גמדענק

גמדענק../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif../images/Emo34.gif

כן, מזמן לא היה לנו כזה, ולדעתי זה יעזור לשיפור המצברוח פה.
את החוקים אני מניחה שכולכם כבר מכירים, מי שלא - שישאל ויקבל הסבר. (נופר עצלנית
) אה, כן, אם יש מישהו שלא משתתף ומוכן לעשות את ההגרלה, הוא מוזמן, כי אני מעדיפה לשחק גם כן. אם לא, אני אתקע עם הפתקים, ניחא. אנא אשרו השתתפותכם. (ואני לא מקבלת "לא" כתשובה!
)

ווינקי 1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשואלת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה החוקים?

Silver Fox

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif

הייתי מתה להשתתף, אבל יש לי יותר מדי דברים לעשות בזמן הקרוב - גם לימודים וגם לא לימודים, לכן לא יהיה לי הרבה זמן להיות במחשב, ואני לא רוצה לאכזב את הגמד שלי.

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אני מוכנה לעשות את ההגרלה!

(אכן, אני תמיד מתנדבת לזה...
)

חוקימים../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

אז ככה, גמד ענק זה בעצם מעגל של הפתעות. עושים הגרלה, וכל אחד מקבל שם של מישהו מהמשתתפים שהוא צריך ל"גמד" אותו, כלומר לשלוח לו הפתעות (פירוט בהמשך). כל גמד, כמובן, הוא גם "ענק" של מישהו, כלומר מקבל הפתעות מגמד אחר. דוגמאות להפתעות: תמונות חמודות, קליפים יפים, שירים\סיפורים מהנים, פאנפיקים מומלצים, אתרי פנארטים, ציורים שציירתם במיוחד\דוליז\פיקסלז\סיפורים וכד', לינקים משעשעים, וכל דבר שנראה לכם מתאים. כדי לדעת במיוחד מה לתת אפשר לערוך שאלון קצר (להקה אהובה, ספר אהוב, פאנדום אהוב וכו'). מי שיש לו עומס, שקבע להשתתף אבל באמצע גילה שהוא לא יכול מסיבה מסויימת, שיודיע לי ואני אגמד גם את הענק שלו. מי משתתף?

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif אני אני אני! ^^

אבל אייך בוחרים את הגמד והענק אם אמורים לא לדעת מי זה?
ואייך שולחים את ההפתעות בלי שיידעו שזה היית אתה?

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gifמגניף.. ^^

או כמו שחברה שלי הייתה אומרת- מגניביישן.
היא נורא נדלקה על הסיומת הזאת משום מה..
(דוגמאת משפטים כמו: "זה נורא לא מנומסיישן.."
) קיי, אז אני ארשם בתור "הגמדת של.." אבל מה אם הניק תפוס?
(גמדת זה יותר טוב מגמדה. ^_^)

וכדאי שבניק יהיה רמז ממש ממש../images/Emo80.gif

דק לזהותו של הגמד (אבל ממש דק) או משהו שקשור לענק (כמו שטות שהוא אמר פעם או על אייקון מועדף שלו)

למעלה