גם לאכול אסור לנו?

ולא להסתכל לאנשים בעיניים

ואם עובר מישהו מוכר להסתכל לצד השני. תמיד אפשר להכחיש שזה היית אתה. יש המון כפילים בעולם...

nini132

New member
דווקא

אני הזמנתי נסקפה אחרי מנה בשרית, קיבלתי בלי הערות מחכימות עיניים. ועוד הייתי ב`שחור לבן`/tapuzforum/images/Emo197.gif

Namespace

New member
אני חושב שהייתי מתבייש להזמין

לא התביישת? לא בגלל ההזמנה, אלא בגלל הסיטואצייה

nini132

New member
כבר מזמן

החלטתי לשים ז על העולם... רציתי קפה, שיזנקו לי כולם

בדרכ זה לא שמה שאתה צריך

עכשיו זה נס אלא שעושים סוג של דוקא. יש לי חברה דתלש`ית שקבוע אחרי העוף אוכלת שוקולד זה סתם דוקא מטומטם של כאלו שלא הישתחררו עדין מהדת

מורדת, את כל כך טועה

כל עוד את במעטה הדתי / חרדי טועמת מפה ומשם בציבור, ינעצו בך עיניים, ואולי אף יעירו את תשומת ליבך כשיחשבו שלא שמת לב, מכוונות טובות, ממש כשם שאם יפול לך הליפסטיק מהתיק ויעירו לך על כך, לטובתך. דווקא לא הייתי מאשימה, את האנשים החילוניים המסתובבים בינותינו, הם אלה הראשונים שאם תאמרי להם, איני מאמינה, או אני נטשתי את הדת, הם יקבלו אותך בהבנה ובסלחנות. נסי פעם הבאה כשמעירים לך לומר בפשטנות: אני לא מאמינה. ותראי מה התגובות. אני רואה איך סביבי, חילונים שקולטים אותי מגיבים בתחילה בתמיהה ואחר כך שמחים עבורי, על האומץ לבחור בנקודת חיים הכי סגורה, וליישם את הבחירות. איך אמרה לי נערה יפה בעבודה היום: איזה כיף זה להתחיל חיים חדשים - באמצע החיים! > יהיו גם קרציות, מבטיחה! >

פעם אחת ניסיתי את זה

היתי שתויה כהוגן ושני גברים שבאו מולי התחילו לדבר איתי ואיך זה שאני חרדית ושותה ומשתוללת שאמרתי להם שאני רק מכבדת ולא באמת חרדית הם היסתכלו עלי כאלו דעתי הישתבשה עלי קשה להם לקבל אתזה הם לא קולטים תמצב

אגס 10

New member
את מזכירה לי משהו נחמד

לפני כמה ימים הייתי באיזה אירוע שכל מי שראה אותי שם הרים גבה,כשהסתיים האירוע עצרתי מונית איך שנכנסתי הנהג מתחיל לברך לי את ערכים ואז אני קולט תוך כדי שהוא בטוח שאני מערכים ולכן אני שם... החלטתי שאני משחק אותה תמים וזרקתי לו שערכים לדעתי כלומניקים ואין להם שום תשובה לשאלות ששואלים אותם אז הוא שואל אותי רגע אתה לא מערכים עניתי לו אני עושה בחיים דברים קצת יותר רציניים ממה שעושים בערכים הנהג כמעט התנגש ברכב שלפניו מרוב תדהמה ועד סוף הנסיעה היתה דממה...

מוכר, ואפילו הפסיק לעצבן אותי כבר.

בפעמים הראשונות שנתקלתי במלצר/מארחת בכל מיני מקומות ש"הזהירו" אותי כי המקום לא כשר, זה הרגיז. אבל התרגלתי. כשהזמנתי פעם בורגר עם פירה במסעדת טריפה כל שהיא והמלצר אמר שהפירה חלבי,לא הבנתי את זה כקטע של כשרות אלא של רגישות ללקטוז..

נטילת ידים בעשרה בטבת

בעשרה בטבת רכשתי לי בקפיטריה סנדוויץ'. המוכר אשר כיפה סרוגה לראשו, התנדב להדריכני אחר כבוד אל ברז המים אשר קיים בו נטלה. לא זכיתי אז להבין, אם אני קונה בצום אוכל - למה הוא חושב שאני מחפש לצנן את ידי קודם הסעודה ביום סגרירי.

אני מכיר אנוס

שנראה אם אימא של הדוסים,שנכנס בפסח לטיב טעם וקנה פיתות.קמה שם סערה,עד שהזעיקו את מנהל הסניף.אז הוא אמר לו שהוא קונה בשביל הפיליפינית של סבתא שלו... אני דוקא מופתע כל פעם מחדש מאיך שחילונים מקבלים את השונה בטבעיות.

למעלה