גם לכם קרה

באותו ``מפץ גדול`` ששינה את חיי...

[אוחז בכתפייך הרועדות קלות בגלל הקור וההתרגשות (כעסת,מהרת ורצית לברוח מקן האהבה שלנו,כשאך השימלה הקיצית הדקה,חסרת השרוולים

ללא נושא

זרוקה עלייך...),מוביל אותך ומושיב אותך בעדינות בכורסת הטלויזיה שהייתה המקור למשבר ביננו...מוריד מעלי את מעיל הרוח ועוטף אותך

ללא נושא

כדי שתתחממי...מנגב לך את הדמעות הזולגות על הפנים...ומביא לך כוס שוקו מהביל,כמו שאת כל כך אוהבת...] אני דורש להרשם

golden energy

New member
יווווו יורדות לי דמעות

מרוב צחוק!!!!! הגביע הוא בהחלט שלך!!! |מעניקה לך את הגביע בתקווה שתזכור את האנשים הקטנים שעזרו לך במהלך הדרך..| ונראה לי שיש פה פוטנציאל לכתיבת הסרט הבא שיזכה באוסקר+ גלובוס הזהב בקטגוריית הדרמה! בהחלט! :))) ואני כן אוהבת שוקו! (כולם צוחקים עליי ששוקו זה לילדים קטנים :) אבל קלעת בול...נו ברור,הרי אתה כבר מכיר אותי אמממממ.............חודשיים, אז איך לא תדע? חחחחחחחחחח.......... )

פששש איזה רומן מתפתח לנו כאן מתחת לאף

אהבתי...``ממש חלף עם הרוח...``

אם כי לי נראה מתאים יותר ``נדודי שינה בסיאטל``...בגלל הנדודים...בגלל התקופה...אבל...בעיקר.....בגלל הסוף! :) :)

golden energy

New member
ראיתי את

נדודי שינה בסיאטל לפני מלאאאאאאא זמן אז אני לא זוכרת מה היה בסצינת הסיום..(ובקושי זוכרת מה היה בסרט..) אז אני מקווה שזה משהו טוב :) אפשר לעשות שדרוג ל"נדודי שינה בסיאטל" וככה ב-ט-ו-ח תזכה באוסקר..(ואל תשכח להודות לחברי הפורום שהביאוך עד הלום :) )

זהבית,מה איתך? הרי את יודעת

שאני מכיר אותך יותר טוב משאת מכירה את עצמך... זה גם טבעי שיהיה כך ביננו...

אני גם יודע במה את עוסקת...

את כותבת תסריטים מפורסמת בהוליווד,וחזרת לארץ,לתקופה קצרה,כדי לאסוף חומר לתסריט חדש,על סיפור התאהבות מטורפת באמצעות האינטרנט...

תוך כדי כך...

נסחפת לסיטואציה דומה,עם בחור מדהים...נראה שהדברים ביניכם מתקדמים בקצב מסחרר (כיאה לאופי הסוער שלך) לקראת הפי-אנד נפלא...

golden energy

New member
איך ידעת?!?

אבל הקטע הוא שהמפיק הראשי (זה עם כל הכסף והתקציב לסרט) באולפן הפקה אמר לי שסרטים עם סוף צפוי כבר משעממים את הקהל האמריקאי, אז אני צריכה לאסוף חומר על אחת שמתאהבת בבחור דרך המחשב אבל קורה משהו דרמטי ולא צפוי בסוף ולא הדבר המשעמם של חתונה+ילדים וכו' :)

קרה לי בדיוק לפני חצי שנה...

שבן אדם שהחשבתי הכי כן ואמיתי איתי... התברר כצבוע.. אבל גם זה קורה... ומה שלא הורג, בד"כ טעים... *מואהאהאהאההא* אבל את מוזמנת לשתף למי התכוונת.. תמיד נחמד לקטר ולדעת שיש מישהו שיגיב..

אני נעלמת לטובת המיטה...

יש לי בית ספר מחר... אבל את עדיין מוזמנת לפרוק מה שעומד לך על הלב... מבטיחה להגיב בחמימות יתרה
לילה לילה לילה....

golden energy

New member
את? חמימות יתרה?

אמממממ.........את חולה או משהו? סתאאאאם........ תודה על העידוד
אולי אני אפרוק אחר כך...אני קצת- הרבה עייפה........ הצלחת להעלות חיוך על פניי עם ה"מה שלא הורג טעים"....... תודה.. אני מתרגשת..
שיהיה לך לילה טוב (מה שנשאר ממנו בכל אופן..)

golden energy

New member
זהו..

שגם אני קולטת מהר אנשים ובד"כ גם רואה מהר מאוד שאני צודקת באבחנה הזאת שלי, אבל כנראה שיש אנשים שהם אלופים במשחק.. אחרת אין הסבר לזה.. האמת זאת חברה שעזרה לי,כמו שחברות אמורות לעזור.. אבל זה פשוט עצוב שיש דברים שלא ראיתי..או בעצם, ראיתי והבלגתי לה כי היא עזרה לי ברגעים כאלה ואחרים.. למה הבלגתי? כי אף אחד לא מושלם..ולכולנו יש חסרונות כאלה או אחרים..וכולנו עושים טעויות.. לא יודעת..אולי אני לוקחת את זה קשה מידי.. אולי אני סתם קודרת כי היה לילה ואולי בבוקר זה ייראה אחרת..

למעלה