גם אני רוצה.

Witchcrafts

New member
גם אני רוצה.

כל פשעי היה שלכבוד הכנס טרחתי להציץ פה על מנת להתעדכן. אני כה מצרה על החלטתי זו... כיוון ש, ובכן, איך אתנסח בצורה עדינה? מרמרתם אותי רצח. אני שבו"זה, ואפילו לצבא לא היה את הכבוד (המפוקפק) לגרום לי לחוש כך! לא נותר לי אלא לדרוש פיצוי; פיצוי כספי ונפשי, כמובן. דגש על הראשון, כי אז לפחות אוכל לייבא מיפן תחפושת שתגרום לעיניים של כולכם לצאת מהחורים, תוך כדי שאתם מנחמים את עצמכם עם קלישאות כגון "נו, אבל היא קנתה את זה! לא שווה כלום, את התחפושת שלי הכנתי לבד. אין עליי". א־הא, תמשיכו לנהל קמפיין שכנוע עצמי, זה לא יע– רגע, איפה הייתי? אה, כן. בושה וכלימה מה שהולך פה! אני קוראת לשים אזהרה בראש הפורום בנוסח "אמנם הקריאה כאן אינה מותנת בהגבלת גיל, אך אין אנו נושאים באחריות כזו או אחרת הנובעת מהתכנים" ורצוי שעה אחת קודם. מסירה את הכובע ובתודה מראש כרות, חסרת תחפושת.

innocence

New member
אין מה להתמרמר.

זאת אומרת, כמובן שיש, תמיד יש, אבל זה לא העניין P: לתפור זה עניים פשוט יחסית. צריך רק את הבסיס ומכאן השמיים הם הגבול! זה רק עניין של ניסוי וטעייה (והרבה טעייה XD) אבל בסוף זה עובד:) אם זה מעודד אותך, תסתכלי על כל האנשים בפורום שעד לא מזמן היו קונים את התחפושות שלהם והיום מכינים הכל לבד - גם את יכולה! עד לפני שנתיים בערך אותו המצב היה גם אצלי, ומאז שעינב נתנה לי את הבסיס להוצאת גזרה, אני מכינה הכל לבד:) אז נכון שהתחפושות הראשונות יוצאות לא משהו מבחינת גימורים, ואפילו גזרה וצורה, אבל עם הזמן משתפרים! זה רק עניין של כוח רצון. אגב, יש לך עוד זמן עד פורים P:

Witchcrafts

New member
נה,

העובדה שמההתבוננות בתוצרים פה אני יורקת גיצים ומזילה ריר בנוסף לעשן שיוצא לי מהאוזניים, לא מעידה בהכרח שאני מתכוונת להתחיל במלאכת יד. חלילה. העניין מצריך יותר מדי זמן והתעסקות בפרטים הקטנים. אני בתקופת התנוונות ואין לי כל כוונה לצאת ממנה. אע"פ שזו לא היתה כוונתי או מטרת השרשור, אני מעריכה את ניסיון העידוד שלך ומודה לך על כך. אין לדעת, אולי עוררת השראה בקורא סמוי~ P-:

innocence

New member
גם אני הייתי כזו P:

על מי אני מנסה לעבוד? אני עד היום כזו! מתבאסת שהתחפושות של כל מיני קוספליירים ממש אומפג, אבל עצלנית מדי כדי להשקיע כל כך הרבה בעצמי, אה, וזה גם יקר P:

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif רר ><

שבאה בצורת הבעת קנאה יחודית ושפה ספק מליצית. (אני אשתוק עכשיו
)

CibiHeart92

New member
כן זה גם מה שאני חשבתי XD

כנראה יש לי טראומה מהעבודה מזה שאנשים דורשים פיצויים על דברים

Witchcrafts

New member
דילמה:

החלטתי לרכוש פאה מאיביי כחלק מתחפושת לא מוגדרת (אך עם זאת מגניבה למדי) שאאלתר מפריטי לבוש שלי (כי יש לי אחלה מלתחה. כן, כן). הבעיה היא שבעקבות ניסיון שיש לי עם חנויות מסין / מהונג קונג, אני בספק רב שהמשלוח יגיע בזמן עד לכנס (רצוי עד ל-25, אפילו), ודווקא מהאיזורים הללו הפאות שאני מזילה עליהן ריר. אם עד כה לא הזיז לי תוך כמה זמן החבילה מתקבלת, הזמן הפעם כן דוחק בי. אשמח להמלצות מניסיונכם על מוכרים שההזמנות מהם הגיעו בפרק זמן של לא יותר משבועיים. ושהמחיר (כולל משלוח) הוא בסביבות מאה ש"ח. קיימת חיה כזו? יבורכו המושיעים!

CibiHeart92

New member
הבעיה היא

שלא משנה כמה הסינים הארורים האלה יתחייבו תמיד יהיו איתם בעיות מכס, חוסר בסימוכין שגורם לפאות להתקע גם קרה למישהו שהפאה לא נשלחה למרות שהוא הזמין אותה לפני שלוש שבועות ואז פתאום הוא גילה שהחנות נסגרה למרות שהם כבר לקחו ממנו כסף..... את תמיד יכולה לבקש אקספרס, אבל, כסף X:

Grell

New member
אהא, אבל!

קוספלייוויג למשל, את מקבלת מהם פאה שבועיים אחרי שהם שולחים אותה. וכמו שנאקו אמרה, אקספרס... אני מניחה שמשם תוך שבוע היא אצלך כבר.

Witchcrafts

New member
אקספרס זה תוספת של 20$, או משהו כזה, לא?

ואז זה כבר יוצא יקר מדי / בא על חשבון הפאה. אין לי אפילו כוח לנסות ולנהל תכתובת עם המוכרים על כך שהעניין בהול, כי אני מראש יודעת שהם יגיבו עם "Yes, yes, wig. thank you". מעניין אם הם בכלל טורחים לקרוא את התוכן של ההודעה או שהם מוותרים מראש. לא אתפלא אם מדובר בקונספירציה שלהם כדי להתחמק מכאבי ראש.

HetareFlora

New member
אני אוסיף ואומר

שזה בעייתי בזמן הזה של השנה להזמין פיאה והיא לא תתעכב, להרבה חנויות יש עוד עומס מתמשך בגלל חג המולד [כן, כן, עדיין]. אם מגיע משהו בזמן יש לך מזל. X:

Witchcrafts

New member
אם כך, אולי למישהי מכן יש פאה ורודה, ארוכה?

שאינה בשימוש, כמובן. אני מוכנה לשלם. |נואש| מחר בבוקר או במוצ"ש אחפור בחנויות בעיר. אע"פ שאני נורא בספק שאמצא את מבוקשי, לפחות אדע שניסיתי. מקסימום, אבצע הזמנה ביום ראשון מאיביי ואקווה לטוב. |עוד יותר נואש| אעדכן ואקטר כשיהיו התפתחויות נוספות. בינתיים, תודה לכולכם!

SunsRequiem

New member
אני הזמנתי מChina Wig

ותוך שבועיים וחצי הפיאה חיכתה לי בדואר. כך שזה גם תלוי במזל. רוב האנשים שאני מכירה שהזמינו קיבלו את המשלוח תוך שבועיים-שבועיים וחצי. אבל תמיד יש סיכוי שמשהו ישתבש בדרך...

למעלה