גם לי יש שאלה קטנה!

קישקוש

New member
גם לי יש שאלה קטנה!

למה הגברים תמיד מרימים את מושב האסלה???
דוד| דגל|
(איזה פרצופון ענק!! :) )

Reznik

New member
זה בגלל

שאנחנו הגברים צריכים דברים יותר גדולים בשביל לקלוע לתוכם REZNIKH

את בטח צוחקת... נכון../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo68.gif

*מק
* חחחח... מצטערת.. לא יכולתי להתאפק...
|חמץ|

אם יש לך גברים כאלו

אז תשמור אותם בארגזים. אני לא חושב שהמילה "תמיד" מתאימה בקונטקסט הזה. מסתבר שגברים כאלו הם מצרך מבוקש אצל הרבה נשים ששונאות להרים בעצמן את המושב המלא טיפות פיפי צהובות באמצע הלילה כשלא רואים שום דבר ואחרת הן היו יושבות על זה וזה מגעיל אותן משום מה.

לא כולן יושבות. אבל זה עדיין דוחה.

למה שלא תנקו את זה? או תזכרו להוריד את המושב?
|חמץ|

נירש

New member
למה שלא תזכרו להעלות את המושב?

זה קטע שאני באמת לא מבין. מבחינת הבנות, המושב תמיד צריך להיות למטה, ואם לא - אז הבנים לא בסדר. מה הקטע?

למה? ../images/Emo68.gif

ככה. שים
להסבר. גם הבנים, צריכים להתיישב על האסלה, כשיש להם נאמבר 2. הבנות, מתיישבות בשני המקרים, נאמבר 1 ונאמבר 2
מה שיוצר את המצב, שזה 3 מול 1. ולכן חשוב שאתם- זכרים יקרים, תורידו את המושב.
|חמץ|

סליחה,

אבל נאמבר 1 מצוי יותר מכל שאר הנאמברים האלה ביחד. מה שאומר, נקבות יקרות, זה שהכי פשוט -ובטח לא חשבתן על זה- זה שכל אחד יתחשב בשני. הא, חידוש מאין כמוהו. כשאני נכנס, לאחר מכן אני אוריד את המושב, וכשאת (היפוטתית!!) נכנסת, את תרימי את המושב ביציאתך, וחסל סידור כל השרשור הזה. גם כן, מצאתם לכם על מה לדבר...

גלי®

New member
בוא נתחיל בזה , ששלפוחית השתן

של נשים , באופן עקרוני , קטנה יותר ...מה שגורם להן לפגוש את האסלה לצורך (איך כיניתם את זה ?)"נמבר 1" , יותר פעמים ביממה ...

אבל לעומת זאת,

מבחינה סטטיסטית, גברים שותים (גופם צורך זאת) בממוצע כ-25% יותר מנשים. "מה שגורם להם לפגוש את האסלה לצורך (איך כיניתם את זה ?)"נמבר 1" , יותר פעמים ביממה ..." תכל´ס, גלי, בואי נעזוב שטויות. בואו נפסיק כולנו להתחמק באגואיסטיות שלווה. "וזה אומר שהכי פשוט -ובטח לא חשבתן על זה- זה שכל אחד יתחשב בשני. וואו. להתחשב בשני? לא חשבתי על זה. הי, לא סיפרו לך שאנחנו חיים בעולם פוסט מודרני שבו כל אחד דואג רק לצרכים שלו? אז הריני להודיע לכל הפוסט מודרניסטים, שאם כל אחד ידאג רק לצרכים (תרתי משמע..) שלו, מה שיקרה זה - גירושים. (וזה גם מה שקורה ל-30%...) אז: כשאני נכנס, לאחר מכן אני אוריד את המושב, וכשאת (היפוטתית!!) נכנסת, את תרימי את המושב ביציאתך, וזהו, פתרנו את ה"בעיות". חג שמח שיהיה לכם.

קודם כל, גלי™ לא כותבת שטויות.

תדבר לעניין, בבקשה. האנשים מתעסקים פה בחרא אבל הם מאד רציניים ונחמדים - בבקשה תכבד את דעותיהם גם אם הם מעצבנים לך את הרשתית. דבר שני, יש יותר מ-30% זוגות מתגרשים, מה שהופך את שאלת המושב לפחות מעניינת לעומת שאלת ה"למה בכלל מתחתנים" אם כל זוג שני מתגרש, ואחוז ניכר מהיתר סובלים בשקט. ובכלל ובלי קשר: לא תחסום שור בדישו. לא שור ולא עוף תופיק. בברכת בור ושור, שמשון הגיבור.

../images/Emo4.gif למה שאעשה את זה? ../images/Emo68.gif

למה שאני ארים את המושב בשבילך, אם אחרי זה (בוודאות), אני אכנס שוב, מיד אחרי זה, ואצטרך להוריד את המושב..? זה לא יוצר הגיון. אני מעדיפה להישאר אגואיסטית..

שני דברים:

דבר ראשון, שמשון, הכל בחברות. אם שמעת טון אחר מהדברים שלי- אז אני מודיע לך, שהכל ברוח טובה. ולך, מסניפה - כמובן שאני יכול להגיד בדיוק אותו הדבר רק מהצד שלי, ואז עם מה נשארנו? מה הרווחנו? גם זה לא יוצר הגיון.

קישקשתא

New member
הרעיון

בשינוי סטטוס האסלה הוא כמובן ליצור אחידות - כך שכולם ידעו למה לצפות כשיכנסו לחדר ההוא גם בחושך ומתוך שינה ויוכלו לפעול בהתאם (להתיישב, לרחף או להרים). אומנם התפתח כבר דיון ערני, עם זאת רציני להוסיף כמה הערות.. ידוע שסטטיסטית בנות/נשים קמות באמצע הלילה ב-78% יותר מבנים/גברים בכל העולם* ולכן יצירת האחידות מתוך התחשבות בהם, שבאה בנוסף לעובדות ולהסברים בנוגע לסטטיסטיקות השימוש ב"אסלה ישובה"** מבהירות מעל לכל ספק את הצורך בהורדת האסלה שאנו בהתחשבות אין קץ קוראות לו "להתחשב"... קישה * ישראל מתקרבת לסטט´ בעולמית וממוקמת באחוזון 77% ** נמצאו עדויות ווידויים של גברים שחלקם עושים שימוש בשירותים בישיבה גם ל-"number 1" בפרט בשעות הקטנות של הבקר או עם ההתעוררות, מה שרק מחזק את התיאוריה

להתחמק תמיד אפשר..

דבר ראשון, לא. לא ידוע... דבר שני - אפשר להדליק את האור. דבר שלישי, מול העדויות האלה קיימות כל אותן אשר עושות זאת ברחיפה, כלומר - הרוב הגדול כלל אינו משתמש במושב. ולכן.. ואפשר להמשיך בזה עד אין קץ. אבל זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא: שכל אחד פשוט יתחשב בשני, בלי לעשות שיקולי תועלת מול עלות, בלי לחשב אחוזים וסטטיסטיקות, ובלי כל מיני תיאוריות משונות. מה, זה כל כך עניין של משחקי כבוד? לא עברנו ת´גיל?
אז פשוט - להתחשב. קאפיש?

קישקשתא

New member
אתה בכלל לא מבין

פתחתי והסברתי - הרעיון הוא באחידות. להכנס לחדר ולדעת באיזה מצב האסלה. ככה שלא צריך להדליק את האור או לחשוב או ידיים פנויות או משו. הרעיון הוא דווקא למצבי לחץ. ליצירת טבעיות דווקא בבית. כזו שלא כוללת שאריות של מישהו אחר. להתחשב זאת מילה יפה וכל כך לא רלוונטית פה שזה מגוחך. תנסה לקרוא מה עונים לך ולא לחזור ולצטט את עצמך שוב ושוב. ורובנו לא מרחפות בבית תודה רבה. קישה (שבכלל גרה לבד ואין לה בעיות כאלה)

פגעסוס

Well-known member
רעיון נחמד שהועלה פעם...

המושב של האסלה יהיה למטה, כאשר גבר נכנס לשירותים הוא עומד מולם, לכן כל מה שצריך הוא לשים דוושה קטנה היכן שהוא שם את רגליו כך שכשהוא ידרוך עליה מושב האסלה יתרומם
(ולידיעתכם יש כבר פטנט רשום... לא שלי לצערי
) GYXOIO

אבל מה זה עוזר לגבר

לדעת באיזה מצב האסלה? שהוא ידע שהוא כל הזמן צריך להרים ולהוריד ולהרים ולהוריד אותה? זאת אומרת שהוא כן צריך לחשוב, וידיים פנויות, והכל. ועניין ההתחשבות אוהו קשור, כי צריך להתחשב (הפתעה!) גם בצרכיו של הגבר... (למרבה הפלא - גם לו יש כאלה) ואיפה שהוא בשרשור אמרו לי דווקא שרובכן מרחפות...

פרינץ

New member
מה זה עוזר לגבר?

שאלתך ה...... מזכירה את בעל הכלב שהתפלא מדוע מוטרדים בני האדם מכך שכלבו עושה את צרכיו על המדרכה , האם יצא לך כבר פעם לדרוך על מנה כזו? אם לא ," אז לא היה לך מזל ".

למעלה