גמדענק

TheWingedPig

New member
זה לא מה שאת חושבת

אני *לא* נדחפת...D: רק רציתי להגיד שאני מעלעלת בכל ההודעות שלך, ואני פשוט לא יכולה להפסיק לחייך!!!! הקטע עם ה MERPIG......חח, גדול! גם אני מתישהו חשבתי על זה שיש "וורוולף", וחייב להיות גם כזה לחזירים!!!..חח ואני נורא נהנית מכל תמונות החזירים, אני אמשור הכול! חובה! :) בעניין הפנטאזי, אם את צריכה המלצות, אני ממש ממש אשמח להמליץ לך... תגידי לי מה קראת, בשביל שאדע מה הסגנון שלך... נ.ב אם יש לך עוד אתרים של תלבושות הסטוריות, אני ממש אשמח...אני פריקית גדולה של אופנה, כל התקופות... והמון המון תודה על הכול, אני מצטערת שכל הלימודים שאלה נתקעו לך באמצע P: מקווה שהלך לך טוב בתנ"ך (תנ"ך, כן?)

את מבינה צרפתית? ../images/Emo12.gif מגניב.

אני עדיין ממליצה על בבלפיש, כי כמו שאמרתי, הוא מאפשר לראות את התמונות בלי כל העניין עם הספונסרים, אבל אם את מסתדרת, אני שמחה :)

TheWingedPig

New member
או, נו רק קצת...

ממה שזכור לי מהחטיבה...חח את עדיין רוצה המלצות לספרי פנטאזי? מה קראת בז'אנר? (כולל מד"ב)

אוו כן!

חח, אני לא אתחיל לפרט את מה שקראתי, אבל אני מעדיפה להמנע מכל מני פנטאזיות נוסחאתיות של "אי שם בעולם אחר חבורת אנשים יצאה למסע". חוץ מזה, כל דבר יהיה נהדר, אם כי אני נמשכת בעיקר לפנטיזה אורבנית ו\או אפלה. ואני אוהבת מאוד את גיימן
. מד"ב אני פחות קוראת, אבל לאחרונה קראתי את "המשחק של אנדר" ואהבתי, אז חשבתי להתרחב. מה שכן, שהמד"ב יהיה הרקע ולא העיקר או חלק בעל חשיבות גדולה מדי. תודה

TheWingedPig

New member
הו, אנדר../images/Emo99.gif

אני מתה מתה מתה על הסופר הזה....אין כמו אורסון... אם אהבת את אנדר, אז תאהבי כמעט כל ספר של אורסון...מומלץ במיוחד "תצפית עבר - גאולתו של כריסטופר קולומבוס", וסדרת ההמשך של אנדר (דובר למתים, ג'נוסייד וילדי המחשבה). יש גם את הסדרה המקבילה על אנדר - סדרת הצללים (שמתמקדת בעיקר בעלילתו של בין), אם כי אני אישית אהבתי אותה פחות. ויש גם את "אלווין מייקר", פנטאזי שאורסון כתב, אבל אני לא יודעת אם את קוראת ספרות לא מתורגמת, ולא נראה לי שזה תורגם. ממ, אני מסתדרת עם גיימן, קראתי כמה ספרים שלו...קניתי את "אלים אמריקאיים" באייקון האחרון שהוא נכח בו (המון בחורות צורחות). פראצ'ט מומלץ, הוא משעשע מאוד... כן, הפנטאזי שתיארת בתחילת ההודעה שלך, זה מה נמכר עכשיו...כמו ארגון, למשל (הו, זוועה של סרט). אבל כן הייתי מצמליצה על רומח הדרקון, אבל יש לי הרגשה שקראת את זה כבר :) עוד סדרה מעולה - "חרב האמת" של טרי גודקיינד, בדיוק יצא התרגום בארץ לפני חצי שנה ככה...סדרה מעולה, עד הספר השישי..אחר כך מאבד את הטאצ' וצונח אל מעמקי הבלה בלה...אבל כל ספר יכול להיות כבודד, אז מאוד מומלץ... ואני מניחה שאמליץ גם על ספריו של ג'ורג' מרטין...למרות שאני אישית לא מתלהבת:p

TheWingedPig

New member
אויש, מה יהיה עם המוח שלי?

כריסטופר פייק, סדרת הערפדים שלו, אני חושבת שתאהבי! הסגנון שלו בכלל אפל ומגניב כזה...

../images/Emo9.gif תודה רבה

עכשיו אני רושמת לי הכל ורצה לספריה (אם כי לא נראה לי שיהיה חכם לרוץ עכשיו לספריה
) אכן קראתי את רומח הדרקון. וכן, אני קוראת ספרות לא מתורגמת, בהנחה שאני מצליחה למצוא כזאת באיזור (ואין הרבה). באמת, תודה רבה על ההמלצות, כ"כ קשה למצוא פנטזיה טובה בארץ... (או שזו רק אני?
) (וגיימן, מלבד היותו מושא הערצתן של רבבות נקבות צורחות, הוא גם סופר נהדר עם סגנון יחודי. אמנם לא סיבה להרוס את מיתרי הקול (או לחשוף את החזה), אבל סיבה לא רעה לקרוא את הספרים שלו. אלים אמריקאים הוא האהוב עלי. :) )

TheWingedPig

New member
הו הימים העליזים

בהם גם אני הייתי רצה לספריה...(עד ט' בערך היה לי מנוי) אבל הגעתי למצב, בו הספריה לא יכלה לספק אותי, והתחלתי לבגוד בה עם חנויות הספרים....התחלתי לי ספריה משלי, לפחות ככה לא יציקו לי בטפלון, "נו, אז מתי את מחזירה את הספר הזה, יש תור של מיליון איש שרוצה אותו גם"... נכון מאוד, קשה למצוא ספרי פנטאזי טובים (במיוחד כשסניף הסטמצקי הכי טוב בארך נמצא בעזריאלי)...פה, בחיפה יש חנות מעולה, יש להם שני קירות שלמים (!!!) של פנטאזי ומד"ב, ויש הרבה ספרים ישנים גם... סיכוי טוב למצוא שם כל מה שליבך יחפוץ בו ^^ אני אוהבת את הכתיבה של גיימן, אבל יש לו שריטות רבות במיניות...המין בספרים שלו כזה מעוות (ואני זועקת, "למה?!").. ו"קורליין" כזה מפחיד...קריפי...ממ, כן אני מניחה ש"אלים אמריקאיים" הכי טוב.. גם ככה רוב "בשורות טובות" כתב פראצ'ט (כפרה עליו ועל ההומור הבריטי המקסים שלו!). מה הכי אהבת ב"רומח הדרקון"?...הכי אהוב עלי הוא "כבשן הנשמה"...רייסט לכס מלכות העולם! (חח, העיקר שרקאתי את זה לפני עידנים, ואני עדיין *כביכול* בהתלהבות). את "שער המוות" קראת? אם לא, מומלץ...(עוד מסחטת כספים מאת וייס והיקמן). ושוב אחזור לשניה לגיימן - גם את שמעת על הבחורה שהוא חתם לה על החזה?

הספריה כבר מזמן לא מספקת אותי

אבל חנויות הסטימצקי באיזור שלי עלובות לחלוטין. כולי תקווה שאני אתקבל לעתודה בטכניון, ואז אני עוד אחקור אותך איפה החנות הזאת בדיוק...
האמת שקראתי רק את רשומות רומח הדרקון, ואז החלטתי שמספיק לי, גם בגלל שאמנם נהניתי, אבל לא התלהבתי במיוחד, וגם בגלל שאני פשוט שונאת לקרוא ספרים עם מליוני המשכים מקבילים ולא קשורים. אני אף פעם לא יודעת איזה ספר לקרוא קודם, אז אני פשוט מוותרת מראש
באשר לגיימן... דווקא את קורליין אהבתי מאוד, אני נורא אוהבת את הסגנון האפל והקריפי שלו. (לא רק שלו, גם של אחרים, אבל יש כ"כ מעטים...!) בשורות טובות, לפי מה שהבנתי, הוא בערך 40% גיימן ו-60% פראצ'ט, זה לא הבדל כזה גדול. אבל אולי אני טועה. אם כי בעצם, אני לא מנסה להגן פה על גיימן ואין לי שום דבר נגד פראצ'ט (אני באמת צריכה לקרוא אותו בקרוב), אז מה זה בכלל משנה לי...? האמת שבקשר למין, לא כ"כ יצא לי לחשוב על זה, אני מניחה שאת צודקת... הממ. בכל מקרה, הבנתי שהוא חתם על חזה של יותר מבחורה אחת - ושלמישהי הוא אפילו צייר שם חתול. אבל אני לא הייתי שם, אז על תסמכי על המילה שלי.

TheWingedPig

New member
חח,לאן מדרדרות נערות צעירות בימינו?

לפני הכל, את חייבת לומר לי, לאיזו פקולטה את נרשמת לעתודה בטכניון?..אני נרשמת גם בקרוב (אגב, משהו שמעצבן אותי במיוחד, התחילה עונת ההרשמה, אבל אין עדיין את הטפסים של ההרשמה עצמה בחנויות, יופי באמת...). ממ, דווקא ה"רשומות"?...ז"א, אני כן חושבת שחשוב לקרא את הטרילוגיה, כי חשוב להכיר את הדמויות, וגם כי זה התקדמות כרונולוגית בעלילה בין ספר לספר...אבל הרשומות זה כ"כ ההתחלה...האגדות, מה שבא אחרי "דרקוני שחר האביב", מעולה, מומלץ בחום, זה ו"כבשן הנשמה", הכי טוב בכל הסדרה...(ואגב, טרילוגיית ההמשך שיצאה יחסית לא מזמן - על הפנים..איך זה נקרא..אמ.."מלחמת הנשמות"?..להתרחק מזה!) ובקשר לכל שאר הספרים שאמורים כביכול להיות חלק מהסדרה - מי קורא את זה בכלל?...הספרים הבאמת טובים כתובים ע"י וייס והיקמן, וכל השאר זה סתם שטויות...אוקיי, דון פרין (נדמה לי שזה שמו) גם לא רע...אבל השאר... אם בכל זאת תרצי לקרא אותם בסדר נכון, הכי טוב להתחיל מ"שישיית המפגשים", "רשומות", "אגדות", ורק אז את "דרקוני להבת הקיץ"...ואפשר לקנח ב"כבשן הנשמה", וספר ההמשך, "אחים לנשק"...(אנקדוטה משעשעת, לקחתי את "אחים לנשק" איתי לטירונות, והספר עצמו הוא על ימיהם של רייסט וקרמון בצבא של שכירי חרב..לפלוגות שלנו היה את אותו השם). אני דווקא שמחה ש"בשורות טובות" נכתב ברובו ע"י פראצ'ט, כי עד כמה שגיימן כותב טוב, הוא לא מצחיק. נקודה. זה לא הסגנון שלו, ודווקא הספר הזה חייב להיות מצחיק. האמת, אני בכלל לא הרגשתי את גיימן בכתיבה..אולי זה רק אני...ממ :) אל תתיאשי מסניפי הסטמצקי, הם נוראיים בכל מקום כמעט...כשתתחילי ללמוד בטכניון (כן, נו, נהיה אופטימיות בשביל שתינו?), אני אשמח לתת לך הוראות מפורטות להגעה לחנות הזאת..

הנדסת חשמל,

אני מקווה. אני לא אתחיל לדבר עכשיו על הסיכויים האפסיים להתקבל, להנדסת חשמל, בעתודה, ועוד בטכניון, אבל הם באמת מאוד מאוד קטנים
. מה את מתכוונת ללמוד? (וגם, ובהצלחה לך.) אחרי שכתבת שתי פסקאות שלמות על כל ההמשכים שאני צריכה ולא צריכה לקרוא, אני רק עוד יותר מעדיפה לוותר. אבל אולי פעם, כשאני לא אצליח למצוא משהו אחר לקרוא :) ראיתי לא מזמן איזו הדפסה חדשה של בשורות טובות, בנוסף לסיפור יש שם הקדמה וכל מיני שטויות אחרות על דרך הכתיבה שלו, גם מצד גיימן וגם מצד פראצ'ט. אני חושבת שגיימן דווקא כן יכול להיות מצחיק לפעמים, ממה שקראתי. אבל אני מסכימה שטרי יותר, ושבשורות טובות חייב להיות מצחיק. ושהסגנון הוא אכן לא גיימני במיוחד.

TheWingedPig

New member
הנדסת חשמל?../images/Emo2.gif ואו...

את בטח מאוד אוהבת פיזיקה...P: בכוונתי להרשם לביולוגיה..אז ששתינו נתקבל :) (טפו טפו טפו) מצטערת שהורדתי לך את החשק לקרא את רומח הדרקון...חח..לא בכוונה...(אבל את גם לא ממש מפסידה).. אוך, מתי כבר מגלים מי זה הגמד של מי...חוסר השם קצת מטריד:) למרות שעכשיו שאני יודעת שאת בי"ב, יש לי כבר חשדות..אין פה הרבה שמיניסטיות... ואני חושבת שיש לך דווקא סיכוי טוב להתקבל, סיכויי ההצלחה של עתודאים בדרך כלל יותר גבוהים מכל השאר :)

אני לא אוהבת פיזיקה ../images/Emo3.gif

אבל אני מוכנה לסבול אותה בשביל אלקטרוניקה, שאני כן אוהבת. ואמנם, לעתודאים יש יותר סיכויי הצלחה, אבל עתודאים צריכים להתקבל גם לעתודה וגם ולטכניון, בנפרד, והנה כבר 2 הזדמנויות להכשל במקום אחת. אבל לא..! יהיה טוב. שתינו נתקבל, ויהיה טוב. זהו. כן. ^^

ובכן, התייאשתי מהר מאוד

כי אני ויצירת דברים יפים הקשורים לדוליז לא תמיד הולכים טוב ביחד. אז החלטתי להביא לך שניים מהדברים שלא באמת דורשים ממני להיות דולרית כשרונית - שפץ את הדולי ותיאורים XD אז הנה, קחי לך את הדבר המקושקש והנוראי הזה ועשי ממנו משהו יפה. בבקשה. ולסיום, כמה תיאורים שאני אישית אוהבת ואת מוזמנת לאמץ:
לדולי הזאת יש שמלה ארוכה, שנשפכת קצת על הרצפה, צמודה ואלגנטית, קצת שקופה, ואולי מנצנצת מעט. אני חושבת אדום כהה, אבל תרגישי חופשי להתפרע.. יש לה נעלי עקב עדינות ותואמות. יש לה שיער כהה אסוף למעלה עם איזו סיכה כסופה מנצנצת, שרשראות וצמידים עדינים, אולי איזה תיק קטן ואלגנטי. חיוך קטן ומפתה. היא בחורה אלגנטית, בטוחה בעצמה ויפהפיה. ויש לה זוג נוסף של ידיים. הן יוצאות מצדי הצלעות, קצת מתחת לידיים הרגילות. אם את רוצה, את יכולה להוסיף גם עוד כמה זוגות
.
חצאית מאוד נפוחה שמגיעה עד לרצפה. בצהע ורוד עם דוגמאות מזעזעות של עלים בצבע זהב. חולצה עם כפתורים, שרוולים מנופחים, בצבע אדום, עם כל מיני שוליים וחוטים בצבע זהב, כאשר הכפתורים בצבע אחר שלא ממש קשור. נו, חולצה מלכותית כזאת. אבל מגוכחת ומוזרה, ובעיקר - לא מתאימה לחצאית. נעליי זהב מצועצעות, תיק נשי גדול בצבע כסף ביד אחת, שמשיה עדינה, קטנה ולבנה ביד השניה, שיער בלונדני אסוף בצורה מלכותית. כתר זהב מפואר על הראש. למקרה זה לא יהיה ברור - הדמות אמורה להיות מגוחכת לחלוטין, כאשר היא עצמה לא מודעת לכך כלל. ובכם, חנה יקירה, בזאת סיימתי את תפקידי. בקרוב אחשף בפניך בזהותי האמיתית, ועד אז - היו שלום, ותודה על הדגים.

לשחר!!../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif

שרשור אחרון, הא? הנה הזדמנות לתת לך כל מיני תמונות יפות של אוונסנס, עוד תמונות השראה (למרות שלא אמרת לי מה את מעדיפה) עוד תמונות של אמנדה ביינס, כמה דברים נחמדים על פרות, וגם שתי דוליז שהכנתי במיוחד שבילך! ונתחיל בתמונות של אמנדה... תמונות מפרימיירות למיניהן:

למעלה