גמד-ענק יום אחרון!!

../images/Emo85.gif ../images/Emo26.gif

טוב מותק אני חייבת לזוז! רק רציתי להגיד שמאוד מאוד נהנתי!!!

Dawson girl

New member
מסתבר שכן...

לא שזה היה מפתיע
אמרו שאני מסוגלת לשיר כל שיר נושא של כל סדרה מה-WB, וזה בהחלט נכון... לפחות לזמזם

ספיישל "נשיקות גנובות" לקרין!

כן כן כן.. אנו עומדים לפצוח בספיישל מיוחד מאוד ומושקע מאוד לרגל היום האחרון. קודם כל סליחה על החסך אתמול, היום אני מפצה אותך בגדול! מקווה שנהנית מהגימוד שלי במשך השבוע- אני יודע שאני נהניתי!
אבל לפני הכל- שיר מיוחד ומקסים במיוחד בשבילך! --------------------------------------------------------------------------------In Your Keeping tell me i will never die take away my pain rock me gently in your arms say that i’ll remain in your keeping brush the hair out from my eyes read me a good story kiss my finger tips good night say that i can stay in your company and i know this much is true i have lived inside of you you have always seen me through while i am peacefully sleeping you have always been my friend i can see your beauty shining i will love you till the end long will i remain in your keeping and i know this much is true i have lived inside of you you have always seen me through while i am peacefully sleeping while i am peacefully sleeping Written by Jann Arden/Russell Broom

ועכשיו!

stollen kisses קבלי תמונות מרכזיות מהפרק!! קודם כל- ג'ואי ודוסון בתחילת הביקור אצל הדודה גוון...

אויייי מטושטש!!

מקווה שזה לא הורס לך את ההנאה מהתמונות...
תמונה הבאה- ג'ואי ודוסון אוכלים ארוחת בוקר אצלה!

אווופס!!

טעות בתמונה! זה היה אמור להיות זה
מאוחר יותר באותו יום, ג'ואי ופייסי מגלים שהם צריכים לישון יחד באותה מיטה. ג'ואי לא ממש מרוצה מהעניין ומתחילה לצעוק עליו...

למעלה