שייך*
N NoGoSh New member 30/3/08 #211 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif חח אוותך אני מכירה D: וווואתה האח הגדווול הכי טוב בעוולם וחמממוד ויפה והכל חח אין עעליך D:
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif חח אוותך אני מכירה D: וווואתה האח הגדווול הכי טוב בעוולם וחמממוד ויפה והכל חח אין עעליך D:
B B o N u s New member 29/3/08 #19 ../images/Emo26.gif אני לא ממש מכיר אותך, אבל את נשמעת ילדה נחמדה מאוד (-: טל
C CrazyPenguin New member 29/3/08 #60 את נועם!../images/Emo191.gif ויש לך שם של מישהו כוסון מהישרדות! ולכן צריך לסגוד לך!
ז זאתי בפיגמה New member 30/3/08 #164 |נדחפת| את מדברת עם עצמך? סתם, אבל אם תביאי לקרלו תמסן במסר [חע, חרוז] אני מניחה שהוא יוסיף אותך ותחיו באושר ועושר.
|נדחפת| את מדברת עם עצמך? סתם, אבל אם תביאי לקרלו תמסן במסר [חע, חרוז] אני מניחה שהוא יוסיף אותך ותחיו באושר ועושר.
ד דנדוןXD New member 30/3/08 #146 אתתת אינני מכירה אותך אך לפי מה שאני רואה בפורום את ממש נחמדה ומצחיקה!!!!
B B o N u s New member 29/3/08 #22 אתה וירוס! פילוס! חחחח סתם... אני גם אותך לא ממש מכיר.. אבל יש רושם ממש נחמד עלייך! נשמע שאתה ילד ממש ממש נחמד! טל
אתה וירוס! פילוס! חחחח סתם... אני גם אותך לא ממש מכיר.. אבל יש רושם ממש נחמד עלייך! נשמע שאתה ילד ממש ממש נחמד! טל
C CrazyPenguin New member 29/3/08 #62 אתה...../images/Emo191.gif בנאדם משעשע מאוד שמסתבר שיש לך בעולם שלך אותי את ליאל ואת מיכל כחברים XD כמה נחמד!
אתה...../images/Emo191.gif בנאדם משעשע מאוד שמסתבר שיש לך בעולם שלך אותי את ליאל ואת מיכל כחברים XD כמה נחמד!
ק קרלו איזה מ ל ך New member 29/3/08 #109 שי? ../images/Emo12.gif אחלה ילד DD: ואתה נורא נחמד DD: יש לך מסן?