יש לי מסן!! 1shay14@walla.com
פ פסטיגליסט New member 29/3/08 #10 ואל תבכי ילדה... ../images/Emo79.gif יואו שניצל המטורפתתתתתתתתתתתתת הילדה הכי מצחיקה שאני מכיר! בזכותה אני יודע שוווו זו מילה בעברית! ושניצל... מה? זל טוב!
ואל תבכי ילדה... ../images/Emo79.gif יואו שניצל המטורפתתתתתתתתתתתתת הילדה הכי מצחיקה שאני מכיר! בזכותה אני יודע שוווו זו מילה בעברית! ושניצל... מה? זל טוב!
N namnamBG New member 29/3/08 #37 אני לא מכירה אותך...../images/Emo107.gif אבל ממה שאת כותבת אני מבינה שאת ילדה מאוד מצחיקה ויצירתית...
אני לא מכירה אותך...../images/Emo107.gif אבל ממה שאת כותבת אני מבינה שאת ילדה מאוד מצחיקה ויצירתית...
M Miss Roni New member 29/3/08 #48 שניצל ../images/Emo3.gif אני גם לא מכירה אותך מספיק אבל את נראית ילדה נחמדה ומצחיקה
Y Yarinv New member 29/3/08 #57 ילדה הזויה../images/Emo6.gif טבעונית שמתלוננת שיש על הפיצה שלה בטעות חתיכת בשר בעוד שהפיצה עצמה היא עם גבינה
ילדה הזויה../images/Emo6.gif טבעונית שמתלוננת שיש על הפיצה שלה בטעות חתיכת בשר בעוד שהפיצה עצמה היא עם גבינה
ז זאתי בפיגמה New member 29/3/08 #65 XDDDDDD חששוני כי נפלה בידיך טעות *גבינה. לא בשר. כי אם זה היה בשר זה לא היה מצחיק, ואם כן אז זה לא היה מצחיק בגללי.
XDDDDDD חששוני כי נפלה בידיך טעות *גבינה. לא בשר. כי אם זה היה בשר זה לא היה מצחיק, ואם כן אז זה לא היה מצחיק בגללי.
C CrazyPenguin New member 29/3/08 #63 את שניצל!../images/Emo191.gif מזל טוב שנציל! את ילדה משוגעת וזה טוב...זה מאוד טוב... ואני רוצה את העיניים שלך..
את שניצל!../images/Emo191.gif מזל טוב שנציל! את ילדה משוגעת וזה טוב...זה מאוד טוב... ואני רוצה את העיניים שלך..
E edens 114412 New member 29/3/08 #91 שניצל!/tapuzforum/images/emo13.gif את ילדה מצחיקה ונחמדה אני שמחה שהכרתי אותך למרות שראיתי אותך פעם אחת מקווה שניפגש עוד עדן.
שניצל!/tapuzforum/images/emo13.gif את ילדה מצחיקה ונחמדה אני שמחה שהכרתי אותך למרות שראיתי אותך פעם אחת מקווה שניפגש עוד עדן.
V viRus פילוס New member 29/3/08 #96 אני לא מכיר ממש..../images/Emo108.gif אבל את נראת לי ילדה חמודה ומצחיקה..
ז זאתי בפיגמה New member 30/3/08 #128 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זאת היתה אחת הועידות הכי קורעות שהייתי בהן בחיים שלי.
G go goldi New member 29/3/08 #101 ../images/Emo60.gifאת נסגדת! יש לך עניים יפות, את מצחיקה והזויה ואת יפה. וכמובן גם שיגעת את לינוי! (אבל את בסדר יחסית לפריקים שהפחידו אותה )
../images/Emo60.gifאת נסגדת! יש לך עניים יפות, את מצחיקה והזויה ואת יפה. וכמובן גם שיגעת את לינוי! (אבל את בסדר יחסית לפריקים שהפחידו אותה )
ז זאתי בפיגמה New member 30/3/08 #132 ../images/Emo9.gif שיגעתי את לינוי? לא שמתי לב מה גרם לה להשתגע בגללי?
G go goldi New member 30/3/08 #176 ../images/Emo60.gifהקטעים ההזוים שלך ששיגעת את המוכר של עולם המלקשקים ושרצית לקנות את כל עולם הפיות בעצם לא ממש שיגעת, אבל ממש שיעשעת אותה
../images/Emo60.gifהקטעים ההזוים שלך ששיגעת את המוכר של עולם המלקשקים ושרצית לקנות את כל עולם הפיות בעצם לא ממש שיגעת, אבל ממש שיעשעת אותה