גם אני עם מועקה

GALI02

New member
מרינוש../images/Emo24.gif

אני שמחה שהספקתי לקרוא את ההודעה שלך לפני שאני יוצאת. קראתי את כל השירשור. מה אני אגיד לך?! הוא משחק משחקים של דווקא ואני בטוחה שהוא יודע שאת צודקת אבל לא מסוגל להודות בזה. גברים... את יודעת... אבל את מצידך אל תשחקי את המשחקים שלו. תשאירי את הפלאפון פתוח ובשום אופן אל תתקרשי אליו. ותראי איך הוא יחזור עם הזנב בין ה... וזה שהוא טוען שביישת אותו לפני אמא שלך. זה כנראה כי הוא הרגיש שהוא לא היה בסדר ולא היה לא נעים שאמא שלך תדע. וברור שהוא ייתפס למשפט הזה כי אין לו משהו אחר להאחז בו. מריני הכי חשוב זה שאם את בטוחה שאת צודקת אל תוותרי. כי אם תוותרי תרגישי *** עם זה אחר כך. לפי דעתי תחכי עד שהוא יירגע(למרות שאני חושבת שאם כבר את זאת שצריכה להירגע) ואז תדברו על זה ברוגע ולא מתוך קטנוניות ורצון של כל צד להוכיח שהוא צודק ואני מאוד מבינה לליבך. הוויכוחים והריבים הקטנים האלו משגעים גם אותי. אבל תמיד צד אחד צריך קצת לוותר. רק שבמקרה שלך לא נראה לי שאת צריכה להיות הצד שמוותר שהוא צודק. טוב אז אני זזתי. מחכה לקרוא בלילה מה התחדש אוהבת גילי

GALI02

New member
התבלגנה לי קצת ההודעה../images/Emo9.gif

ה" שהוא צודק" בסוף לא קשור...

mariana

New member
איפה נעלמת לנו?

תודה לך על התגובה. הוא שונה שצועקים עליו ליד אנשים אם הוא רוצה שאני לא אצעק עליו הוא חייב לשתוק מדי פעם והוא לא מבין את זה.

jess ועוד

New member
בררר מה זה הקרירות הזו

הלו הלו... אני חייבת לספר לכם שעל הבוקר הצליחו לעצבן אותי אבל אני צוחקת מכירים ת´שאלות המפגרות האלו "נו מתי את מפליצה" ואני לא מצליחה להבין איך פעילות המעיים שלי קשורה ללידה הקרובה .... אז חברה בפורום ההוא הציע תשובה על שאלה מפגרת אחרת כששאלות אותה "מתי את ממליטה" שזה גם מעצבן לכל הדעות כאילו אנחנו
היא אמרה לו לגבר... ברגע שאתה תטיל את הביצים שלך .... איזה ענק!!!!

@@

New member
ג´ס גדולללל ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אז איך עבר היום? את בטח מותשת, אז יאללה מקלחת אוכל ולנוח

mariana

New member
איזה מגנובה

איזה מצחיקים החברים שלך. ומה לא ידעת שיש קשר בין ההריון לבין הגזים? בטח שיש כי ההריון יש לו לחץ על הטוסיק. טוב דיי כרגע אכלתי. את בטח נחה עכשיו אוהבת

mariana

New member
יקירתי סליחה

שיהיה לך בתאבון. מתי הרופא אמר שאת צריכה ללדת?

jess ועוד

New member
אז זהו...

שהרופא יכול להגיד מה שהוא רוצה גם שנה הבאה הנסיכה קובעת מתי היא תגיע הכי מאוחר היא יכולה לבוא ב-12/7

מיקי 35

New member
זה לא קל... הא ?

קודם כל ... איך את אומרת ??? לחייך ! שנית... תני לו קצת להזיע, אל תחכי לטלפון ממנו, ואל תתקשרי הרי בסוף הוא יתקשר אני יודע שזה קשה, ושנורא קל לתת כאן עצות אבל זה נכון מקווה שתרגישי טוב יותר

למעלה