גם זה קורה

MARCKO POLO

New member
גם זה קורה

היא ישראלית שגרה בניו יורק ומסתובבת בעולם, אני תושב מקומי שפגש אותה באקראי ברשת באחד האתרים העיסקיים, שיחה תכליתית בענייני עבודה ואז ללא כל התרעה היא שואלת: "תגיד, אתה מתעניין רק בעסקים?" נו אז מה הייתי צריך לעשות? לבקש אותה לקרוא את הפוסטים בקומונות ובפורומים שאני חבר בהם? אז עניתי: "מה פתאום, יש עוד המון דברים שמעסיקים אותי" כמעין תשובה חמקנית.....אבל היא אישה מנוסה ולא נותנת לי לברוח: "אתה מתחיללהישמע כמו בעלי, אני רוצה משהו חדש".... "כמו מה? אני שואל" ומתחיל להבין לאן השיחה זורמת ומהרהר ביני לבין עצמי כמה אינפורמציה יכולה אישה להעביר בכל כך מעט מלים...היא עונה: "ת'אמת יצא לי לראות אותך באיזשהו כנס ועכשיו הגיע אלי כרטיס הביקור שלך וקישרתי בין השניים! אני מחר בעיר שלך, מה דעתך שנאכל צהריים יחד?" ACT II היא הגיעה לקניון שקבענו, שעת צהרים מעולפת אבל היא בופעת מליון דולאר רעננה וריחנית, מזמינים את המנה האהובה עליה ומנשנשים, חילופי מבטים ומלים, היא דואגת להדגים שהלשון מספיק ארוכה גם לאיסוף הפרורים שנוחתים הכי רחוק מהשפה העליונה שלה, כאשר מבחינה האישה היפה והמטופחת הזאת שאני עוקב בהשתאות אחרי לשונה היא שולחת אצבע שובבה לסנטר שלי ומקלפת משם שארית של עלה חסה ואומרת, וב לשם אני יכולה להגיע רק ככה...בנתיים, ושולחת רגל מלטפת מתחת לשולחן שמתחפרת לה בין שולי מכנסי המחוייטות לקצה העליון של הגרב שלי... "אני נשארת בעיר לעוד שתי לילות" היא אומרת ורושמתלי את נקודות הציון על כרטיס הביקור שלה. ACT III וחצי 21:00 אני בדרך לתחנת דלק, מתקשר לנייד שלה ושואל אם אפשר לענות לה עכשיו על השאלה הראשונה היא אומרת שאין צורך כי הבינה שאני מתעניין גם בקילוף חסה מהסנטר ובקיצור שואלת "אתה בדרך?" מגיע לחדרה, היא פותחת את הדלת שרק חלוק רחצה ורוד סביב גופה השנהבי, מתנשקים בלי כל הודעה מוקדמת וצונחים למיטה הצחורה, פרט לנשימותינו ואיוושת המזגן נשמעת רק מוזיקה סינית חרישית ברקע כשאנו שוקעים להתעלסות תשוקתית..."תבוא גם מחר" .... פינאלה@@ איזה תורים ארוכים יש בתחנות דלק....שלוש שעות למלא מיכל דלק אחד? מה כולם ממלאים בלילה?
ומחר? באיזה תור אני אעמוד מחר? שלכם, מרקו

ben 911

New member
כנ"ל מרקו, אחזור בהקדם. ../images/Emo45.gif

קצת ממהר.. כשאשוב אקרא בעיון.

גאיה ק

New member
לא מפסיק לקרות../images/Emo6.gif

אבל עדיין לא קיבלתי תשובה על האם היו גם עסקים?

למעלה