גם אני רוצה|פטיש

גם אני רוצה|פטיש

גם אני רוצה ללכת להופעת הבכורה בקיסרייה!!!!!!!!1 אבל אני לא יכולה...... זה יוצא לי יותר מידי כסף..... אין לי אצל מי לישון באיזור אז אני צריכה לישון אצל בת דודה שלי בהרצלייה... וההופעות בקיסרייה הן במוצאי שבת כמעט תמיד (בעצם, נראה לי שתמיד...) ואני שומרת שבת ככה שבנוסף לכסף של הכרטיסים, ושל הנסיעות אני צריכה לשלם עוד 175 ש"ח למונית שתבוא ללאסוף אותי ישירות נהרצלייה לקיסרייה ולהתחבט בשאלה כול הדרך- נגיע בזמן או לא נגיע!!!!! וברור שנגיע (הגענו בזמן שנה שעברה) אבל המ נגמרת ההופעה ונחשו מה...? שום דבר לא השתנה עדיין אין אף אחד שיארח אותנו ושוב צריך לבזבז 175 ש"ח למונית חזרה להרצלייה... שלא לדבר על עוד 30 ש"ח לחזרה לאשקלון..... עצות אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dor K

New member
תשמעי...

אם הייתי נוסע באוטו שלי, הייתי לוקח אותך, אבל אין לי, לצערי, אפשרות...
אבל המון אנשים מכאן הולכים להופעה, אולי מישהו יוכל להקפיץ אותך? תעזרו לה, מי שיכול.

B a m b i

New member
יש הופעות

גם במקומות אחרים. ולמרות שקסריה זה ה....שיא, עדיין אפשר להתנחם בהופעות שבמקומות קרובים יותר אלייך, ואם את דתיה אז יש הרבה מההופעות בימי חמישי ולא בשבת. מה שמזכיר לי שלפני שלוש שנים הלכתי עם חבר להופעה בקיסריה ושבת יצאה מאוחר (היינו גם דתיים אז), אז היינו כל השבת במלון בנתניה ואכלנו שניצלים קרים, וישר עם צאת שבת (טוב אולי דקה קודם) טסנו לאוטו והגענו בזמן להופעה... איזה כיף היה. <במבי נוסטלגי>

זה לא מנחם...../images/Emo7.gif

אני ממש ממש ממש עצובה... אני יודעת שיש הופעות במקומות אחרים.... יש פה את הבריזה וההופעה היא במרחק של 10 דקות הליכה מהבית שלי.... אבל עדיין אני רוצה קיסרייה.... ובמבי גם לי היה סיפור דומה (כתבתי אותו פה בפורום איפהשהו...)... ו..אגב...- אני לא דתייה, אני שומרת שבת... וכן, יש הבדל, גדול!!! שבת שלום לכולכם ו-
גדול למנחמים אותי.

CrANcH

New member
הופעה בראשון לציון?

שלום הייתי שמח לדעת אם שלמה יופיע במהלך סיבוב ההופעות בראשון לציון. תודה, משה

רציני20

New member
הלוואי שהוא יופיע בראשון לציון

אבל לא נראה לי... כי זה או שהוא מופיע בקיסריה בחוץ... או בצוותא במקום קטן ואינטימי.... הלוואי שאני טועה והוא יופיע כאן..................

שייני

New member
אולי אוכל לעזור עם הנסיעות ../images/Emo141.gif

צרי איתי קשר במסרים

למעלה