גם לך זה עושה טוב!

fun maker

New member
דברים שרואים מכאן

שום טורים לא נצפו ע"י החזאי התורן. נראה לי כי הטורים מקומיים עד מאוד. ליל מנוחה (גם לתרים אחר טורים).

bugbuster

New member
וווררגעעעעעעעעע.. נהרוג טורקי

וננוח, ופרה פרה. ראשית עוןבדתית, התפתח וולו תחילתו של דיון, וזה כשלעצמו כבר דבר גדול הוא. ואנא, פוא מוי רקורד, דיון על מה? על אורך זיין? וצרות הפות? דיון על כתיבה! נו, מה אני יגידדדדדדד! (יגידד, כן יגידד, כאילו כזה לא היתקנפרמתי.) אין כאן כניעה לכללים או התכופפות מכל סוג שהוא. ולא אטחן את עצמי עד דק מחדש, חושבתני שדוגמת הטקסט ההזויי שהבאתי: פאן מאייקר............... (חמש עשרה נקודות! כי רוב אלה שנוקטים בשלוש, השלוש כבר קטנות עליהם, אז......) פאן מאיייקר........ קרא באג באסטר......! באג...... קרא פאן....? הא..... מדברת בעד עצמה ונכון שבהקצנה{כדרכי[שלוש נקודות (...)]} אז כן שלוש נקודות, אז כאן ארבעאמרות נקודות. אבל העיקר הוא |הדגש(שלוש נקודות . . . ) העיקר הוא, לכתוב!

oscar wilde

New member
הקונפורמיסט

תראו תראו מי נעשה לי קונפורמיסט באחרית הימים... באגי... כללי הדקדוק והניקוד עאלק... סילחה.. ממתי זה חשוב? אתה כותב כפי שבא לך... כל עוד אתה לא עילג וכל עוד העברית תקינה... וגם אם אתה קצת דיסלקטי... הכתיבה הזאת של שלושת הנקודות.. עצורת נשימה... עוצרת נשימה... לי היא מתאימה... כמו קונדום היושב טוב... לא לוחץ מדי... לא רפוי מדי... אמנם לא כמו בלי.. אבל הכי קרוב שאפשר... ובזאת סיימתי

למעלה