לכולן
תודה.
קראתי את כולכן, ברגעי הפיכחות המועטים שהיו לי שם במיון.
הנסיעה הספציפית הזאת הייתה דבר טוב, החלטה חיובית של לדאוג לעצמי ולא להכנע ללמשוך עד הבוקר או לחשוש מהקיטורים של ההורים.
או שהתייבשתי או ששתיתי יותר מדיי (אולי פשוט מזג האוויר הכניע אותי)
אולי אלו ההקאות שאני לא רגילה אליהן(כי הרגשתי לחץ מטורף בתוך הגולגולת, בראש- שיכל להגיע גם מהעלאת מינון מהירה מדיי של התרופה שלי)-
התחיל לי כאב ראש לפני שלושה ימים שרק התגבר והתגבר לרמה שאתמול לא יכלתי להרים את עצמי מהמיטה, גם לא לשירותים.
נסעתי למוקד, חרף הקיטורים של ההורים, שבינתיים חזרו מהחופשה שהם היו בה("איזה כיף לחזור הביתה", "אירגנה לנו חופש זאת" ועוד כאלה)
נסענו למוקד, כי עדיין לא הספקתי אפילו לחזור לבית שלי. במוקד הפנו אותי למיון- ושם נשארתי בלי יכולת להרים את עצמי עד עכשיו, בלי שאיזושהי תרופה תצליח להוריד ולו במעט את כאב הראש/עין שבינתיים התחילה לדמוע מהכאבים ובמקביל דבר לא הצליח להעלות את לחץ הדם(שגם אם הוא נמוך/לא תקין, ממה שהבנתי אמור לעלות עם עירויים).
מה שכן, היחס של האחיות במיון מזעזע. "אנחנו לא משחקות"(בזמן שהן מעבירות חוויות על מה הן עשו בערב הקודם ועם מי או כמה נמאס להן מהמקום הזה וכמה "הלוואי, אמן!!" שהמיון הזה יישרף כבר- מול מטופלים?), "לא, אי אפשר לשכב"- כשנכנסים אנשים על סף עילפון, בוכים, מדממים וקשישים.. "לא משחקים, לא משחקים ו"אל תרימי עליי את הטון" הזה שכ"כ מקטין את מי שמולן- בזמן שאפשר להתייחס בצורה עדינה ואנושית יותר..)
לפני מספר שעות שחררו אותי, כי הרגשתי טוב יותר וכבר לא יכלתי להיות שם יותר.
אני מתאוששת, אוכלת(מכריחה את עצמי, נקרעת בין "מה זה יותר מדיי, מה זה פחות מדיי")
ומנסה לא לבלמס.
תודה לכולכן.
תזכורות קטנות לשמור על הגוף שלי או לפחות לא לפגוע בו בכוח.
תזכורות קטנות שגם יש מי שאכפת לו.
תודה, בנות.