גם לי יש שאלה קטנה!

../images/Emo13.gif היה נחמד לשמוע את תגובת ../images/Emo68.gif

המנהלת לסוגיה....

IC4

New member
אני חייב לציין....שפקחתם את עיניי

אף פעם לא השקעתי מחשבה בנושא העילג הזה
באמת אני ממש צוחק לקרוא את השרשור הזה , עוד לא גמרתי אפילו... "להתחשב" מצאנו לנו נושא שצריך להתחשב בו ? אסלה??? all the humanity is flushed into toilet אני בכלל מתענין בשאלה יותר מעיקה בבית שלי האם לסגור את דלת השירותים או לא? גלי אמא מה את אומרת ? את כמו אמי הביולוגית שאובססיבית לגבי זה שדלת השירותים חייבת להיות סגורה? --- בעוד עשרים שנה: מהה??? היתה רק אסלה אחת בשירותים?!?

גלי®

New member
נו , בחייך ,,, מדובר בגברים ,זוכרת?

הגזע הזה שהראש לא מחובר לו ?
חוצמזה , אם לא נשתין ברחיפה , איך נחזק את שרירי הירכיים ?
בהתעמלות , חס וחלילה ?

זהר פלד

New member
נו באמת...

למה שגם נרים וגם נוריד? למה שאתן לא תעשו משהו לפני שאתן מתיישבות? אפאחד לא מבקש מכן להשתין ברחיפה (עד כמה שהעניין נשמע מעניין)... רציתן שויון? תעבדו בשבילו!

Snapple

New member
אם אתם הגברים

לא תפסיקו לטפטף על האסלה כול הזמן ותטרחו אחר כך גם לנגב את הטיפות הצהובות שלכם אולי לא הייתה נוצרת הבעייה. אז אם אנשים רוצים התחשבות אז מה דעתכם שאתם תתחילו להתחשב?

חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif

כמובן בהתעמלות... לי זה קל- אני תמיד משתינה ברחיפה (למה לעזאזל אני מספרת לכם את זה??), ולכן גם את צריכה ללמוד..
|חמץ|

קישקוש

New member
../images/Emo6.gif <מתגלגלת מצחוק> ../images/Emo104.gif

קרעתם אותי! היה שווה להכניס את השאלה! אתם גדולים!

נירש

New member
העניין מצריך הבהרה

אתן "מרחפות" גם בבית? זה נשמע לי תמוה משהו...

katykr

New member
חחחחח...

הרגשתי צורף להצטרף לדיון.... אני אישית "מרחפת" בכל מקום פרט לבית... יש מישהי שלא "מרחפת" בכמות אחרים? זה ממש לא הגייני!

אני מרחפת בכל מקום ../images/Emo68.gif

חחחחחחחחח... זה נשמע ממש מצחיק.. אמממ... קודם כל יותר נוח לרחפ בבית.. אצלי לפחות.. האסלה תמיד קפואה..
בררר... חוצמזה שגם התרגלתי כבר.. ואז גם נוח להיות רגיל לרחפ גם בחוצ- למרות שזו לא צריכה להיות בכלל שאלה. חייבים.. סליחה.. חייבות, לרחפ גם בחוצ..

כי הם לא מסוגלים להשתין בלי להשפריץ

לכל הכיוונים. ועל המושב רצוי הלא לשבת בלי לטבוע בשלוליות שתן של הגבר שהיה שם לפנינו.

פמי בדם

New member
שאלה לחנה

חנה, האם אין פורום בתפוז שמייד נכנסת אליו להגיב, כאשר התחיל שרשור בעל צביון שוביניסטי / פמיניסטי? לא שלא נהניתי מחוכמת החיים שלך.

למעלה