גם אני עשיתי קניות....

גם אני עשיתי קניות....

אז ככה.... אתמול הסתובבתי בת"א ולהלן כל הרשימה....: באלנבי ב-גולברי- יש מכנסיים מאוד נחמדים... בגזרות מתרחבות ורגילות עד מידה 48 וג'ינסים עד מידה 50. אומנם יש על הג'ינסים קצת יותר מדיי קישוטים לטעמי - אבל הגזרות לא נמוכות ולא גבוהות... יש עכשיו מחירים יותר נוחים מבדרך כלל - שווה לבדוק. אני קניתי ג'ינס ומכנס שחור מאוד מתרחבים. במשביר בדיזינגוף סנטר - יש אופנה שקוראים לה CORRECT שהמכנסיים עד מידה 46 וגם אחלה דברים ליום יום. קניתי 3 חולצות עם השרוולי הנופלים - עטלף כזה... בנוסף בגדים מאוד יפים של אופנת SHE'S שזה עד מידה או 52-54 - יש חצאיות מאוד יפות... "זרוקות" כאלה ופרחוניות במגוון צבעים. וגם חולצות עם מחשופים נדיביים - למי שאוהבת . הרוב קצת מבוגר לטעמי - אבל אם מחפשים טוב יש אחלה דברים - אני קניתי חצאית לבנה ארוכה - המראה הזרוק - עם חולצה מטריקו נמתח - עם מחשוף....- המחירים כמו המחירים של כל האופנות לגדולות - בינוני עד יקר.... וגם יש אופנת איב - שזה ממוספר עד מידה 4 - אמא שלי מידה 54 והיא קנתה מידה 4 במתאים לי - לא ככ מצאתי את עצמי - וגם הארנק שלי התחיל לכעוס - אז קניתי מכנס שחור עם פרחים אדומים בצד אחד - מאוד נחמד - ויש שם עוד שלל ג'ינסים יפים - יקרים - וגם הגזרה לא התאימה לי אישית... וכל שאר הקניות היו נעליים איפור וקישקושים..... זהו.... שיהיה לכולן קניות מוצלחות....

Agnetta

New member
וואו...איזה קניות מלהיבות../images/Emo70.gif

אני מודה שעוד לא בדקתי את המשביר החדש...וזה ממש מעניין אותי, תודה על העצה. אופנת SHE, זה משהו חדש שם?? בכל מקרה תתחדשי, בכיף!

DREAM111

New member
וואלה שיחקת אותה בקניות שלך ../images/Emo45.gif

תתחדשי תהני ותבלי עם הכל.

למעלה