גם לכם קרה

golden energy

New member
גם לכם קרה

שאחרי חברות של כמה שנים עם מישהו, הוא הראה את פרצופו האמיתי? וקלטתם שכל השנים האלה לא הכרתם אותו בכלל? או שרק לי זה קרה?

גם לי זה קרה...

לפעמים בעוצמות הפתעה ואכזבה גבוהות יותר ולפעמים נמוכות יותר...לפעמים התופעה חזרה על עצמה ביחסיי עם אנשים שונים,

אבל,למרבה האירוניה,לפעמים התופעה

חזרה על עצמה ביחסיי עם אנשים שאיתם היא קרתה לפני כן! כל זה גרם לי לחשוב,בין היתר,על שני דברים:שאין לי אינטואיציה כל כך טובה לאנשים

(בניגוד למה שדנטל וגם את כתבתן)

ולוקח לי לא מעט זמן עד שאני עומד על טיבם של אנשים.מצד שני,חשבתי,שיתכן,ובמקרים מסוימים,ללא כוונה שלי,ואפילו לצערי,לאנשים מסוימים

יש תגובה דומה כלפי וכלפי ההתנהגות

שלי,כלומר יש להם סוג של ``התפכחות שלילית`` לגבי ואכזבה ממני וממעשי...

golden energy

New member
יש להם התפכחות שלילית

לגביך כי עשית להם דברים נוראיים שאי אפשר לסלוח עליהם או כי באופיים הם אנשים שלא סולחים בקלות (או בכלל) על דברים אפילו הכי קלים שמישהו עושה להם? גם אם לא בכוונה? יש הבדל.. כי יש אנשים שלא מוכנים לקבל אנשים אחרים עם החסרונות שלהם, ולקבל את זה שאנשים לא מושלמים.. (כמובן אני מדברת על חסרונות שוליים ולא משהו דרמטי מידי...)

ראשית,אני מקווה ומתפלל

שלא עשיתי לאף אחד ``משהו נוראי``...גם לא ידוע לי כרגע על מישהו שהיה מגיע ומוצדק שאעשה לו משהו כזה...בד``כ,הדברים קורים בעינינים ובהקשרים במימדים

הרבה יותר קטנים...אבל עדיין זה פוגע

וזה כואב...הנושא העסיק אותי לא מעט........ושנית (וקבלי את השאלה כרצון כן ועמוק להבין את הדברים...),איך מתישבת ההודעה שכתבת לי עם הלפני אחרונה שלך?

בהודעה הראשונה שהזכרתי

את מבטאה צורך להבין,לקבל,להכיל,לסלוח ואילו ההודעה השניה היא חסרת רחמים...

golden energy

New member
:)))))

הרגת אותי מצחוק ("חסרת רחמים"..........) יש לך הודעות שפשוט מצחיקות אותי... :) לא חושבת שיש סתירה,פשוט ה"חברה" הזאת שדיברתי עליה עשתה דבר קטן כל פעם,זה נכון, אבל זה מצטבר.. וזה הצטבר למשהו גדול ומכוער, שפשוט הראה לי שנתתי לה יותר מידי צ'אנסים וסלחתי לה יותר מידי. אני סלחתי לה על הרבה דברים אבל... יש גבול לכל תעלול..חחח.... יש גבול כמה כבוד עצמי יכול לספוג פגיעה.. (ודרך אגב..אני לא חסרת רחמים :( אתה הרי יודע שכשדיברתי על הרעלה לפני כמה וכמה הודעות,זה היה אך ורק לאנשים שחושבים שאפשר "לסמרטט" אנשים אחרים...ואני הרי יודעת שכמו שביקשתי ממך יפה..אתה כן תשאיל לי את כורסת העור שלך עם המסז' בגב,אחרי שתעשה לי קפה ותביא לי עוגה, חחחח- אז לך אין מה לדאוג...;)) אז אני בנאדם די נחמד סך הכל ;) )

אני באמת (והרי ביננו יש רק אמת)

מסכים,מבין ומזדהה איתך! ואם תרצי ויהיה לך סבלנות,אפרט. חוץ מזה,מי אם לא אני יודע שאת ממש ל-א ``חסרת רחמים``?! בגלל זה כתבתי שההודעה היא ``חסרת רחמים``

ובגלל זה שאלתי את השאלה ששאלתי...

את פשוט מאוכזבת ופגועה מאותה ``לא חברה``...כאמור,חויתי דברים זהים...

באשר לכורסה...

בעינין הזה אני נאלץ לסרב.ואת יודעת שאני מסרב לך לעתים רחוקות מאוד.את גמ יודעת כמה אני אוהב אותך....אבל כורסת הטלויזיה הזאת........

golden energy

New member
ככה אתה

מסרב לי??? ;( ;( אחרי כל ה.......אמממממממ...............חודשיים (?) האלה? אז אני אלך עם החברות שלי והקפה והעוגה שלנו למקום אחר........ אני יודעת מתי אני לא רצויה...........|פותחת את הדלת ומחכה שתשנה את דעתך...|

golden energy

New member
כעבור 17 שעות....(בערך...)

|אני עדיין בדלת,מפנה את הראש,מסתכלת עליך במבט עצוב ומחכה שתשנה את דעתך..אבל מתחילה להיות רוח פרצים ואתה הרי יודע כמה קור שובר אותי...אז אני אוותר בצער רב וביגון קודר על הכורסה....למען שלום בית..:)| אוף זה היה אמוטיקון ארוך.....תתקן את הנייד שלך כבר! :0)

למעשה,כשהחלטת לסגור את הדלת

ולהכנס חזרה לתוך הבית,מפאת הקור,כבר היתי בדרך אלייך,נחוש לעשות הכל כדי לשכנע אותך ל-א ל-ל-כ-ת....:-(

הרי לא זורקים לפח,ככה,

בהתלהטות של רגע,קשר טוב ויפה כמו שלנו...קשר שעמד במבחנים הרבה יותר קשים...ושרד....במהלך ה..כמעט חודשיים מאז הוא נולד

למעלה