גם לך זה עושה טוב!

fun maker

New member
גם לך זה עושה טוב!

לא מתפתה לענות. לא, לא מתפתה.... זה לא עושה לי טוב.... "טינופת.... יכולת... היית חייב?" "הסברתי לך כבר ..." "דיייייי.... נשבר הזין ממך כבר..." "רבאק מה יש לך את? מה את כל כך אוהבת לריב?" "כי ככה אני, זה עושה לי טוב. אני נהנית מזה! ואני אגיד לך מה , גם לך זה עושה טוב! בדיוק מה שאתה שומע! ואל תעשה לי פרצופים ...." "הייי... אולי תרגעי... אה? תראי אותך, כולך רועדת ואני הדם שלי תכף מתאדה.." שנינו מוטרפים. דמעות... נגיעה... ליטוף... אני מנגב לה את הדמעות היא מלקקת את שלי מהפנים. אני מסתכל לה בעינים ורואה מדורת ענק. הבלים משמשים לה כחומר תבערה. ואני מרגיש שאני מסתכל אל תוך עצמי. כמה היא מחרמנת עם הטרוף בעינים. אני יודע שזה רק ענין של זמן. שהצפרנים הננעצות בעורי יהפכו במהרה עורם, וגופי ימלא חברבורות תשוקה מתפקעות. אני שונא אותה כשהיא צועקת. אני שונא אותי כשאני צועק. אני רוצה אותה כשהיא גועשת. לזיין אותה כשהיא גואה. לאבד את עצמי באוקינוס שבין רגליה. לתת לגלים הסוערים לסחוף אותי לעומק. אני רוצה שתזיין אותי עד אפיסת כוחות, ותפלוט אותי אל חוף הסליחה, כבסוף כל מריבה. לזיין אותה זה הכי קרוב ללזיין את עצמי. לאהוב את עצמי. לשנוא את עצמי. לא להיות אני. להיות אני. "בוא אלי... עכשיו..." היא תופסת אותי בשתי ידיה בצוארון החולצה ומושכת אותי באלימות חייתית אליה. מדהים איך הגוף מגיב ופועל כשהוא דורש את ליטרת הבשר שלו. התאוה נשפכת מכל נקבובית. הלשון כובשת, מסתערת. אני מושיב אותה על השיש וכמעט שומע את צליל מגע גופה הלוהט בשיש הקר. "תחבק אותי.." המריבות הכי מוצלחות שלנו מתרחשות במטבח. לפעמים אני תוהה אם הסקס שבא אחרי שווה את זה. קשה לי לענות עכשיו .... קשה לי ... ידיי עולות במעלה הירכיים, אל מתחת לשמלה הצמודה, ולופתות אותה בעוצמה. ידיה מפשיטות אותי מחולצתי. פיה מלקק את פני בליווי נשיכות וקולות יניקה בגרוני, מגרונה. ידיי על גבה, מחליקות ומצמידות את שדיה אל פני. יניקה של פטמה, נשיכה, קולות של גניחה וחצי צעקה, בעקבות משיכת יתר של אצבעותי. הפטמה, קשה וענקית, נעלמת בתוך פי. אצבעות מחליקות לאורך ירכיה ומוצאות דרכן פנימה, אל תוך הכוס הגועש, נוטף, מטריף כחיה שמריחה את טרפה, בלא שום רצון לכבוש את יצרה. לשוני מחליקה אל בין שפתיה ושפתי חופנות את הדגדן, שבגודלו הנוכחי, אם לא הייתי יודע, היתי חושד כי פותח במכון הוולקני. היא נשענה עם מרפקיה לאחור, לאורך השיש, כשאני בתוכה והלשון מסתובבת, ואני מסובב. הכל נעשה יותר ויותר סוער. הספינה מטלטלת ואני מנסה להאחז בכל כוחי בישבנה. כיורד מנוסה אני כבר יודע שהחיים והמוות בידי הלשון. מליחות הגלים בין רגליה מכה בפני, והנה נדמה כי אני כבר שומע מתוכה את תקיעת החצוצרות. אני תוקע את הלשון בתוכה ושתי אצבעות מצטרפות לעזריה מתחת. אני מוטח מדופן אחת של הירך אל השניה, והנה אני מקבל את החבטה, ועוד אחת, ואני שוקע ... נותן לעצמי לשקוע בין מצולות רגליה כשידיה עוד מטביעות אותי. "חתיכת בן זונה... אני אוהבת אותך!!!!" היא מתישבת על השיש וכורכת את רגליה עלי. ראשי מלקק את שדיה וידיי מחזיקות אותה. אני לוקח אותנו אל חדר האמבטיה, פותח זרם של מים רותחים ונכנס אל מתחת... כולי מכוון אליה. היא נצמדת אל פי והיד גולשת על גבי. ולא היה בינינו אלא זין. אני מצמיד אותה אל הקיר כשבין יניקה ושרבוט הלשון נשטפים אל פינו מפלי מים שבטח מביאים את הכינרת לשיאים חדשים. קסם על ים כינרת ואצלי בוערת העטרת. היא דוחפת אותי בפראות אל הקיר ומחליקה בפיה לאורך הצואר, עם עצירה לנשיכה בפיטמה. אין דבר מתוק מנקמה, והנה באה המשיכה. הידים תפסו תחת והפה התישב לי על הזין. הזין מחליק לתוך חלל הפה הרטוב והלשון מסתובבת על ראש החץ. אני מחשב את קיצי לאחור להתפוצץ... תופס אותה בשערות ראשה ומושך אותה כלפי מעלה. פה לפה, מפה לשם ואני מסובב אותה אל הקיר. עורך עליה חיפוש לשוני מעמיק, בתנוך האוזן, בצואר. היד על החזה ואני נכנס לתוכה מאחור, בעוצמה. לא רוצה עוד תקווה, רוצה להגיע. והנה אני מניע. והתורן ננעץ... ונשלף... וננעץ... ונ... וכבמטה קסם, הגלים נרגעו ואני שעון אל גבה, נשטף בתוכה. תאותי בין רגליה וכולי שבר כלי, מפורק. אני נושך קלות את אוזנה מאחור... "יא מזדיינת... את צודקת, המריבות האלה עושות לי טוב..." אחרי עוד מיליוני טיפות של תאוה שזלגו עלינו, ובתוכנו, יצאנו מנוגבים. על הספה הדלקתי סיגריה. "מזמן לא היה לי יום הולדת סוער שכזה." זה לא להאמין שאנחנו כבר בני שלושים וחמש חשבתי לעצמי. חייכתי... "אני מניח שזה בגלל ששנינו באותו יום אז השמחה כפולה... למרות שלפי תעודת הלידה את זקנה ממני בחצי שעה." "אולי תשארי איתי הלילה?" "אנ'לא יכולה, הבטחתי להורים להגיע לארוחת ערב. הם החכינו משהו מיוחד ליומולדת." "אני מטורף עליך, רוצה אותך איתי." "בכל מקרה, תמסרי לאמא ואבא שאני לא אגיע, אני אחכה לך פה...עד עולם."

mr_lonely

New member
אתם לא יכולים לוותר...

על המשחק המקדים ? כל אחד והמשחק שלו ...אבל אולי אתם תוותרו על המשחק המקדים או שתשנו אותו...כי חוץ ממנו הכל אוך...אוך...אוך

bugbuster

New member
פאן מאייקר.. אופפפ אופפפפפפפ

פפפווופפפפפפפפפפ זה פיצוץ. פיצוץ כזה.
"... אני רוצה שתזיין אותי עד אפיסת כוחות, ותפלוט אותי אל חוף הסליחה, כבסוף כל מריבה. לזיין אותה זה הכי קרוב ללזיין את עצמי. לאהוב את עצמי. לשנוא את עצמי. לא להיות אני. להיות אני. ..."
זה מטמטם, כי על ציטוט אחר לא הבאתי מעצמך היה טוב פי כמה. צ'מע, אני רוצה את זה לטאגלאיינאס. ת'אמת להגיד, השלוש נקודות מביאות לי ת'סעיף. תוכל להעלות את ההודעה מחדש כאן בשירשור הזה אחרי עריכה, וראבבאק איש, תוריד את שלוש הנקודות! תן לי תשובה, כי "גם לך זה עושה טוב" יועלה לטאגלאיינאס בכל מיקרה. זה אצלך ובידך כיצד מי שיפתח את פינת גולת הכותרת ימצא את הכתיבה המדהימה הזו ללא ליטוש פעוט וכל כך נדרש. פאאק, לקנא בך.

מיוח ת

New member
לא../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif

לא להוריש את ה"שלוש נקודות" שלוש הנקודות, הן הפאוזה, הן הרווח שבין התשוקות , הן הנשימות, הן הרגעים שאנחנו עוצרים בין המלים מגלגלים עיניים ומדמיינים את היופי הנהדר שמתואר במלים. לא לא לא לא לא לא לא לא לוותר על הנקודות האלו. לאפשר לנשום בתוך כל האש הזו

bugbuster

New member
../images/Emo123.gif מותק.. שלוש נקודות הן תעודת

עניות לכתיבה, כן?
כמו המילה נאייס באנגלית שמלמדים באנגליה בכיתה בית. אין נאייס. יש וונדרפול וביוטיפול וטריפאיינג ביוטיפול.. וכולייי.
טוב, פאן מאייקר, סלח לי ליציאה הזו, כי ממילא אעלה את הכתיבה שלך לטאג לאיינאנס, עם או בלי המהדורה המתקנת שלך. (ולא, לא בגלל שמיוחמ ת אמרה! אפילו אם אני שפוט שלה.. פחחחחחחח.
)

sabih

New member
סעעעעמק

אני תכף מתקשר לאחותי. רק חבל שאין לי.

פועמת

New member
הכתיבה...

מדהימה, היכולות שלך להעביר את הדקויות את ההרגשה הפנימית יכולתי להרגיש את הנשימות שלך מתקצרות את פרקי האצבעות שלה מלבינים כשמשכה אותך בחולצה.. שלא לדבר על הריח. מדהימה הכתיבה! שאפו

bugbuster

New member
../images/Emo141.gif פועמת...

את תגידי שאני פלוץ חנפן, לאט איט בי. זכותך. תגידי כמה שרוצה, ובואי לכאן יותר. הרבה הרבה יותר.

bugbuster

New member
פאן מאייקר, הכתיבה הועלתה לטאג-

- לאיינאס, ולמאמרים, בקטגטוריית האסופה הכללית, ובקטגוריית נועז.

oscar wilde

New member
שלוש נקודות.. אין סוף

באגי.. גם כשהתכתבנו שנאת את שלוש הנקודות שלי.. אבל הילדה עם האות החסרה צודקת... צריך לנשום באמצע כשקוראים את FUNMAKER.. אחרת האוננות תהיה סתמית.. משעממת... בקו ישר.. בלי עליות ומורדות.. פשוט מתחילים במילה הראשונה בקריאה בפעם השנייה וגומרים ב"אני אחכה לך פה.. עד עולם." אבל.. עם שלוש הנקודות.. זה נמשך הרבה אחרי... עד הפרק הבא וזה שאחריו... עד אין סוף

fun maker

New member
... ../images/Emo98.gif

קצת באחור אבל ...(לרוב אני משתדל להמנע). קודם כל, נחמד ונעים לקבל פידבקים, אז תודה! אשר ל... ענין שלוש הנקודות - תרשה לי לחלוק עליך באגי, אין שלוש הנקודות מעידות על דלות שפה, אבל זה אישי וכל אחד עושה את האדפטיזציה שלו לסיפור. אני לא חושב שיש לי בעיה של אוצר מילים, בקלות יכלתי לסתום את אותם חורים של שלוש הנקודות, אבל אז, וזה אבל גדול, הינו מפספסים את רוח הקרב, ריח התשוקה, הבעירה. הילדה ואוסקר צדקו, שלוש הנקודות נועדו לתת לקורא להשתלב לפי ראות עיניו, להשלים בדמיון מה נעשה בקטע זה (עפו צלחות??) מה נאמר? מה לא נאמר? לא בהכרח אומר שזה נכון או מושלם. אני בעד להשאיר דברים, ברגע שזה ירד לדפוס... כתב משוחרר לא ישוחזר! בענין ההערה של מר לונלי. אין כאן משחק מקדים (אם כבר אולי קרב מקדים). רוב הפעמים כשאני כותב, הסקס הוא לא השחקן הראשי. לפעמים ההרגשה בפורום היא של זיון מהצד עם יזיזה. אתה בא, מזיין והולך. זה פורום של אנשים בוגרים שמוכנים לשבור טאבו מסוים ולדבר על סקס מכל מיני כיוונים . אבל מעבר לפנטזיה, או החוויה שיורדת לדפוס, לא נוצר דיון כלשהו. למה לא לפתוח את זה ולדבר על הטאבוים האלה? כמעט כולם התיחסו לכתיבה עצמה, כמה היא טובה או מרגשת ואמיתית, אבל איפה החוויה האישית? הסיפור באמת מעלה שני ענינים, ענין המריבות בין בני זוג עם או בלי ה make up sex , וענין גילוי העריות (במקרה זה אח ואחות). אם יש מקום שחשבתי שהטאבוים האלה לא יהוו טאבו, אלא ידוסקסו, הרי זה כאן. לכולנו יש שדים כלואים במרתף ואצלי הכתיבה היא הטיול היומי, שבועי, דו שבועי, של אותם השדים בחצר לאור היום. בסוף הסיפור הם חוזרים לתא האפל. אז חבל לא לנצל את הטיול היומי בחצר להחלפת כמה מילים לפני שחוזרים לצינוק. ואולי בכלל מקומם לא שם? ואולי...? אצלי הכתיבה משחררת. ודבר אחרון, הרבה פעמים חשבתי על ענין המריבה והסקס שבא (או לא) אחרי. לפני כמה חדשים יצא שהדרה לוין-ארדי הקליטה שיר שהתחבר לי. פתיחת הסיפור הוא מין הומאז' קטן לשיר שלה וליצריות שנשפכת ממנו. מומלץ להקשיב ולראות אותה בהופעה. אז תודה גם להדרה על ההשראה. אולי יום אחד נשנה את העולם, או עולמות קטנים...
זהו, אז עכשיו כשאתם יודעים שאני יודע גם לזיין ת'מוח... יומטוב וסקסי לכולם.

bugbuster

New member
וואההה ואההה ואהההה (3 פעמים)

בכל זאת "כמה" מילים לשלוש נקודות. אין חיה כזאת. ואגב... אני מרבה בעצמי בהן עיין אלה שבשורה אחרי המילה אגב... אשר לי אישית, אני מניח לעצמי לכתוב עם השלוש, עיין השורה למעלה, ולאחר מיכן עובר ומנקה אחת אחר השניה. כמעט את כולן, משיקולים של מינון, (שעוד יוצויין בהמשך.) אין חיה של שלוש נקודות והפיסוק התיקני נותן תשובה והבעה. ולו הכוונה לריווח, פאוזה, היתנשמויות, זריקת צלחות, הרי אני יכל לכתוב לדוגמא: הלהט עלה, ורציתי לצרוח, פאן מאייקר, חתיכת אליל שכמותך! ואחרי כן היה בוקר ואחותי גם היא אוהבת גבינה.
אני לא צריך לסמן לבאגבאסטר הדי מוגבל בשיכלו, שמע, אחרי שההו צעק שפאן מאייקר אליל, נוצרה (ניתן היה הרגע לשיחם שלוש נקודות!) נוצרה מה? דממה? ציוץ ציפור? מישהי מלמעלה או למטה זרקה צלחת, או: פאן מאייק התנשם מהמחמאה? מצחו של באגבאסטר הנורא החל לנטוף אגלי זיעה? מה? מה? קיבינימאטאה? (גם כאן יכלתי להשתמש בשלוש נקודות, ואין לדבר סוף,) כי המסר ברור, לו אני מעוניין ככותב לציין במפורש, שלאחר קריאת ההערצה לפאן מאייקר נשתררה אחת מהתוצאות המצוינות, הרי אני מציינן כלשונן או את כולן, והרי זה אבסורד. את ההחבר הסוביוקטיבי לקורא מתי לנטוש את הטקסט ולתהות במרחבי דמיונו האם נתעופפו צלחות ברגע בו נשמעה הכרזת אלילותו של פאן מאייקר, הרי הקורא כבר יעשה זאת ללא זימון מדוייק, היי, עכשיו יש לך שלו שניות שמשמען שלושים שניות לאסוציאציות! אה פסדר, הזמן דחוק, אז רק עשרים שניות, כן?
ניתן להשתמש בשלוש נקודות, בעיקר לצורך קטיעה. קטיעת דיבור שהופסק בכניסתו של דובר אחר, (סטירה מצלצת שספג?) קטיעת מחשבה שפסקה, ולוודאי דוגמאות נוספת שאינני זוכר, אבל, ובכל מיקרה, תמיד תץמיד תמציד במינון! ממש כשם שלו צילה, גיבורת סיפור ושותפה לדיאלוג נמצאת בטקסט, הרי פעם ייכתב: "צילה" פנתה לגילה, ואחרי כן, "היא" (צילה,) המשיכה ופנתה לגילה. (אוייי כמה מתבקשות עכשיו שלוש נקודות!) לא. לו יש משהו במעבר לצילה פנתה לגילה, אני אתארו יתכן ואפילו במילים מפליגות מה קרה ברגע שצילה קראה לגילה! אכן, במילים. אם אחשוב שאכן יש מה לשוב ולטחון את הדוגמא, (התחלתי ולכן אסיים...) וישנו קושי עצום למצוא בכל פעם מחדש כיצד להאיר ולהפנות אל צילה ולא במילים: צילה צילה צילה, או היא, היא, היא. אגב, הביטוי התחלתי ולכן אסיים, אולי מצדיק שלוש נקודות, בהיותו כמעט אייקון לאלה שראו את אותן סוג תוכניות מיפעם, וקריאת הזמנך עבר, או תן לו עם הגונג, עיין מערכון חידון התנ"ך וכדומיו, פחחחח!) (לשים הרגע אחרי 'כדומיו,' שלוש נקודות? אה? מה?)
אני חוזר לקריאתו של באגבאסטר האומר "פאן מאייקר אתה אליל!" דומני שישנה בברור פאוזה הניתנת לפרשנותו של כל קורא לאחר מיכן לגבי עוצמת אלילותו וכושר כתיבתו המדהים של פאן מאייקר, ראשית מעצם האמירה, ושנית, (נו? להכניס עכשיו שלוש נקודות?) ושנית, ההדגשה שתחייב את מי שעדיין לא ירד לעוצמת הנסיון להיות מתואר יגיע לכך מהמשפט הבא, הגם שנראה ממנו כמו היה באגבאסטר זקוק מיידית לאישפוז, כיצד wtf הוא משחיל את אחותו כאן ואהבתה לגבינה, מה?
כמעט מילה אחרונה. כמו בכל דבר, השאלה היא מינון. השימוש בשלוש נקודות כצרורות של תת מיקלע עושה לו דבר אחד, בנאליזציה. ומחטיא את ייעודו.
מילה על כללים. מהם יוצאים. ומילים למשל נתונות לדינמיקה ולאבולוציה. לכן למשל ניתן לקרוא בצ'אטים ומהם מוקרן לכתיבה המלאה יותר "וקשה," כלשון בני השש עשרה, במקום בבקשה, "ביצפר," במקום (... ?) כן. במקום בית ספר, וכדומה. אני אישית מהופנט מהוספת אותיות מעבר לנדרש לדוגמא כאן למעלה בכותרת, המילה ואהההההההההה, מההההההההההההה? אוייייייייייייי, וכדומה. הרבה ממסת הנגד שנתתי כאן כנגד שלוש הנקודות יתכן מקומה יאה גם להפצצת האותיות שציינתי, כשם שיתכן וקם ז'אנר חדש לכתיבה, כתיבת שלוש נקודות, אל שבחיוך רחב, אין בעיה להעלותו לדרגת אבסורד לצורך המחשה. דוגמא: פאן מאייקר............... (חמש עשרה נקודות! כי רוב אלה שנוקטים בשלוש, השלוש כבר קטנות עליהם, אז......) פאן מאיייקר........ קרא באג באסטר......! באג...... קרא פאן....? הא..... מהההה? אאה, בטח.... זה מובן, השיב החלבן, הלך ונעלם, ובדרך כמו בכל אגדה זיין נשים חסודות בישבן.
ת'אמת, בכלל התכוונתי להגיב לנושא גילוי העריות, ומי כמוני שלא יגיב לכך, (אוי כמה היתבקש לשלשל שילשול נקודות כאן,) ע90כי הוא המסקרן אותי מכל. אוסיף רק רמז לתגובה הבאה, כיוןוןל שכבר באיחור הבוקר, הנושא יהיה סטיות בסקס, ומצע האינטרנאט וחסיונו, מה הוא עושה. אה? מה? וההמשך, . . . שהן אם לא הובחן שלוש נקו...

fun maker

New member
אם

רק ניתן היה להמיר את זקפת הבוקר במלים. מקוה שנותרו עוד מלים בקנה, כי יש בנות בצריח.
אחות לנו קטנה...

mr_lonely

New member
באשר ל:...

אין מה לעשות ! באגי צודק ! אני כרגע בגמילה משימוש בשלוש נקודות אני כותב קצת במקלעות של שירה וברוב המקומו אני מקבל הערות בקשר ל... אין דבר כזה בכללי התחביר והדקדוק והדגדוג. אם אני לא טועה, מותר להשתמש בהם רק במקרה שרעיון או משפט נקטע באמצע ! והאמינו לי, זה לא פשוט, אני צריך לשכתב את כל המקלעת שלי מחדש בגלל צריכה מוגזמת ב...

fun maker

New member
למה

כבודו חושב שאכפת מכללי הדגדוג? עם כל הכבוד לאקדמיה... עשרת הדברות : "לא תחמוד" , "לא תגנוב" ... "לא תחמוד אשת רעך" (אם בפורום זה עסקינן
) , למיטב ידיעתי גם אלה לא נשמרים. אז מאי נפקא מינה עשרת הדברות מהאקדמיה ללשון? חוקים הם לפעמים געגועים לסדר. אין כמו הכאוס למען הסדר הטוב!

mr_lonely

New member
כבודו רק מאיר את דעתו

עדיין מותר כאן...אני מקוה... וכבודך יכול תמיד...לא להתייחס... לא צריך לעלות לטורים גבוהים...נכון ? לילה טוב

למעלה