גמדענק

וזהו...../images/Emo47.gif

מקווה שאהבת את מה שהעלתי לך :) ולמרות שלא ראיתי תגובה ממך, אני מקווה שלפחות ראית את כל התמונות...
הגמד P:

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

לתמי... communa tami תפוז yn

חנה! ../images/Emo109.gif

חצי מהזמן שהיה אמור להיות מוקדש ללמידה למבחן ענק בתנ"ך מחר בוזבז על נסיונות בלתי מוצלחים לשכנע את תפוז שאני אכן "חזיר גמדי מכונף" ולא "-צונזר-". ככה יצא שלא היה לי זמן לפנק אותך כמו שגמד טוב צריך לעשות... אני יודעת שהשרשור בטח לא קופץ, ומחר הוא כבר בטוח לא יקפוץ, אז אני מקווה שתראי את ההודעה ומבטיחה ים של מתנות מחר.
אז רק בינתיים הנה לך כמה חזרזירים

TheWingedPig

New member
גמד יקר:)

ראיתי את ההודעה, ואני אשמח לראות מחר מה הכנת לי...מבטיחה לבדוק... גם הכנתי שתי דוליז עפ"י הדל"צ שהכנת לי בפעם הקודמת, תודה רבה :) אגב, תפוז התחרפן לגמרי, גם לי הוא עשה בעיות. בטח הספק נפל או משהו בסגנון.

../images/Emo24.gif עשית את הדל"צ שלי!!! ../images/Emo9.gif

ועכשיו, מנותקת מחבליהם של מבחנים, שיעורים, מלחמות חורמה בתפוז ושאר מרעין בישין, אני פנויה לפנק אותך כמו שגמדה טובה צריכה תמיד לעשות
אז חיטטתי קצת בארכיון הפורום וגיליתי שאת אוהבת פנטזיה. יאי לי, גם אני :) נתחיל בלהאביס עליך עוד כמה חזרזירים פנטסטיים (אני מקווה שלא נמאס לך
)

ולסיכום -

האתר הבעייתי מכולם - אך גם המגוון מכולם - זה. הקישור הוא לאיזור הפנטזיה, אבל יש שם עוד הרבה. אבל, פה יש קאצ'. הוא בצרפתית. מתוך הנחה שאת לא דוברת צרפתית, אני מפנה אותך לבבלפיש של אלטה ויסטה שמתרגם בקלות אתרים שלמים (הייתי נותנת קישור ישירות לאתר המתורגם אם היה אפשר.. אבל לאא...). בנוסף, בעוד האתר בשפתו המקורית לא כ"כ מאפשר לראות את התמונות בלי לעשות איזה משהו לא ברור הקשור בספונסרים, באתר לאחר תרגום בבלפיש אין כל בעיה לראות את התמונות ע"י לחיצה פשוטה עליהן :).

הלאה.

דבר קטנטן ואחרון באשר לפנטזיה - רשימת ספרים מומלצים מויקיפדיה XD. לא מושקע במיוחד, אני יודעת, אבל הי, גם לי יש את המגבלות שלי, ואם הייתי מכירה מקומות טובים עם המלצות שכאלו, הייתי עטה עליו כבר מזמן, כי יש לי מחסור חמור בחומר קריאה פנטסטי (וגם לא פנטסטי, כשחושבים על זה. למעשה, אם למישהו יש המלצות בשבילי, אני אשמח לשמוע
). ועכשיו - כל הקשור בדוליז. אם את כאן ברגעים אלו ממש - ייתכן כי יהיה מעתה מרווח זמן בין הודעה להודעה, כי עוד לא כ"כ הכנתי דברים
באתר הבא - תלבושות הסטוריות, פטסטיות ואחרות, שאני מקווה שיתנו לך השראה :)

למעלה