גם אני פורש מהמשחק

grinberg

New member
גם אני פורש מהמשחק

לא ייתכן שבשביל טעות קטנה של מוות יירד לי 10% של נקודות נסיון מה שלוקח לי להשיג מעל שעה שלמה. ומה שהכי מעצבן הוא שלאחר שאתה מת אתה יוצא שוב לקרב מבלי לשים לב שה-HP שלך הוא נמוך מאוד, ותוך דקה אתה מת פעם נוספת ומאבד עוד שעה של עבודה אינטסיבית. אין טעם להגיע לכאלה עצבים ממשחק מחשב. אני גיימר כבד ומשחק בהמון משחקי רשת. לא נתקלתי עדיין במשחק שיכול לבאס אותך ברמות כאלו.

כמו באמוריה

מתתי שמה מהחזירים ואז ירד לי 10% ואז חזרתי לאותו מקום ושוב מתתי ופעם השלישית שמתי שיכוי וברחתי משם :X

SimsY

New member
למה ההיסטריה ??

זה סופר הגיוני החוק הזה אל תלחם עד שאתה מגיע בדיוק ל-10 HP, כבר כשאתה רואה שאתה נמוך תיקח שיקויים - נגמר לך ? תפסיק להלחם ותלך לקנות עוד. אף אחד לא מכריח אותך לשחק - אף אחד לא מוריד לך אחוזים בכח, כדאי שתזהר כי אחרת המחיר כואב. ומוות זאת לא טעות קטנה - על טעות קטנה לא יורד כל החיים, אם ירד לך כל כך הרבה שכל ה-HP ירד לך זאת הייתה שרשרת של טעויות. וצריך להגיד תודה שזה עוד ככה - במשחקים אחרים על מוות המחיר הרבה יותר גבוה.

idoh1

New member
קוסמים כאשר הסקיל של הפיה ניגמר ואתה נגד מיפל

מפלצות חזקות אז אתה מת ממכה אחת שלהם זה לא ממש טעות גדולה זאת חוסר תשומת לב מצד שני יורדים רק 6% וחץ מיזה אני מסכים איתך לחלוטין אבל זה מה שנותן לך את היתרון על פני הנובים - שהם מתים יותר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifזה הייתרון בלהיות עבודה עם LUK

לי יורדים אולי 3-4% חיחי..^^ ואני גם לא מתה כלכך הרבה פעמים..^^ [מסביר את חוסר הכסף שלי, כל הכסף הולך לשיקויים@.@"" אבל היי זה שווה את זה..=]

miss_t

New member
מה 3%, 1%-2% ../images/Emo12.gif

(טוב זה מגיע עד 5% לפעמים אבל ממש לא יותר מזה)

ווינגז

New member
זה באמת מתסכל.

דבר ראשון, נסה להרגע ולנשום עמוק. קורה שעושים טעויות וקורה שמתעצבנים, אבל לא בטוח שזו סיבה לפרוש. כשאני נכנסת לשחק, אני מכינה את עצמי למין מצב אחר של תגובות - יודעת שיכול להיות שיקרו מצבים שיכולים לעצבן אותי, אבל יודעת גם שאני נמצאת במשחק בשביל הכיף, ואף אחד לא מכוון אליי אקדח ומחייב אותי להמשיך לשחק כשאין לי מצב-רוח מתאים או כשאני צריכה הפסקה. כולנו פה כדי להנות, ובדיוק בגלל זה צריך להכין את עצמך ל"כוננות ספיגה" - להנות גם ולמרות שיש דברים לא מתוכננים שקורים. דוגמה קצת אחרת, אומנם, אבל על אותו העיקרון: הרבה אנשים במשחק מתעצבנים מאוד כשיש Jump Quest שהם צריכים לעשות, ומתוסכלים, כועסים ועצבניים במהלך הניסיון לסיים אותו כבר.
הקטע הוא בדיוק לדעת שלא צריך להתעצבן מזה, למצוא שיטה להנות מזה ולהפיק מזה כיף. נכון, במייפל צריך לשים לב להרבה דברים במקביל, ואני בטוחה שלכולם קרו מצבים בהם הם לא שמו לב למשהו ומתו בדיוק בזמן הקצר של חוסר העירנות. מה שכן - אחרי שכבר עושים את הטעות הזו, קשה לעשות אותה שוב.

למעלה