נשיא קפריסין: אני חייב חיסונים המצב קטסטרופה מנכל פייזר: אני אדבר עם ביבי נראה מה אפשר לעשות :-):
שמלת תחרה1 Well-known member 9/1/21 #1 נשיא קפריסין: אני חייב חיסונים המצב קטסטרופה מנכל פייזר: אני אדבר עם ביבי נראה מה אפשר לעשות
דיברגנט חדש Well-known member 9/1/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: נשיא קפריסין: אני חייב חיסונים המצב קטסטרופה מנכל פייזר: אני אדבר עם ביבי נראה מה אפשר לעשות לחץ כדי להרחיב... תצחקי, אך הוא ביקש מביבי
נכתב ע"י שמלת תחרה1: נשיא קפריסין: אני חייב חיסונים המצב קטסטרופה מנכל פייזר: אני אדבר עם ביבי נראה מה אפשר לעשות לחץ כדי להרחיב... תצחקי, אך הוא ביקש מביבי
שמלת תחרה1 Well-known member 9/1/21 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: תצחקי, אך הוא ביקש מביבי לחץ כדי להרחיב... איני צוחקת. אלא מעריכה את נתניהו.
דיברגנט חדש Well-known member 9/1/21 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: איני צוחקת. אלא מעריכה את נתניהו. לחץ כדי להרחיב... מקווה שלא ישכח שעניי עירו קודמים לדיפלומטיה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: איני צוחקת. אלא מעריכה את נתניהו. לחץ כדי להרחיב... מקווה שלא ישכח שעניי עירו קודמים לדיפלומטיה
א אפרת10512 Well-known member 10/1/21 #5 אם כל הכבוד.. ענייך עירך קודמים..זאת מגיפה.... קודם שכל המדינה תתחסן פעמיים ואחר כך תמכור לכל המרכבה במחיר....
אם כל הכבוד.. ענייך עירך קודמים..זאת מגיפה.... קודם שכל המדינה תתחסן פעמיים ואחר כך תמכור לכל המרכבה במחיר....
שמלת תחרה1 Well-known member 10/1/21 #6 נכתב ע"י אפרת10512: אם כל הכבוד.. ענייך עירך קודמים..זאת מגיפה.... קודם שכל המדינה תתחסן פעמיים ואחר כך תמכור לכל המרכבה במחיר.... לחץ כדי להרחיב... ביבי אכן לבני עמו. וגם על דאגתו יש מתלוננים.
נכתב ע"י אפרת10512: אם כל הכבוד.. ענייך עירך קודמים..זאת מגיפה.... קודם שכל המדינה תתחסן פעמיים ואחר כך תמכור לכל המרכבה במחיר.... לחץ כדי להרחיב... ביבי אכן לבני עמו. וגם על דאגתו יש מתלוננים.