברים האלה שהעלתי, בשביל הבנות שלא קיבלו את המתנות מהגמדים שלהן. אני מבינה שאת משקיעה בעצמך ולא מקבלת כלום תמורה ממי שאמורה להיות הגמדה שלך, אז הנחתי לעצמי שהמצב באמת לא הוגן. אז טרחתי, ואף אחד לא ביקש ממני, הכול היה ביוזמתי. ומפה הטפשות שלי, הנאיביות שמישהו יעריך את מה שאני עושה. אני לא ביקשתי ממך כלום, למרות ש"תודה" לא היה מזיק, ועל המעשה הנחמד הזה את מגיבה בהודעה כזאת מגעילה? יופי שאת מוציאה עלי את העצבים, מישהו שבכלל לא קשור לזה שהגמדה שלך מתעכבת עם המתנות. אז בן אדם עושה לך מעשה טוב, ואת יורקת לו על זה בפרצוף, ועוד כותבת לי שאני מעצבנת אותך?! (ומה אני אמורה לעשות עם זה שעצבנתי אותך?) מה אני מתערבת? סליחה שהיה לי אכפת ממך, ושחשבתי שכמה תמונות יעודדו אותך. את יכולה לא לדאוג, זה המעשה החביב האחרון שאני עושה פה, ילדה כפויית טובה שכמותך! את מעוצבנת שלא מעריכים אותך כשאת נותנת ולא מקבלת תמורה, אבל איך את מתנהגת? כווני יותר טוב את הכעס שלך, כדי לא להצטער אחר כך.

דיברתי עם הגמדה שלך.

ואני מבינה את ההתעצבנות שלך.. אני מקווה שהיא בקרוב תעלה לך דברים.

LudaGirl

New member
:/

אני לא כועסת כמוהה. אבל זה היה די צפוי. שיהי את האלה שלא מקבלות כלום. מה לעשות.. יש פאקים. פשוט באסה להיות אחת מהן, זה הכל

InvisibleTouch

New member
בננות../images/Emo23.gif,

אני ממש מצטערת על כל העוגמות נפש שנגרמו פה, זה באמת לא נעים שעושים ולא מקבלים איזה משהו בתמורה, אבל תזכרו שאנחנו לא עושות ~כדי~ לקבל, הקבלה היא רק צ'ופר. ובנות שלא עומדות בהתחייבויות שלהן לגמד ענק, צריכות להסיק את המסקנות שלהן להבא. חוסר האחריות הזה פוגע בבנות שמחכות להודעה קטנה מכן, וכל כך חבל.

מאיי../images/Emo23.gif

סליחה על האיחור..נו אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא,נכון??
הפעם הנושא הוא לבבות

black lady XP

New member
תודה רבהה../images/Emo24.gif

המחשב שלי לא כלכך בסדר.. ולכן,לא יכלתי גם לשלוח דברים לגמדה שלי:| עכשיו אני אשלח לה.. תודה רבה לך:]

בנות.

תראו אני מבינה את הכעס של חלקכן שלא קיבלתן כלו. אני מאמינה שלגמדות שלכם יש סיבה מספיק טובה למה הם לא שמו לכם. כי אפחת פה לא רעה או עושה דווקא. אני יודעת על כמה בנות שהמחשב שלהן לא עובד או שהם בתקופה לחוצה של מבחנים. אני בטוחה שיפצו אותכם. ועם לא אז באמת זה לא בסדר ואני מתנצלת על "עוגמת הנפש".

למעלה